פורסם 2004 ביוני 2321 שנים שלום...יש לי בעייה ב-internet explorerלפעמים, שזה דיי הרבה...לחיצה על לינק מפילה לי את האקספלוררהוא נותן לי הודעת שגיאה...הרגילה של מיקרוסופט...וסוגר לי את הדפדפןיש לי WINDOWS XP, עם INTERNET EXPLORER 6יש רעיונות מה הבעיה ואיך להפתר ממנה?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר האמת שקלתי הרבה פעמים...אבל מה אתם ממליצים מוזילה (תמיד זה מזכיר לי את שבלול וטבלול המוזילה הזו --- מוזילי שאני גיי)אני מתעדכן עם WINDOWS UPDATE ... יש עוד דברים שאני צריך לעדכן?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים תשמע אם שקלת לעבור זה כבר טוב , יש לך את המוזילה פיירפוקס(מה שאני ועוד רבים ממליצים עליו)דפדפן מעולה עם חוסם פרסומות קופצות מובנה , ממש מומלץ.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים יש גם עוד בעיות. בעיקר עם אתרים שלא כותבים לפי התקן אלא לפי התקן של אקספלורר. אבל הרוב תומכים בו כמו שצריך
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר ניסיתי, הוא נחמד...הוא טוב...אבל חסרים בו כמה דברים שאני מאוד מאוד צריך אותם.... הורדתי את גירסה 0.9הוא עשה לי בעיות בחיפוש ב-YNETוחוץ מזה הוא לא נותן לי לינק ל-IRCנחזור לאקספלורר בינתיים, יש רעיונות איך לתקן אותו?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הדיון הזה בפורום הזה מוקדש לפתרון הבעיה שקיימת באקספלורר.על באגים במוזילה ומה יותר טוב אפשר לדון בפורום תוכנה, ואני בטוח שכבר עשו את זה שם לא מעט פעמים.כמו"כ, אין להקפיץ הודעות ובבקשה תמנעו מספאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.