עבור לתוכן

Microsoft Windows 95 , אני יודע שזה ישן אבל יש לי שאלה דחופה .. !!!

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

פורסם

mybe its the time to buy new comp?

פורסם

לא נראה לי שתהיה בעייה בזיהוי,

כאמור Win95 יקלוט כל התקן כיוון שהמחשב יחסית ישן למערכת הפעלה.

אם תיתקל בבעיות תחזור אלינו.

:)

פורסם
  • מחבר

בשביל DarkMan יש לי שתי מחשבים ( הישן שהזכרתי ופנטיום 2 וקונה בקרוב AMD64 3000Mhz ) !!!!!

ובקשר לדרייברים ... אני לא רוצה לפרמט ואז יהיו לי בעיה עם הדרייברים ..

השאלה שלי הייתה האם אפשר לשמור איכשהו את כל הדרייברים לפני פרמוט ?????

( כי אחר כך יהיה לי קשה לחפש את הדרייברים כי דבר ראשון החלקים מאוד ישנים ודבר שני יהיה לי קשה לזהות את החלקים כי יש כאלה שלא כתוב חברה או דגם )

פורסם

אם יש לך שתי מחיצות אז תוכל לפרמט רק אחת...

אם יש לך מחיצה אחת אז תצטרך להעתיק את הדרייברים לאנשהו

פורסם

ןדרך אגב אמד 64ביט 3000+ הוא לא 3000מה"צ הוא רק 2000מה"צ ;):D

פורסם

מה עם להעביר את הדיסק למחשב השני, להעתיק את הדרייברים, להחזיר ולפרמט, ואז להעביר אותו שוב ולהעתיק בחזרה את הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

הבעיה איך למצוא בול את כל הדרייברים ???????

פורסם

אולי פשוט תוריד תדרייברים ? זה לא קשה לעשות

פורסם
  • מחבר

זה לא היה קשה אם הייתי יודע את החלקים ..............

פורסם

תרשום בחיפוש של גוגל את הדרייבר המדוייק שאתה צריך ותאמין לי שתמצא המון מקורות להורדה.

פורסם

למה לא פשוט להתקין את האנגלית ישר ע"ג הרוסית? בעידן 95/98 היינו עושים את זה לא מעט...

פורסם
  • מחבר

לא ..... אני רוצה לפרמט ולשנות את המחיצות ... ( יש שם אחת אני רוצה לעשות 2 )

תגידו לי בבקשה איפה אני יכול למצוא את רשימת הדרייברים שהותקנו על המחשב ( כולמר את הדרייברים שהותקנו ידנית ולא על ידיד המערכת הפעלה 95 ) ??????????????????????????????????????????????????????

תודה מראש ....

פורסם

הבאתי לך תוכנה, לא הסתכלת בדפים הראשונים של התאר'ד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים