פורסם 2004 ביוני 2421 שנים שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנלהוא פרסקוט?????כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה)כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספקבזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדותכאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוטשהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוההפשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוטיש דרך לבדוק את זה?????בתןדה מראשאלעד-בי-יו
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אתה יכול להוריד תוכנת ניטור כמו סנדרה http://www.sisoftware.net/ ולראות בדיוק איזה מעבד יש לך. לפי איך שזה נשמע יש לך פרסקוט,וזה ידוע שאפשר לטגן בייצים על המעבדים האלו
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים לפי איך שזה נשמע יש לך פרסקוט,וזה ידוע שאפשר לטגן בייצים על המעבדים האלו רק צריך להיזהר שהביצים לא יישרפו...אתה צריך לשנות כותרת בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר הייתי שמח אם הייתם יכולים להיות יותר ספציפיםבקשר להיכן אני יכול לראות בתוך סנדרהניסיתי עם cpuz אך ללא הצלחה!
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר בניים רשום!p4n northwood pentium 4 1.6-3.4ghz 1.5 1.6 vמה זה אומר לך???
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים שיש לך נורטווד זה לא פרסקוט..חוצמזה למה לבדוק את השם יותר קל לבדוק זיכרון מטמון..בכל מקרה יחסית לנורטווד הטמפ שלך גבוהות, דאג לזה..
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים 40-60 , 60 זה במקרה הגרוע ביותר... , המעבד שלך כנראה התחיל להאיט את עצמו באיזהשהוא שלב...
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים כניראה המאווררים במארז לא מסודרים טוב שגורם לאוורור לא טוב של כל המארז ( ראה מדריך לאוורור נכון באתר זה ) ובכניראה גם המארז לא מסודר טוב ( כגון חוטים ) .... דאג דחוף לאוורור נכון של המארז ותבדוק אחרי זה שוב את הטמפ' ותציין אותן פה ...... !!!!!!!!!!עריכה ::: שחכתי לציין שתבדוק אם המאוורר של המעבד פועל !!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר שלום לכולםאז כוון שלא אני הרכבתי את המחשב אלא מור לוי למי שמכירלא נראה לי כי הסידור של המאווררים לא תקיןמה שאני הרכבתי זה הארדיסקים וכרטיס מסךיש זרימת אוויר לדעתי טובה שום דבר לא חוסם את המעבדאו מאוורר אחר שקיים במארז!שאלתי היא אולי האם יכול להיות שהביוס פשוט "לא תקין"אני עובד עם לוח של גיגה בייט-ga-8ik1100 וגרסת הביוס שלי היאIntel i875P AGPSet BIOS for 8IK1100 F10האם יכול להיות שהתוכנה פשוט "כופה" את הבעיה על המעבדיש לי איזיטיון 4 למי שמכיר ללוח שאומר ככהמהירות מאוורר מעבד 3100 rpmcpu 44 מעלות בזמן מנוחה ומורה על מהירות מעבד של 3048מה לעשות זה פשוט משגע אותי?????
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אל תסמוך על אף אחד, יש כאלה שאומרים שהם מבינים.....לא מכיר אותו ולא יכול לדעת אם זה בן אדם אמיןהכי טוב זה לפתוח את המארז ולבדוק לבד מה קורה
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אממ תבדוק שוב רק כדי לוודא שזה NORTHWOOD ולא פרסקוט כי זה לא אוופייני בד"כ.ב CPUZ ב CODE NAME צריך להיות כתוב.או ב L2 CACHE תבדוק אם זה 512KB אז זה NORTHWOOD אם זה 1024 אז זה פרסקוט...בכל מקרה אם יש לך נורת'ווד ואתה טוען שהמארז מאוורר היטב אז אני חושב שולי ההיטסינק לא מורכב כמו שצריך, אז אולי הייתי מציע לפרק לנקות את המשחה הטרמית ולמרוח חדשה ואז להחזיר את זה ההיטסינק...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר אכן נורטווד!איפה אני משיג משחה כזאת ומה העלות?מה בדבר הביוס?טוב פתחתי את האמארז הכל תקין כל המאווררים עובדים תקיןשמתי לב שיש מעט משחה בן המעבד לגוף קרוראו שזה אמור להיות ככה?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים 40 שח , http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1420&catcode=317משחה טרמית מעולה משתווה ל ARTIC SILVER 5 אבל לא מוליכה חשמל כמו AS5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.