עבור לתוכן

קבל svideo מיוחד לכרטיס ה 9500 שלי , איפה ניתן לשיג כזה , ואיך קוראים לסוג הזה?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס שיש לי של Power color

ויש לו מין s-video מיוחד כזה

שמסודר שונה מהרגיל...

לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה

או איך להשיג אותו

ואיך קוראים ליציאה הזאת

פורסם

לא הוא מתכוון שזה שונה מהs-video של הgeforce ...

בgeforce זה משהו כמו 4 פינים בשתי זוגות ובראדון זה 6 פינים ב3 זוגות..

פורסם

ב-9600XT שלי יש יציאה כזו, והיא לכבל Svideo רגיל.

פורסם

ב 9500 שלי יש יציאה של SVIDEO רגילה

אני משתמש בה עם כבל 10 מטר שנקנה ב ACE או הום סנטר..

פורסם
  • מחבר

לא הוא מתכוון שזה שונה מהs-video של הgeforce ...

בgeforce זה משהו כמו 4 פינים בשתי זוגות ובראדון זה 6 פינים ב3 זוגות..

נכון רק שלי עוד יותר שונה...

ניסיתי את הקבל של הגיפורס של חבר שלי אבל זה לא התאים.

אצלי זה הולך בשורות משהו כזה

....

..

פורסם

מוזר מה שאתם אומרים. היו לי שני GF לפני הראשון שיש לי עכשיו והכבלים שלהם עובדים איתו מצוין

פורסם
  • מחבר

גםן לי היה בעבר גיפורס 3 והייתה לו יציאת svideo רגילה

אבל לכרטיס הזה יש משהו שונה...

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את ה Radeon 9000 Pro שהזמנתי ואיתו הגיע כבל שבצד אחד יש כניסת S-Video עם 7 פינים (שורה של 4 ושורה של 3) ובצד השני הוא מתפצל ל-2 יציאות - אחת של S-Video של 4 פינים ואחת של חיבור RCA רגיל. כאשר ניסיתי להשתמש באותו כבל שעבד עם ה MX440, התמונה על המסך הופיעה בצורה מטושטשת (ובשחור לבן, אבל זה בגלל שברירת המחדל היא NTSC ולא PAL). כאשר חיברתי את הכבל שהגיע עם הכרטיס, התמונה הפכה לחלקה. ניסיתי את זה הפוך - את ה MX440 עם הכבל שהגיע עם הכרטיס החדש ובכלל לא קיבלתי תמונה.

מסקנה - כנראה יש מספר סוגים של שיטות שידור ל S-Video, כשכל שיטה דורשת כבל אחר.

לגבי יציאת ה S-Video עצמה - שמעתי פעם שהתקן הזה מיועד גם לקול, אך בשביל להוציא רק תמונה מספיקים רק 4 פינים. יכול להיות שזה מקור הבעיה - חלק מהחברות אולי מייצרות את הכרטיס עם יציאה של 4 פינים וחלק עם יציאה של 7 פינים.

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים קיבלתי את ה Radeon 9000 Pro שהזמנתי ואיתו הגיע כבל שבצד אחד יש כניסת S-Video עם 7 פינים (שורה של 4 ושורה של 3) ובצד השני הוא מתפצל ל-2 יציאות - אחת של S-Video של 4 פינים ואחת של חיבור RCA רגיל. כאשר ניסיתי להשתמש באותו כבל שעבד עם ה MX440, התמונה על המסך הופיעה בצורה מטושטשת (ובשחור לבן, אבל זה בגלל שברירת המחדל היא NTSC ולא PAL). כאשר חיברתי את הכבל שהגיע עם הכרטיס, התמונה הפכה לחלקה. ניסיתי את זה הפוך - את ה MX440 עם הכבל שהגיע עם הכרטיס החדש ובכלל לא קיבלתי תמונה.

לגבי יציאת ה S-Video עצמה - שמעתי פעם שהתקן הזה מיועד גם לקול, אך בשביל להוציא רק תמונה מספיקים רק 4 פינים. יכול להיות שזה מקור הבעיה - חלק מהחברות אולי מייצרות את הכרטיס עם יציאה של 4 פינים וחלק עם יציאה של 7 פינים.

נראה לי יש לי בדיוק מה שלך יש .

:|

אבל איפה ניתן להשיג כאלו כבלים

פורסם
  • מחבר

נראה לי יש לי בדיוק מה שלך יש .

:|

אבל איפה ניתן להשיג כאלו כבלים

http://www.digit-life.com/articles2/radeon-tv-out/

כן יש שם אתה יצא שיש לי!

2. S-Video (Separate Video), alias S-VHS (though it's wrong!).

התמונה השניה..זה מה שלי יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים