עבור לתוכן

בעיית מחסור בחוברת הפעלה בעיברית של מצלמות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

היי,

גיליתי היום שיש חנויות רשת רבות שלא מספקות יחד עם המצלמה שלהם חוברת הפעלה בעיברית. מעבר לזה שהדבר מהווה עבירה על חוק הגנת הצרכן (שקובע שעם כל מוצר מיובא ידאג היבואן לספק הוראות הפעלה מפורטות בעיברית) הדבר מאוד בעייתי. תמיד ממליצים כאן לקרוא את כל חוברת ההוראות - אבל לא תמיד החנויות מספקות חוברת.

אני מתכנן לקנות A75

את CAMERA4LESS לא תפסתי היום אז אין לי מושג מה הולך שם - אבל לפי מה שהבנתי הם לא מביאים חוברת.

התקשרת לוואלה שהפנו אותי לMDK הספק של קנון שלהם - שם אמרו שמגיעה חוברת הוראות בעיברית - אבל לא ידעו להגיד לי אם היא שלמה או רק לפונק בסיסיות

התקשרתי לעוד חנות רשת שהמחיר שם סביר - וגם שם אמרו לי שהם לא מספקים חוברת.

עד עכשיו הייתי סגור על קניה בC4L. יש לי ניסיון קניה טוב בוואלה - מדפסת משולבת, מקרר ועוד כל מיני דברים. עכשיו אני שוקל לקנות את זה שם כי ההבדל בכסף הוא 10 שקל אבל אני מקווה לקבל חוברת טובה בעיברית

מה אתם אומרים?

פורסם

מי משתמש בחוברות טכניות בעברית ???

אתה תבין את זה הרבה יותר טוב באנגלית מאשר התרגום העילג בעברית.

פורסם

מסכים כנאמר,

חוברת בעברית לדעתי לא תעזור לך בגרוש, הרי במצלמה שלך התפריט הוא לא בעברית, נכון? אז למה חוברת בעברית?

אם אתה ממש רוצה להרגיש שטיפלו בך כנאות ושתקבל חוברת קנה בוואלה את המצלמה, כפי שאמרת ההבדל הוא 10 שקל..... ::)

פורסם

וחוץ מזה תמיד בפורום יוכלו לעזור לך כך למשל לדוגמא את הפורום צילום בפראש, יש שם מדריכים מעולים.

www.fresh.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים