פורסם 2004 ביוני 2221 שנים יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אם יש לך כרטיס שמסוגל ליותר כמובן שהביצועים קצת ירדו, אבל לא בהרבה..לבדוק איזה AGP יש לך, אתה יכול באתר של אסוס www.asus.comאבל צריך לדעת איזה AGP יש לך.. יש שני סוגים, הראשונים שיצאו הם הפוכים ממה שיש היום, מה שאומר שכנראה כרטיסי AGP X8 לא יכולו להכנס לסלוט
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר טוב תודה אני יבדוק וגם זה לא בעיה כיאלו הכול עובד ועובד מצוין מישחקים עובדים חלק סתם רק רציתי לדעת אם זה משנה שיש לי כניסה ישנה קצת
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים לא משנה בקשר למה שקרה פה אם יש לך סלוט AGP של 2X רוב הסיכויים שהכרטיס לא יעבוד.Geforce 4 MX לא עובד על AGP 2x אז אני חושב שזה נכון גם לגבי ה- 5900XT.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים היה לי 2 כרטיסי ג'יפורס 4 שעובדו ב AGP X4כרטיס ג'יפורס4 שעובד ב AGP X8והיה לי ATI שעובד ב AGP X4כולם עבדו בלוח אסוס עם AGP X2..זה פשוט תלוי בדגם אם זה של 1.5V (היותר חדש) או הישן שמעוצב הפוך ואז כרטיסים חדשים לא יכולים להכנס אליו
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים היה לי 2 כרטיסי ג'יפורס 4 שעובדו ב AGP X4כרטיס ג'יפורס4 שעובד ב AGP X8והיה לי ATI שעובד ב AGP X4כולם עבדו בלוח אסוס עם AGP X2..זה פשוט תלוי בדגם אם זה של 1.5V (היותר חדש) או הישן שמעוצב הפוך ואז כרטיסים חדשים לא יכולים להכנס אליואה אוקיי, הבנתי. אתה כנראה צודק כי ניסיתי geforce 4 MX על הלוח אם הישן של אח שלי שהוא Chipset מותאם לפנטיום 3. כנראה בגלל זה.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר על החוברת לוח אם כתוב בלבלבלבלבבל133mhz fsb agp pro/4xאז אפשר להבין שזה 4 אבללללללל יש לי תוכנה EVEREST Home Edition שיעני מראה את כול הפרטים על המחשב כולל סוג ה agp וכתוב שם 2אבל בזיכרונות שמתי לב שיש לה טעיות אז אני לא ממש סומך עליה יש לכם אולי איזה תוכנה כזאת דומה יותר טובהודרך אגב הכרטיס אמרתי כבר עובד מצוין והכול פשוט בכרטיס שמתי לב שכתוב מינמום 3x אז אני פשוט לדעת מה הולך פה
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אי אפשר להבין שום דבר ממה שרשמת, תלמד לנסח את עצמך במשפטים ברורים.באיזה AGP עובד הכרטיס מסך שלך אתה יכול לבדוק עם Aida או CPU-Z. (ניתן להוריד במדור הורדות באתר או לחפש בגוגל)
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים cpu-z: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=245aida: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=261
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים על תבנה על 100 אחוז תאימות לשכן שלי קרה שהכרטיס היה יותר מידי מהר ללוח שלו
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים שני הת'רדים אוחדו, הודעות לא קשורות נמחקו.kingpin, להבא, אם התבלבלת בפורום שבו פתחת את הת'רד, חכה שהאחראי יעביר את הת'רד לפורום הנכון. אל תפתח ת'רד חדש.חזרו לנושא המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.