עבור לתוכן

מפרט ל ארבעה חלקים ל oc

Featured Replies

פורסם

טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc

חשבתי על מפרט:

AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM

1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD

1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series

הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט,

דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro)

תודה ובבקשה לא להעביר!!!!!

פורסם

מארז קח את ה6A19 של Compucase עם הספק המעולה 300AR-T

בקשר לזיכרון , תחליף אותו לADATA PC3200 256MB , הADATA מגיעים לבאסים יותר גבוהים(וזה מה שאתה צריך) , לוח אם תחליף לEPoX 8RDA3i rev 3.1 , זה לוח מצויין ויותר טוב לאוברקלוקינג מאשר הNF7(המחלק שלו מאפשר להגיע ליותר מ200FSB גם בלי להעלות מתח לצ'יפסט)

פורסם

אוקיי ימכייון שיש לך מובייל אז יש אין לך בעיה באוברקלוק, הלוח מצויין! זכרונות ככה ככה, עדיף לקחת משהו עם תיזמונים נמוכים יותר כי למערכת AMD עדיך כמה שיותר נמוך, לך על סדרה יותר חזרה של OCZ אם אתה יכול, חוץ מזה הכל נראה טוב.

מארז ב300 יש לך את הריימקס , הסדרה שלהם אני לא בטוח אם הם מגידעים עם ספק אבל לא נראה לי.

ויש לך גם את הקומפיוקייס 6A19 שמגיע עם ספק 300W ומאוורר 120 מ"מ אחורי.

בכל אופן תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה בקשר למארז הקטע זה שאני קונה את המחשב מהכסף שלי וכרגע אין לי כסף, אז את הזיכרון אני אשאיר תיזמונים אפשר להוריד באופן ידעני אני חושב שאגיע ל 2-3-3-8 , דבר נוסף אני לא חושב ללכת על גירסאת האיפוקס של הלוח אם, בנוסף לכך אם תוכלו למצוא מארז שאפשר לשים שלוש מאוררים זה יהיה מצויין במחיר של 300 שקל, כי יש לי מאוררים שאני לא משתמש בהם, ואם לא תודה רבה

פורסם
  • מחבר

תגידו לא כדי יותר לקח את ה chenbro

פורסם

coolmen , אתה רצית עצות? נתנו לך עצות! האיפוקס פשוט יותר טוב , הכרטיס קול שעליו נחשב איכותי מאוד ובטח שיותר טוב מאשר על הNF7 , יכולות האוברקלוקינג שלו יותר טובות(אומנם לא בהרבה מאוד , אבל הם יותר טובות , וזה יהיה משמעותי בשבילך) , הADATA מגיעים לבאסים יותר גבוהים מאשר הOCZ אבל בתיזמונים טיפה יותר נמוכים... , הם זיכרונות יותר טובים לפי דעתי והם גם עולים 230...

אם אתה לא צריך ספק למארז , קח מזיגזאג את אחד החיקויים של ריידמאקס שכל אחד מהם עולה 230שקל.. , אם צריך ספק , קח את ה6A19.

אני לא מבין מה יש לך מהלוח? חבר שלי עם לוח כזה ומובייל 2500 הגיע בכיף עם זיכרונות לא משהו ל2500MHZ(זאת אומרת שאתה יכול להגיע אפילו ליותר).

אתה רוצה סקירות על הלוח? יש לך כאן באתר ביקורת על ה8RDA3+ 2.1 , שהוא בעצם אותו לוח רק עם יותר פיצ'רים , עכשיו , הגירסא שאתה מקבל היא 3.1 שהיא יותר מעודכנת ויותר טובה לאוברקלוקינג , ועוד פעם , באה עם כרטיס קול יותר טוב!! , אני לא ימשיך לנג'ס לך , אבל אני רק אומר לך מה טוב , זה פשוט מעצבן שאנשים שוללים אופציות סתם כי בא להם.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני שולל אופציות ,אני מכיר את ה epox ולוחות האם שלהם והם באמת טובים פשוט יש לי ניסיון טוב עם הלוח הזה ורוב האנשים מצליחים להגיע איתו לגבוה, עכשיו בקשר ל Adata אני מבין שזה זיכרון מצויין ואני יודע כך הקטע שלו שהוא יכול להגיע לבאס מאוד גבוה וגדול, אבל אני לא מתכנן משהו מאוד גדול ואני רוצה שהתזימונים יהיו בסדר, Adata באמת טובים, אם הייתי קונה אינטל(חס וחלילה) הייתי קונה את ה adata כי הייתי מגיע איתך לבאס יותר גבוה, עכשיו בקשר למארז חיקוי זה רק נראה מבחוץ ומבחוץ בשבילי ממש לא חשוב, פשוט קראתי ביקורות מאוד טובות וכך גם נראה שבשנה שעברה chenbro נבחר למארז השנה אבל באמת אין לי כסף בשבילו ,הקטע זה שאני לא צריך פיצרים בכלל בכלל בכלל ולא צריך אותם וביחד עם הפיצרים הוא בטח עולה 200 שקל יותר , ואין לי צורך בכרטיס קול כי אין לי רמקולים מתאימים וגם ככה אני לא מעוניין בסאונד כפי שאמרתי לך oc

תודה רבה לכולם על העזרה אני אבדוק ביקורות על המארז והלוח אם שהצעת לי ,

coolmeen

פורסם

כמה OC אתה רוצה לעשות ואם איזה קירור? כי אם קירור נכון אתה יכול אפילו להגיע לבאס של 230 (460MHZ לראם)

ולא הOCZ ולא הADATA 400 יגיעו לזה. אם אתה הולך לעשות OC רציני אז קח את הADATA 500MHZ

הם מעוד זולים בKSP ושווים כל שקל

פורסם
  • מחבר

ocz יכול להגיע בקלות לבאס כזה אפילו 240

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים