עבור לתוכן

שאלות בקשר ל AGP

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות

1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה

2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת

פורסם

אם יש לך כרטיס שמסוגל ליותר כמובן שהביצועים קצת ירדו, אבל לא בהרבה..

לבדוק איזה AGP יש לך, אתה יכול באתר של אסוס www.asus.com

אבל צריך לדעת איזה AGP יש לך.. יש שני סוגים, הראשונים שיצאו הם הפוכים ממה שיש היום, מה שאומר שכנראה כרטיסי AGP X8 לא יכולו להכנס לסלוט

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני יבדוק

וגם זה לא בעיה כיאלו הכול עובד ועובד מצוין מישחקים עובדים חלק סתם רק רציתי לדעת אם זה משנה שיש לי כניסה ישנה קצת

פורסם

לא משנה בקשר למה שקרה פה אם יש לך סלוט AGP של 2X רוב הסיכויים שהכרטיס לא יעבוד.

Geforce 4 MX לא עובד על AGP 2x אז אני חושב שזה נכון גם לגבי ה- 5900XT.

פורסם

היה לי 2 כרטיסי ג'יפורס 4 שעובדו ב AGP X4

כרטיס ג'יפורס4 שעובד ב AGP X8

והיה לי ATI שעובד ב AGP X4

כולם עבדו בלוח אסוס עם AGP X2..

זה פשוט תלוי בדגם אם זה של 1.5V (היותר חדש) או הישן שמעוצב הפוך ואז כרטיסים חדשים לא יכולים להכנס אליו

פורסם

היה לי 2 כרטיסי ג'יפורס 4 שעובדו ב AGP X4

כרטיס ג'יפורס4 שעובד ב AGP X8

והיה לי ATI שעובד ב AGP X4

כולם עבדו בלוח אסוס עם AGP X2..

זה פשוט תלוי בדגם אם זה של 1.5V (היותר חדש) או הישן שמעוצב הפוך ואז כרטיסים חדשים לא יכולים להכנס אליו

אה אוקיי, הבנתי. אתה כנראה צודק כי ניסיתי geforce 4 MX על הלוח אם הישן של אח שלי שהוא Chipset מותאם לפנטיום 3. כנראה בגלל זה.

פורסם
  • מחבר

על החוברת לוח אם כתוב בלבלבלבלבבל

133mhz fsb agp pro/4x

אז אפשר להבין שזה 4 אבללללללל יש לי תוכנה EVEREST Home Edition שיעני מראה את כול הפרטים על המחשב כולל סוג ה agp וכתוב שם 2

אבל בזיכרונות שמתי לב שיש לה טעיות אז אני לא ממש סומך עליה יש לכם אולי איזה תוכנה כזאת דומה יותר טובה

ודרך אגב הכרטיס אמרתי כבר עובד מצוין והכול פשוט בכרטיס שמתי לב שכתוב מינמום 3x אז אני פשוט לדעת מה הולך פה

פורסם

אי אפשר להבין שום דבר ממה שרשמת, תלמד לנסח את עצמך במשפטים ברורים.

באיזה AGP עובד הכרטיס מסך שלך אתה יכול לבדוק עם Aida או CPU-Z. (ניתן להוריד במדור הורדות באתר או לחפש בגוגל)

פורסם
  • מחבר

יש לך במיקרה לינק לאחד מהתוכנות :-\

פורסם

על תבנה על 100 אחוז תאימות לשכן שלי קרה שהכרטיס היה יותר מידי מהר ללוח שלו

פורסם

שני הת'רדים אוחדו, הודעות לא קשורות נמחקו.

kingpin, להבא, אם התבלבלת בפורום שבו פתחת את הת'רד, חכה שהאחראי יעביר את הת'רד לפורום הנכון. אל תפתח ת'רד חדש.

חזרו לנושא המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים