עבור לתוכן

מפרט למחשב חדש ב-5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפניי מס' ימים העלתי לפורום הודעה על מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות.

היום קיבלתי מפרט למחשב אחר,

ואשמח לקבל דעתכם עליו:

בסיס ל - HT 2004

INTEL BAYFIELD D865 GBF

כרטיס מסך -  ARI RADEON 9200 128 DDR

DDRAM 512 800

מעבד - P4 800 3.0GHZ

כונן 1.44

SATA 120 GB 7200 דיסק

מה דעתכם על מחשב זה?

אני צריך אותו כאמור למשחק, בין החדשים שייצאו, בעל דרישות חומרה גבוהות (ובכלל, למשחקים חדשים בעלי חומרה גבוהה).

אינטרנט + שרת אישי IIS.

עבודה כללית על המחשב.

מה אתם גם אומרים על כרטיס המסך ?

האם הוא מיושן מדיי ? פחות טוב ?

כדאי לי כבר להוסיך כמה מאות שקלים, הרבה, ולקנות את ה 9800 + ?

או 9600 (זה מחנות אחרת, כי בחנות של המחשב הזה אין מעל ל 9200)

נ.ב.

במפרט המחשב הקודם,

הצגתי מחשב AMD 3000 64BIT.

מסתבר שהקאש שלו הוא 512. הבנתי שזה פחות טוב,

מהמעבד שהצגתי זה עתה, שהוא 1000 + (לא זוכר מספר מדוייק). האם זה נכון ?

והשאלה שהכי מטרידה אותי:

אני צריך מחשב חזק! לאורך שנים! עם אפשרות כמובן בבוא הזמן לשדרג, פה עוד זיכרון, כרטיס מסך חדש...

האם המחשב הזה (שהצגתי עכשיו) יעבוד בעוצה חזקה ?

אני הולך להוציא עליו מעל ל 5000 ש"ח (כולל מסך, רגיל, אז אל תחשיבו אותו מעל ל 850 ש"ח מסך).

תודה רבה.

פורסם

אם אתה רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן אז זה חא המחשב בישבילך המפרט שהבאת ישן

בעל כרטיס מסך חלש מאד שבמקרה הטוב יחזיק חודש....

מפרט מבוסס A64 הרבה יותר טוב מכיוון שלא רק הקאש קובע את הביצועים של המעבד.....

הייתי נשאר אם המפרט הישן הרבה הרבה הרבה יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ הבנתי מה שאתה בעצם אומר.

אתה אומר שה AMD 64BIT בכל זאת טוב ? על אף שהקאש שלו 512 ?

ולגביי הכרטיס מסך, שכח מזה. אני לא אקח את ה 9200. אני אקח מינימום 9600 עם כוונה ל 9800.

עכשיו,

מה בעצם לא כ"כ טוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן ?

שמעתי גם ש ה HT 2004 מיוחד ל XP, ובעתיד יעבוד על לונגהור, מערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט.

מה עוד צריך לשפר ?

אשמח לשמוע עוד תגובות.

תודה.

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל אין דבר כזה HT2004 זה פשוט זיבולים של הטכנאי שמכר לך והלונגהורן הולך לצאת עוד הרבה זמן לפחות ב 2006 וידרוש חלקים שלא קיימים כיום אז ככה שזה לא משנה לך ממש...

בקשר לקאש לא תמיד הרבה קאש אומר יותר טוב (קח לדוגמא את מעבדי P4 עם ליבת הפרסקוט שהיו אכזבה רצינית למרות ה1000K קשא שהיה להם ...)

הA64 יותר טוב בקיצור ולעיניין...

אני מציא לך להכנס לחנות זיגזג 2000 (www.zigzag2000.co.il) ושם תוכל לבנות לך מערכת הרבה יותר איכותי מאשר מה שנתנו לך....

בהצלחה...

פורסם

התקציב הסופי שלך עומד על 5000 או 6000 ש"ח כולל המסך?

תערוך את הכותרת שלך בהתאם לצרכים והתקציב שלך בעזרת כפתור העריכה בצד שמאל (על ההודעה המקורית).

באשר למחשב ועתיד:

שום דבר לא יחזיק לך כמה שנים טובות במחשבים..

מעבד לא תוכל לשדרג (גם אינטל וגם AMD יוצאים עם תושבות חדשות למעבדים שלהם בשבועות הקרובים).

כרטיס מסך - רוב הכרטיסים בעתיד יהיו עם ממשק PCI-Express ולא בממשק AGP המוכר כיום.

זכרון - יתקדמו ל-DDR2 והלאה..

יצאו כוננים קשיחים עם תמיכה ב-SATA יותר מהיר..

כך שמה שלא תקנה כיום, לא יתמוך בחלקים יותר מהירים בעתיד.

ההשקעה היחידה שאתה יכול להבטיח היא שמעבד A64 יתמוך לך במערכת הפעלה של 64bit.. מעבד לזה אין לך שום בטחון.

ואתה מודד ביצועים של מעבד לפי ה-Cache שלו?! הפנטיום 4 החדשים (ליבת ה-Presscot עם ה-1024k Cache) הם פחות טובים מהקודמים (ליבת ה-Northwood עם 512k cache) ויותר מתחממים מהם.

ב-AMD ה-Athlon64 3000+ וה-Athlon64 3200+ הם בדיוק באותה מהירות שעון (של 2GHZ) אבל ל-3200+ יש פי שתיים Cache.. עדיין הביצועים שלהם מאוד דומים ולפעמים אפילו זהים.

פורסם
  • מחבר

BIODOME

מה אתה ממליץ ?

אני באמת כבר לא יודע מה לעשות.

ה AMD 3000 64BIT יתמוך ב64 BIT, מתי זה יהיה ?

כלןומר שאתה כותב שזו ההשקעה היחידה, כלומר בעתיד, במה מדובר ? במערכת הפעלה שתצא בעוד כמה שנים ?

ומה יותר כדי?

ה AMD או P4 HT 3.0GB 800 Mhz ?

ולגביי המחיר,

ברור שאני מגיע איתו מעל ל 5500, אז תציע מה שאתה חושב.

אני מצטער אם בשלב הזה אני כבר פחות ברור.

אני פשוט מבולבל כבר, ולא מכל הסלט של עוד כמה שנים ככה וככה ישתנה, ובלה בלה.

אלא מזה שיש לי שני מפרטים.

מה מהם הוא האידאלי למחשב מעולה (לא למחבש ה"אידאלי" לבית, כמוח שבטח חשבתם)

אני רוצה מחשב מעולה,

ובסכום הזה שאוציא אני חושב שאני אוכל לקנות לי אחד כזה.

פורסם

הAMD 64BIT הם הכי מומלצים כבר היום עקב העובדה שהם "סוחטים" עד המקסימום את היכולות של ה32BIT.

הייתי משווה את זה למירוץ מכוניות,כאשר הAMD 64BIT לצורך הענין הוא מכונית פרארי,וכל השאר מכוניות רגילות..אפילו שהפרארי לא שייכת למירוץ הזה,די ברור לך מי ינצח כאן..

מפרט:

{Athlon 64 3000+ (S-754) (box){1,280

{Abit KV8 sata,GBL{580

{A-DATA 512MB 3200 DDR 400{460

{Sapphire RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB{1330

{Western Digital 80 GB 7200 ATA-100 (8MB){430

{SONY 52 x 32 x 52 (kit){180

{LG X16 (box){170

{Teac/SONY 1.44{40

{ATX MIDI 400W PFC, usb{220

{Samsung 17'' 753 DFX FLAT{800

סה"כ:5490 ש"ח

אם באפשרותך לשלם יותר,הייתי ממליץ כמה דברים:

א.להוסיף עוד סטיק של 512MB זיכרון של A-DATA.

ב.לקנות ספק איכותי במקום הספק הג'נרי המגיע עם המארז.למפרט הזה כדאי לקנות ספק 360W של טרמלטק,שניתן למוצאו ב260 ש"ח פחות או יותר בחנויות כמו PCH,זיגזאג,פנדה ועוד.

ג.למרות שהמסך ששמתי לך הוא טוב,אפשר להשיג מסך הרבה יותר איכותי בעוד פחות מ200 ש"ח,ואני מדבר על המסך 17'' של MAG FD2 עם השפורפרת דיאמנטרון האיכותית.

ד.לקנות צורב DVD במקום הצורב + DVD ששמתי לך,במקרה כזה מומלץ הצורב 2510A של NEC,שנמכר בKSP ב590 ש"ח.

תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

ואו...

תודה רבה לך.

עכשיו תגובה להודעה שלך...

אתה ממליץ לי על ה AMD 64 BIT - קיבלתי. אני אבדוק זאת, (וד"א.. על המירוץ עם הפרארי שמעתי, רק שהגרסא היתה "תאר לך כביש פקוק בת"א, מה עדיף לך לנסוע ? במכונית שתעלה 100000 שקל, או מכונית פראראי שתעלה 900000 שקל ?" חחח.. אם אתה מבין, מי שכתב לי את זה, לא המליץ לי לקחת את ה AMD).

לגביי כרטיס המסך,

כיוון שרוב ה 9800 PRO עולים בקירוב את אותו המחיר, מה אתה ממליץ ש ב SAPPHIRE אקבל, שלא ב ATI או ABIT או אחרים... ?

WESTERN DIGITAL - מישהו אמר לי לא לקחת. מכיוון שאמרו, כמו שאתה אומר את שלך, אשמח לדעת מה טוב בדיסק הקשיח הזה ומה רע, כי בכל זאת מישהו אמר על זה שלא מומלץ לקחת אותו.

{Teac/SONY 1.44{40 - למה זה מתייחס במפרט ? לכונן ?

מסך - תודה. אבדוק. (ד"א.. המליצו לי, שעם שעות העבודה הרבות שלי על המחשב - מעל 7 ביממה, לקחת לא מסך דק, אלא מסך שטוח. המליצו גם מבית LG)

תוספות:

512, לא אקח (-:. אני כבר החלטתי שאני מעביר ישירות ל 1024 GB.

ספק - תכול יותר להסביר, איך מה ואיפה לבחור ? במפרט הראשון שהבאתי בהודעה מלפניי כמה ימים, במארז מצויין ספק 400W עם USB מלפנים ומאחור + מייצב מתח. העלות שלו היא 160 ש"ח. מה אתה אומר ?

תודה,

תודה,

תודה תודה תודה תודה רבה (-:.

פורסם

א.בקשר לכרטיס מסך:תראה,כל הכרטיסים בדרך כלל מיוצרים בשתי החברות הגדולות ATI וNvidia.כל מה שהם עושות זה להעביר את הכרטיסים שלהם לחברות אחרות,ואותם חברות משנות דברים בכרטיס,בדרך כלל רק את הקירור.

בזמנו חברת הרקולס היתה מספר אחת בכרטיסים עקב הקירור החזק שהם שמו וכו' ומחירם היה בהתאם.

ביחד איתה התחרו על הבכורה בין כרטיסי המסך,חברות ASUS וSAPPHIRE.

כיוון שהכרטיסים של ASUS יקרים מאד,חברת ספיר נשארת האופציה האידיאלית לקניה טובה,אבל באמת זה לא כ"כ משנה של איזו חברה,פשוט הכרטיס של ספיר ששמתי לך מגיע במחיר יוצא דופן לאיכויות שלו.

ב.הספק שהציעו לך,וכן הספק שבא עם המארז ששמתי לך הם ספקים ג'נריים ולא משנה מה המוכר ינסה להגיד לך..ספק ג'נרי הוא ספק המגיע מחברה לא מוכרת ועלול לספק מתחים לא יציבים למערכת,מה שאומר שבעת נפילת מתח הספק הזה יכול להישרף ויותר גרוע,לקחת איתו עוד רכיבים.

לכן הצעתי לך לקנות ספק לא ג'נרי 360W מחברה מעולה כמו טרמלטק,כדי שהוא יוכל להחזיק לך בביטחון את המערכת.

ג.המסך שהצעתי לך הוא בין הטובים ביותר מבין מסכי ה17 הרגילים.יש גם מסך אחד של LG הנחשב לאיכותי בערך באותה רמה כמו המאג והוא F700P.

הוא מגיע בערך באותו מחיר כמו המאג,ככה שיש לך אפשרות לבחור מבין שניהם.הייתי ממליץ שתלך לראות את שניהם בפעולה בחנות,בשביל לראות עם מה יותר נוח לך.

ד.ההרדיסקים של ווסטרן דיגיטל מצוינים,ואין לך סיבה לחשוש מהם.

ה.Teac/Sony ב40 ש"ח..מדובר על כונן דיסקטים כמובן.

ודבר אחרון:בטח המוכר הזה שהמליץ לך על הספק הג'נרי,המליץ לך גם לא לקחת AMD 64BIT...אז תבין לבד למה לא כדאי לך לשמוע לדבריו..אתה יכול להיות בטוח שהAMD 64BIT הוא המחשב הטוב ביותר למשחקים ובכלל,ואת זה אתה יכול לקרוא בכל פורום כאן ,ובאתרי החומרה הגדולים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל,

שוב תודה רבה.

אני באמת מרגיש יותר טוב שיש מישהו שמבין בזה, יותר ממני, ויכול לתת לי הצעות.

אחד-אחד נעבור.

1. אווקיי. קיבלתי. אני אבדוק כבר איזה כרטיס מסך הכי טוב עבורי, ובעצם גם הזול מיבנהם, מכיוון שבמהשך אני משפר דברים אחרים...

ב. הספק - הספק מופיע לי במפרט של המחשב. למען האמת, מחשב אחד אני קורא מעיתון, ומחשב שני הלכתי לחנות ששם אמרו לי עליו (זה עם הפנטיום).

המחשב מהעיתון, עם ה AMD 3000 64BIT, כתוב שהוא מגיע עם הספק הזה.

כמובן שאם אתה אומר, אני אחליף אותו. תודה על זה.

ג. היום בחנות שהייית, הראה לי המוכר מסך, LG 17" 700P + USB - אם אינני טועה הוא עולה בסביבות ה 700-800, כמו שכתבת למסך השני שהצעת. הוא בעיקרון אמר שהוא מסך מעולה, אז אולי על זה מדובר.

אשמח לשמוע ממך על זה עוד.

ד. WD - מעולים ? ! אווקיי. תודה. קיבלתי. השא', האם הם גם שקטים ? אם יהיה לי בו משחק, שישוחק 3 שעות, או בכלל יעבוד, וגם אם הדיסק יהיה מונח בו, האם יהיה רעש ?

ה. כונן דיסקטים, כמובן... (-:

ודבר אחרון:

אותו מוכר שהמליץ לי לא לקחת את ה AMD 3000 64 BIT, להלן הסיפור:

היום בחנות, שבה הצגתי את המפרט של ה פנטיום 4.

שהגענו לעבור חלק חלק מתכונות המפרט של זה העיתון, הגיע החלק של המעבד.

- הוא טען ש AMD לא יעבוד טוב...בלה בלה בלה (ודווקא אני חושב שיש לו בחנות מעבד כזה. כך, שלא נראאה לי שזה עיניין של מכירה).

הגיע הקטע שהתקלתי אותו.

אמרתי לו ששמעתי שהוא מעולה, ושבעתיד הוא צפוי להיכנס לכל המחשבים,

ושהוא "יטוס" לי, במיוחד על משחקים..

אז בתגובה,

דבר ראשון שהוא אמר זה ...".. בעתיד גם יהיו 120+ ו 200+ BIT) ..." "..נכון... המעבד יעבוד לך... (גמגום) אבל לא בצורה הכי טובה...".

עכשיו,

האיש עצמו נראה מבין בתחום, וזה יותר מסתם נראה. הוא אפילו ציין שמישהו שעובד איתו הוא פריק של AMD. בכל זאת, לא המליץ לי על זה.

"32 BIT, פנטיום 4... יש בו גם את ה HT הייחודי, זה יהיה מצויין".

מה אתה אומר על זה ?

תראה,

אני הולך להיפגש עם עוד כמה אנשים שמבינים בתחום, כדיי לשמוע מהם, אבל ללא ספק אני רואה שלך גם יש הבנה בנושא.

האם ה AMD באמת יהיה טוב ?

הדבר שאני הכי לא רוצה,

לא רוצה לחשוב,

אפילו לא להיכנס לחשיבה על זה,

זה להוציא מעל 5500 ש"ח, ולדעת שבאמת הכל עובד,

אבל... יש בעיה באיזה חלק, וזה בגלל שלקחתי AMD 3000 64 BIT ולא פנטיום.

כאמור,

המחשב יפעיל/לא יפעיל שרת IIS פרטי (בא עם מערכת ההפעלה), אינטרנט, שזה אומר הכל... הורדות שליחה, תוכנות באינטרנט, כמה חלונות בו זמנית, וגלישה רגילה...

ומשחק עד שניים,

שבינהם, לפחות 1 שיהיה מותקן (בשלב זה רק משחק אחד יהיה, למרות שאני כנראה אתקין עוד אחד), הוא משחק שיצא זה עתה,

ויש לו דרישות מאד גבוהות מכרטיס המסך (שבסדר... אם אקח את ה 9800), וזכרון RAM (יהיה לי 1 GB), שזה בסדר... ובעקרון מערכת טובה שהמחשב יעבוד.

אני רוצה מחשב,

שבאמצע יציאה מהמשחק לווינדוס, לא סגירת המשחק - רק יציאה, המחשב לא ייחכה חצי דקה דקה להעלות את כל המסך, ורעש של דחפורים... אלא שיעלה בכמה שניות בודדות, אם לא בשניה אחת.

אני רוצה מחשב (וזה עוד קטע שרציתי לשאות אותך, האם זה עיניין של מאווררים או מקררים), שלא יעשה לי רעש (ואפילו רעש של מזגן כזה.. כמו שקט)... אלא מחשב שיעבוד פיקס,

ועם חייב להיות רעש, שיהיה מינמלי.

מה אתה אומר ?

לפניי שאתה שוב נותן דעתך על ה AMD,

האם בכלל פנטיום 4 32 BIT (מה שהצגתי במפרט של השרשור הנוכחי) יכול לעמוד בכל זה ?

ובהמשך לשיחה עם המוכר,

הבעיה הנוספת עם ה AMD, בעצם - העיקרית, היא ה "קאש".

ה"קאש" הוא 512, לא כמו שציין במעבד הפנטיום שרוצה למכור לי.

הוא טוען שדווקא בזה הוא ייפול.. יותר מדיי דברים, כמו למשל שאמרתי בו זמנית לשחק, להיות באינטרנט ואולי גם (מה שאני לא עושה) לצרוב משהו... הוא אמר, שבפנטיום אוכל לעשות את זה.

עם ה AMD, הכל ייקרוס לי (או יותר נכון, בגלל שבכל זאת זו מערכת חזקה), היא תתחיל קצת לקרטע.

מה אתה אומר על זה? (שבעצם, הדרך הטובה ביותר לדעת מי מהמעבדים טוב יותר, היא לשאול: מי יכול להפעיל משחק כבד ברקע, 2 חלונות של אינטרנט אקספלורר, ובואו נגיד, רק בישביל הקטע, גם צריבה. (אפשר להוריד את הצריבה... אני אף פעם לא מאמיס כ"כ הרבה על המחשב שלי).

תודה רבה רבה.

בן

פורסם

קודם כל,אכן התכוונתי למסך הזה של LG.אם זה באמת המחיר בין 700-ל800, קח אותו.

ההרדיסקים של ווסטרן דיגיטל נחשבים לדי שקטים.אם אתה רוצה הרדיסק עוד יותר שקט,לך על אלה של סאמסונג שנחשבים לשקטים ביותר בעולם.

אפשר למצוא אותם בחנות שממנה הרכבתי לך את המפרט.

הענין הזה של הקאש מחזיק רק למי שמתכנן את המחשב שלו לעבודות מולטימדיה וקידוד וידאו,לכל שאר הדברים ובכלל זה למשחקים,אין זה משנה בכלל.

Hyper Treading או בשמו המקוצר HT הקיים באמת אך ורק באינטל,נותן עדיפות לאנשים שעובדים עם כמה תוכנות בו זמנית.מה שהHT עושה זה בעצם להפעיל כמה תוכנות ביחד כאשר כל תוכנה פועלת באותה מהירות כאילו היא פועלת לבד.דבר זה טוב בעיקר למשתמשים בתוכנות כבדות,אבל לא נותן שום יתרון למשחקים.המעבד AMD 64BIT פשוט חזק ומהיר מאד ככה שאתה יכול להכנס ולצאת ממשחקים בלי שום בעיה,שום קטיעות,ושום רעש.

אם אתה רוצה שקט מושלם מהמחשב,עליך להשקיע בקירור מיוחד כמו הSILENT BOOST של טרמלטק,אבל גם ככה הרעש מהמאוורר הרגיל לא חזק במיוחד ולא אמור להפריע.

אני לא בא חלילה להגיד שהמעבדים של אינטל גרועים,להפך מזה.רק שבהשקעה לעתיד,וגם בהווה למשחקים,מפרטים מבוססי AMD 64BIT הרבה הרבה יותר משתלמים,ואני מוכן להתחייב בפניך שאתה תהנה מהמחשב AMD 64BIT הנאה גדולה.

פורסם
  • מחבר

תותח.

שוב תודה רבה. (-:

מאיזו חנות הרכבת לי את המפרט ? KSP ?

ד"א...

לא יודע עד כמה זה נכון, אבל שמעתי שב KSP לא אוהבים להביא ---רק--- חלקים תקינים, אלא גם לפמים אתה יכול לקנות משהו חדש, שעבר במעבדה, אבל נחשב כ ... חסר ב ... .האם זה נכון ?

לגביי SAMSUNG, איזה סוג שלהם הוא שקט ? האם כולם ? או רק היקרים ביותר ?

והאם בכלל חוץ משקט, הם טובים ?

לגביי ABIT 64 BIT.

ראשית תודה שאתה מתחייב שאהנה ממנו. זה כבר מעולה.

השא',

אתה אומר שזו השקעה לעתיד,

ובהווה למשחקים מבוסיי 64 BIT.

כלומר ? משחק שלא מבוסס 64 BIT לא יעבוד ?

והאם זה תקף רק למשחקים,

כלומר - WORD לא אוכל להפעיל כרואי ?בעיות של מערכת ההפעלה יווצרו ? בעיות באינטרנט (בדפדפן) ...?

והאם בהשוואה ל HT של אינטל, גם פה אוכל להריץ 3 תוכנות ברקע ? גם לצרוב, גם לשחק, וגם לגלוש בנט ?

תודה רבה.

בן.

פורסם

המפרט מKSP,חנות גדולה עם חמישה סניפים בכל הארץ. KSP נחשבים לחנות טובה ובעיקר זולה מאד,זאת עקב העובדה שהם מייבאים בעצמם את רכיבי המחשב,בניגוד לרוב החנויות.

בסקר קטן שהיה כאן באתר לגבי שביעות הרצון מחנויות מחשבים,זכתה KSP במקום טוב.

ההרדיסקים של סאמסונג גם שקטים מאד וגם מעולים,והם לא יקרים בכלל יחסית,לדוגמא הרדיסק SATA בגודל 80GB של סאמסונג עולה בחנות הזאת רק 480 ש"ח.

העובדה שהמעבד הוא 64BIT זה לא אומר שמשחקים ב32BIT הקיימים היום לא יעבדו בו טוב או משהו כזה אלא להפך. תלך לדוגמא שהבאתי מהפרארי למעלה ותבין בדיוק למה אני מתכוון.. ;)

בעיקרון לצרוב תוך כדי משחק או צפייה בסרט זה דבר שאינו מומלץ בשום מחשב,אינטל או AMD. אבל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט אפשר בהחלט גם תוך כדי צריבה.

כפי שאמרתי לך,AMD 64BIT הוא מעבד חזק מאד.אתה יכול לגלוש איתו באינטרנט,בWord ותוך כדי כך אפילו לשחק ללא שום בעיה.

לסיכום:כיוון שהמחשב שאתה קונה מיועד בעיקרו למשחקים ולגלשה באינטרנט,הAMD 64BIT עדיף בהרבה על פני האינטל,אם המחשב מיועד בעיקר לעבודות מולטימדיה,קידוד וידאו ועבודה בפוטושופ, רק במקרה כזה האינטל עדיף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה איש.

אני חושב שאני אלך על ה AMD.

אם כבר, אז כבר. לא כך ?

(-:

לגביי ה SAMSUNG, האם כולם שקטים וטובים ?

מהחנות, שנתתי, הוא אמר או WD, או SAMSUNG:

120GB - SATA

7200

האם ה SAMSUNG יהיה טוב ?

ואם אחליט לקחת את ה WD, מה טוב בו ? לא כ"כ שקט ? אבל... ? מהיר ? ביצועים ?

תודה רבה,

ואם בהמשך יהיו לי עוד שא', אשמח לשאול.

פורסם

שני ההארדיסק מעולים , שניהם שקטים באותה מידה , אני הייתי הולך על הWD , יש להם סידרה חדשה בצבע שחור(מייבאים עכשיו רק אותה) והיא שקטה , בקושי שומעים את ההארדיסק(רק אם ממש תתאמץ תשמע אותו)

הקיצר , לא ממש היה לי כוח לקרוא את כל התארד , אז בניתי לך מפרט :

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1280 1 1280

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total

KV8 sata,GBL 580 1 580

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512MB A-DATA 460 2 920

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1390 1 1390

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total

80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 430 1 430

צורבים? Combo Price Units Total

Toshiba 48 x 24 x 48 + DVDx16 260 1 260

מארזים? Price Units Total

ATX MIDI 400W PFC, usb 220 1 220

מסכים? SAMSUNG Price Units Total

17'' 753 DFX FLAT 800 1 800

Total price 5880 ¤

מקווה מאוד שיש לך את הכסף להוסיף , גיגה זיכרון זה דבר מאוד חשוב כרגע , מפרט פשוט מעולה , יספיק לך לעוד שנתיים או אפילו יותר על הגדרות גבוהות! , לכולם כאן , שאומרים להחליף ספק כי הוא ג'נרי , רק שתדעו שהספק הזה איכותי יותר ויש לו מייצב מתח כפול , הוא נותן מתחים מאוד יציבים והוא ספק אמין מאוד לפי דעתי!(אצל אח שלי הוא נותן 12V כמעט קבוע , בסטיות של לא יותר מ0.3V)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים