פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים תתקשר לסניף הדואר הקרוב ותשאלעקרונית אם תתן להם עיר + רחוב זה יספיק כי המשלוחים בזיגזג זה לא בדואר אלא עם שליח
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר איך אני יכול לדעת מה המספר של סניף הדואר שהכי קורב אליי? לא בא לי ללכת אליהם ולשאול. ד"א: כמה זמן לוקח לזיגזג בערך לשלוח את המוצרים? עריכה: תעיף מבט בחשבונות טלפון/חשמל/מים השונים... אני עכשיו בודק
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר טוב, בדקתי בחשבונית של פלאפון, וראיתי שהמיקוד הוא 71100.תודה על העזרה.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים תתקשר לסניף הדואר הקרוב ותשאלעקרונית אם תתן להם עיר + רחוב זה יספיק כי המשלוחים בזיגזג זה לא בדואר אלא עם שליחאם אני לא טועה יש להם גם "דואר רשום" , ובסוג כזה של משלוח צריך מיקוד.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אם המוצר זמין במלאי הם מוציאים את המוצר למשלוח באותו יום \ יום אחרילפדקס מהניסיון שלי עם משלוחים לחיפה בממוצע לוקח יום אחד, גג יומיים להביא את המוצר אליך הביתה
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים המיקוד שיש על המכתבים לא בטוח שהוא של השכונה..כנס לאתר של הדואר:http://www.postil.com/newmail.nsf/homepage?Openformותעשה חיפוש לשכונה שלך+עיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.