עבור לתוכן

תוצאות שקיבלתי ב-3DMARK2003 על ה- X800 PRO החדש של SAPPHIRE !!!

Featured Replies

פורסם

אני אעלה תמונות ברגע שאוכל  אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ......

איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!!

רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים .

הסברים מישהו ?

תמונות בהמשך .....

פורסם

אולי תתן את המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

המפרט הצנוע :

מעבד 2.6C עובד בOC על 3250 . FSB-250MHZ AIRCOOLED

ABIT IC7 INTEL875P

A-DATA DDR500 VITESA 2X512

SEAGATE 60GB 7200

WD 80GB 8MB BUFFER

WD 120GB SATA

SAPPHIRE X800 PRO 256MB

THERMALTAKE SILEN PUREPOWER 480W

PIONEER A07 DVD+-R X8

TEAC 52X32X52 CDRW

SUPERTALENT TOWER CASE W 7 FANS - 4 THERMALTAKE CONTROLLED FANS

מספיק טוב בשביל סוליטייר ? :P

פורסם
  • מחבר

אני אעלה תמונות גם של זה .....אם יהיה לי לאן .

פורסם

יש לך אחלה של מפרט.

פורסם
  • מחבר

;D תודה ....השקעתי לא קצת יזע ודמעות גם על ההרכבות הסידור ה"פוזה" ושאר ירקות ובחירת החלקים ושדרוגם .....יש הצעות לשיפור ? :P

פורסם

אתה כרגע על קירור סטוק?

כי אם כן אז אולי כדאי שתחליף למשהו קצת יותר טוב בגלל האוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילית סטוק !!!

HSF של COOLERMASTER דגם JET4 זה שנראה כמו מטוס ....הבעיה היא שעל מקסימום הוא גם נשמע ככה !!! למרות שגם במינימום הוא מקרר משהו משהו .....מקסימום 55 מעלות בעומס ו43 בד"כ בIDLE .

סביר ......בקרוב נעבור לקירור מים של EMP הישראלית ....נראה לי משהו משהו באיכות .

יש לאן לעשות UPLOAD לצילומים של המארז + BENCHMARKS ל X800 PRO ?

פורסם

וואיי!!! יש לך את ה X800 !!!! יא מנייאק! ואני לא מעיז לחלום בכלל על R9800PRO....

מזל טוב על המחשב שנראה כמכונת ביצועים אימתנית רצינית.

פורסם

תנסה עכשיו OC ל כרטיס...

תראה לכמה תגיעה...

פורסם

כן באמת מחשב סוף הדרך והכרטיס מסך גם למרות שאני לא אוהב את החברה (ספיר ) .. !!!!

פורסם
  • מחבר

עשיתי ....510/510 הכרטיס עשה 11780 אתמול על המהירויות האלה .....אבל הכרטיס מגיע לטמפ' של 68 מעלות על OC אז אני מעדיף להשאיר אותו על סטוק .

זה לא כאילו הוא לא מספיק חזק לכל מה שזז גם ככה , לא ?

פורסם

זה ממש מדהים, בחיים לא ראיתי תוצאה כזו בכל הרשת, גם עם אנשים שיש להם מפרט חזק בהרבה משלך.

אתה בבקשה יכול לבדוק מה הקוד שעל הליבה של הכ''מ? בבקשה? תוריד את ההיטסינק ותבדוק! תגיד לי אותו ואוכל להגיד לך כל מיני דברים חשובים שכדאי שתדע ;)

פורסם

באמת כדאי לך, כי אם קיבלת את הסידרה הטובה, שהיא בעצם ליבה תקינה לחלוטין של RX800XT, אתה תוכל לעשות סופט קטן לRX800XT, ואז נמסור אותך לחיזבלה ונגנוב לך תכרטיס ;D

פורסם
  • מחבר

חשבתי לפרק בשביל לבדוק את המספר בשביל לדעת אם אני יכול לעשות לו MOD לXT ( דגם GXXXX.1 ) אלו הכרטיסים היחידים שיכולים לבצע בהצלחה את חיבור הנקודות השמאליות המפורסם !!!

דרך אגב - למישהו יש מושג איפה אני משיג CONDUCTIVE PEN ( עט מוליך עם חומר כסף ) לחיבור מעגלים ?

רק לכרטיסים של SAPPHIRE יש את האפשרות לעשות את הMOD ככל הידוע לי עד עכשיו .

ועוד עם שנתיים אחריות בארץ ב- 2470 ש"ח כולל מע"מ .....למה לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים