עבור לתוכן

עזרה לגבי מפרט למשחקים, עד 7000 בלי מסך.

Featured Replies

פורסם

בגיגהבייט יש כרטיס קול של רילטק, לא רע

SATA \ DDR400 \ כ.רשת ועוד..

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800.htm

אני מאמין שהוא יספק אותך אם אתה לא מתכנן אוברקלוקינג (כי הערכת שבבים של VIA לא הכי מוצלחת ב OC)

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה :)

אין עוד הצעות?

פורסם
  • מחבר

מה עם נתב?

פורסם
  • מחבר

well?

פורסם

אם אתה רוצה כרטיס קול איכותי מאד, שווה לך להשקיע בלוח אם Albatron 2 ששמתי לך ולא לקחת את הלוחות אם האחרים שהציעו לך, שלמרות שביצועיהם מצוינים, אין להם כרטיס קול ברמה גבוהה במיוחד.

בקשר לנתב,כדאי לך לשאול בפורום רשתות ואינטרנט.תן שמה את התקציב שלך לנתב, והם יתנו לך את הנתב המשתלם ביותר.

אם אתה רוצה שאני או מישהו אחר יבנה לך מפרט מלא כולל הכל, תן את מסגרת התקציב שלך, ואת דרישותיך מהמחשב(למשחקים,לעבודות).

פורסם
  • מחבר

ביקשתי מפרט כולל

למשחקים

7000 ש"ח מקסימום, דגש על סאונד

פורסם

Slither, הנה מפרט מעולה כולל הכל:

{AMD ATHLON 64 3000+ BOX{1,360

{Albatron K8X800 ProII{869

{GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs{1,125

{Western Digital SATA 120GB 8MB{589

{NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW Black{555

{MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK{71

{MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 256BIT{1,390

{Compucase Midi Tower CI-6A19 Black{336

{Altec lansing ATP 3 2.1{435

סה"כ:6,731 ש"ח(מפרט מפנדה, לא כולל הרכבה שעולה במעבדה שלהם כ185 ש"ח)

מפרט המבוסס על:

מעבד חזק מאד עם תמיכה ב64BIT.

לוח אם בין הטובים ביותר לAMD, עם כרטיס קול ENVY איכותי ביותר, המגיע עם תמיכה עד ל7.1 רמקולים.

זיכרון 1GB מהיר עם קירור.

הרדיסק גדול 120GB עם חיבור SATA.

צורב DVD מעולה של NEC, עם אפשרות טובה לעדכון הקושחה שלו, שתהפוך אותו לצורב 2510A המסוגל לצרוב דיסק DVD בגודל 9GB.

כרטיס מסך מעולה, עם קירור טוב מאד שנותן לך את האפשרות המצוינת לעשות לכרטיס אוברקלוק, ולהגיע עם הכרטיס לביצועים כמו של הR9800XT.

מארז יפה ואיכותי, עם ספק 300W של HEC.

רמקולים איכותיים ביותר, בין ה2.1 הטובים ביותר שיש.

ותתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

תתחדש זה רק ביום שאני אקבל את המחשב ;)

הזיכרון 512, זה שני סטיקים נכון?

בשביל מה צריך כוננים שחורים? זה לא יותר יקר?

אפשר תמונה של המארז?

אני רוצה כרטיס מסך יותר טוב, אני לא אעשה שום אוברקלוקינג.

פורסם

אכן שמתי לך שני סטיקים של 512MB וביחד יש לך 1024MB או בקיצור 1GB זיכרון..

הכרטיס מסך ששמתי לך הוא פנטסטי, ובין הטובים בעולם. לא צריך, וגם אי אפשר בתקציב שלך להרכיב כרטיס אחר מבלי לפגוע קשה בכל המפרט.

שמתי לך צורב DVD בצבע שחור, וכונן דיסקטים בצבע שחור. הכונן דיסקטים השחור עולה ב20 ש"ח יותר מהלבן מאותו סוג ומאותה חברה, והצורב DVD השחור של NEC עולה כ76 ש"ח יותר מהלבן מאותו סוג ומאותה חברה.

שמתי לך אותם בגלל שגם המארז שהרכבתי לך כאן הוא בצבע שחור, ואם הייתי שם לך כוננים לבנים זה לא היה מתאים..אם אתה רוצה מארז לבן, שפחות יפה לדעתי ממארז שחור, אתה יכול כמובן לקחת כוננים לבנים במקום השחורים.

המארז ששמתי לך נמצא בלינק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2681

פורסם

המחשב הוא למשחקים. צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק. לך על לוח אמא זול יחסית (הMSI) וזיכרון לך על גיגה של ADATA 3200 שהוא ממש זול וטוב כל עוד לא עושים OC. צורב DVD אם אתה לא חייב או שכבר יש לך אז תוריד אותו ואם כל החיסכון של הדברים האלה קח X800P שזה כרגע הכרטיס מסך הכי טוב בשוק והוא כמעט חזק פי שתיים מה9800P.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בצורב דיוידי, אני צריך רק צורב רגיל.

המארז השחור לדעתי לא משהו.

אולי כדאי לקנות מארז רגיל, וכשאני אלמד את כל המודינג וזה, אני אשפר אותו ויזואלית?

המחשב הוא למשחקים. צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק. לך על לוח אמא זול יחסית (הMSI) וזיכרון לך על גיגה של ADATA 3200 שהוא ממש זול וטוב כל עוד לא עושים OC. צורב DVD אם אתה לא חייב או שכבר יש לך אז תוריד אותו ואם כל החיסכון של הדברים האלה קח X800P שזה כרגע הכרטיס מסך הכי טוב בשוק והוא כמעט חזק פי שתיים מה9800P.

אפשר את השם המלא של הלוח אם של MSI? יש לו כ.קול טוב?

פורסם

המחשב לא יחזיק לך כ HIGH END שנתיים...

יהיה עדיין מחשב לא רע ויריץ לך משחקים סבבה.. במידה ואתה בונה על מחשב שיתמוך במחשקים החדשים אני הייתי ממתין קצת לתשבות של NVIDIA ו ATI אחת לשניה...

חבל לזרוק כלכך הרבה כסף על כרטיס מסך X800 PRO שזה בערך 2500 שקל... כמעט מחשב שלם אפשר לקנות בזה... אתה גם יכול למצוא את עצמך ממש מאחור ולהבין איזה טעות עשיתי שתראה בעוד שנה \ חצי שנה המחיר של הכרטיס שקנית ירד קליל ל 1500 שקל.. אותו דבר קרה עם ה 9800 PRO....

אז רק לפתוח את העניים שלך, אולי כדי לך להשקיע יותר כסף בבסיס טוב כרגע כמו מעבד... לוח... קנה 1024 RAM ותקנה איזה כרטיס מסך פשוט משהו כמו, 4 MX

תחכה איזה חצי שנה כל המחירים ירדו וגם יצאו כרטיסים חזקים יותר, לא תרגיש מופסד תאמין לי... בתקופה שדוד שלי אז רצה לקנות מחשב ב 9800 PRO עלה גם בסביביות 2500 שקל.. אמרתי לו לחכות ככה 3 חודשים והוא קנה את אותו כרטיס ב 1500 שקל..

תעשה את השיקולים הכלכליים שלך, הכל תלוי בך. עם לא בא לך להסתבך עם החלפות ואתה לא נראה לי מבין גדול, ובטח שלא כדאי להתעסק עם טכנאים, פשוט תוציא סכום עתק על הפעם הראשונה.. כמובן אני מאמין שיש לך את הכסף ... אני נותן רק טיפ.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא יחזיק לך כ HIGH END שנתיים...

יהיה עדיין מחשב לא רע ויריץ לך משחקים סבבה.. במידה ואתה בונה על מחשב שיתמוך במחשקים החדשים אני הייתי ממתין קצת לתשבות של NVIDIA ו ATI אחת לשניה...

חבל לזרוק כלכך הרבה כסף על כרטיס מסך X800 PRO שזה בערך 2500 שקל... כמעט מחשב שלם אפשר לקנות בזה... אתה גם יכול למצוא את עצמך ממש מאחור ולהבין איזה טעות עשיתי שתראה בעוד שנה \ חצי שנה המחיר של הכרטיס שקנית ירד קליל ל 1500 שקל.. אותו דבר קרה עם ה 9800 PRO....

אז רק לפתוח את העניים שלך, אולי כדי לך להשקיע יותר כסף בבסיס טוב כרגע כמו מעבד... לוח... קנה 1024 RAM ותקנה איזה כרטיס מסך פשוט משהו כמו, 4 MX

תחכה איזה חצי שנה כל המחירים ירדו וגם יצאו כרטיסים חזקים יותר, לא תרגיש מופסד תאמין לי...  בתקופה שדוד שלי אז רצה לקנות מחשב ב 9800 PRO עלה  גם בסביביות 2500 שקל.. אמרתי לו לחכות ככה 3 חודשים והוא קנה את אותו כרטיס ב 1500 שקל..

תעשה את השיקולים הכלכליים שלך, הכל תלוי בך. עם לא בא לך להסתבך עם החלפות ואתה לא נראה לי מבין גדול, ובטח שלא כדאי להתעסק עם טכנאים, פשוט תוציא סכום עתק על הפעם הראשונה.. כמובן  אני מאמין שיש לך את הכסף ... אני נותן רק טיפ.

MX?

נמאס לי כבר לשחק על משחקים על ההגדרות הכי נמוכות ב-30 FPS כשאתה נמצא במסדרון סגור.

אני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן.

תראה, אפשר להגיד ככה על הכל בתחום הזה של מחשבים, לכל דבר אפשר לחכות עוד טיפה לשיפורים, כי השיפורים מתבצעים כל כך מהר.

אבא שלי דחה את קניית המחשב הזה כל כך הרבה זמן, אז אם עוד שנתיים הכרטיס לא יחזיק, זה יהיה העונש שלו. ::)

בקיצור, אני רוצה את הכי טוב בשבילי שיש כרגע. לא משהו שיצא עוד כמה חודשים.

:)

פורסם

לMSI יש כרטיס קול טוב, אבל לא מתקרב אפילו לכרטיס קול של האלבטרון.

בקשר למה שאמרת שאתה לא צריך צורב DVD, האם ידעת שהרבה מאד מהמשחקים החדשים יוצאים אך ורק בפורמט DVD?

בחירת מארז זה תלוי כמובן במארז שנראה לך הכי טוב, אתה יכול לבחור משהו אחר מכאן:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280&PHPSESSID=7f74a69e86f33556431d5bbe2dd6ac9b

תראה לנו איזה מארז אתה רוצה, ואנחנו נגיד לך כאן אם הוא טוב ואיכותי.

פורסם
  • מחבר

לMSI יש כרטיס קול טוב, אבל לא מתקרב אפילו לכרטיס קול של האלבטרון.

בקשר למה שאמרת שאתה לא צריך צורב DVD, האם ידעת שהרבה מאד מהמשחקים החדשים יוצאים אך ורק בפורמט DVD?

בחירת מארז זה תלוי כמובן במארז שנראה לך הכי טוב, אתה יכול לבחור משהו אחר מכאן:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280&PHPSESSID=7f74a69e86f33556431d5bbe2dd6ac9b

תראה לנו איזה מארז אתה רוצה, ואנחנו נגיד לך כאן אם הוא טוב ואיכותי.

בשביל צריך כונן דיוידי, לא צורב.

כמה עולים הצורבי דיוידי? אפשר לצרוב איתם גם מדיות רגילות?

המארזים של alian מדהימים, חבל שהם יקרים כל כך :(

http://www.pandas.co.il/images/CA-833SV_LG.jpg זה יפה, אבל אני אחפש עוד מארזים יפים שעולים פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים