פורסם 2004 ביוני 2421 שנים קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי.ולבעייתי:אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98.החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה.כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה:File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded.The error code is 32768setup cannot continuepress any key to exit.חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה.אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה.תודה,עומר.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים הדיסק שאתה מתקין איתו דפוקתשיג דיסק אחר*אולי גם הCDROM עושה בעיות נסה להתקין דרך CDROM אחר.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר ניסיתי כבר לבצע את ההתקנה עם שני דיסקים שונים של win xp proובשניהם אותה בעיה בדיוק,אני לא חושב שהבעיה בדיסק.ובקשר לכונן CD-ROM הוא תקין,כיוון שבדקתי אותו במערכת הפעלה 98 והוא קרא דיסקים בסדר.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים תעביר את התקייה I386 שנימצאת בדיסק ההתקנה של הWindows ותעשה התקנה דרך הדוסכמובן לא לשכוח להפעיל את Smartdrv
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר לאן להעביר את התיקייה?איך אני מתקין דרך הדוס?ואיך אני מפעיל את הsmartdrv ?מצטער על כמות השאלות.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הבעיה היא די פשוטה - ההתקנה לא מצליחה לקרוא קובץ שחיוני לה. זה יכול להיות כי הדיסק לא בסדר (האם הצלחת פעם להתקין מאחד הדיסקים שניסית?) או שהדיסק פשוט שרוט או מלוכלך והכונן לא קורא את הקובץ כמו שצריך.לגבי מה שהציעו לך, כל השאלות האלה נענו כאן בפורום בשבועות האחרונים, ונדמה לי שאפילו מישהו כתב מדריך די מפורט לזה. תעשה חיפוש.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים נסה אולי להוריד את 6 הדיסקטים של התקנת ה-XP, ולהתחיל התקנה מהם:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;310994אם ה-CD של ה-XP שלך לא כולל SP1 אז תוריד את הגירסא הראשונה (ואל תשכח להוריד את הגירסא העברית אם ה-XP שלך הוא בעברית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.