פורסם 2004 ביוני 2421 שנים יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים לא נראה לי שתהיה בעייה בזיהוי, כאמור Win95 יקלוט כל התקן כיוון שהמחשב יחסית ישן למערכת הפעלה. אם תיתקל בבעיות תחזור אלינו.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר בשביל DarkMan יש לי שתי מחשבים ( הישן שהזכרתי ופנטיום 2 וקונה בקרוב AMD64 3000Mhz ) !!!!!ובקשר לדרייברים ... אני לא רוצה לפרמט ואז יהיו לי בעיה עם הדרייברים ..השאלה שלי הייתה האם אפשר לשמור איכשהו את כל הדרייברים לפני פרמוט ?????( כי אחר כך יהיה לי קשה לחפש את הדרייברים כי דבר ראשון החלקים מאוד ישנים ודבר שני יהיה לי קשה לזהות את החלקים כי יש כאלה שלא כתוב חברה או דגם )
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אם יש לך שתי מחיצות אז תוכל לפרמט רק אחת...אם יש לך מחיצה אחת אז תצטרך להעתיק את הדרייברים לאנשהו
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אוליי התוכנה הזאתי? http://www.pchelpandconsulting.com/freefiles/WinDrvExpert.zipוחוץ מזה תבדוק קודם כל את הדרייברים שאתה צריך ותוריד אותם ליתר בטחון, אם תמצא.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מה עם להעביר את הדיסק למחשב השני, להעתיק את הדרייברים, להחזיר ולפרמט, ואז להעביר אותו שוב ולהעתיק בחזרה את הדרייברים?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים תרשום בחיפוש של גוגל את הדרייבר המדוייק שאתה צריך ותאמין לי שתמצא המון מקורות להורדה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים למה לא פשוט להתקין את האנגלית ישר ע"ג הרוסית? בעידן 95/98 היינו עושים את זה לא מעט...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר לא ..... אני רוצה לפרמט ולשנות את המחיצות ... ( יש שם אחת אני רוצה לעשות 2 )תגידו לי בבקשה איפה אני יכול למצוא את רשימת הדרייברים שהותקנו על המחשב ( כולמר את הדרייברים שהותקנו ידנית ולא על ידיד המערכת הפעלה 95 ) ??????????????????????????????????????????????????????תודה מראש ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.