פורסם 2004 ביוני 2321 שנים משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות?השם של החברה TYL או TULזה חברה טובה?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר על מה אתה מדבר?יש לך קישור למוצר הזה או משהו?לא אין לי קישור זה חברה של כרטיס מסך אתה מכיר את החברה אזות?אני קונה את הכרטיס מי חנות...
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים חחח לא שמעתי בחיים על חברה הזאת, אולי PNY ? יש גם Tyan...תנסה למצוא את השם כמו שהוא..
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר חחח לא שמעתי בחיים על חברה הזאת, אולי PNY ? יש גם Tyan...תנסה למצוא את השם כמו שהוא..טעות TUL זה השם של החברה אתה מכיר את החברה אזות?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים תראו מה מצאתי: http://shopper.cnet.com/POWERCOLOR_ATI_RADEON_7000_Video_Card/4014-3025_9-30894437.html אני חושב שהם מתעסקים עם כרטיסי מסך מקסימום 32 מגה זיכרון...( ;D)
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אישית לא שמעתי על החברה הזאת אבל חברי הטוב גוגל אומר שהיא לא לגמרי אנונימית...אם מציעים לך מחי מפטה לך על הכרטיס, אם זה סתם מחיר ממוצע תחפש כרטיס דומה של חברה אחרתדרך אגב יש קשר בין TUL ל POWERCOLOR ?!תודה מילק אתה מחזק את מה שחשבתי...אם באמת TUL זה POWERCOLOR אז אתה יכול ללכת בראש שקט, אחלה חברהאבל בשביל להיות סגור במאה אחוז תשאל את המוכר אם זה באמת של חברת POWER COLOR..שדרך אגב POWERCOLOR מתעסקים עם כל הכרטיסים גם X800 וכל החדשים, לא ממש נעצרו ב32מגה (:
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר אישית לא שמעתי על החברה הזאת אבל חברי הטוב גוגל אומר שהיא לא לגמרי אנונימית...אם מציעים לך מחי מפטה לך על הכרטיס, אם זה סתם מחיר ממוצע תחפש כרטיס דומה של חברה אחרתדרך אגב יש קשר בין TUL ל POWERCOLOR ?!עכשיו אמרו לי שזות חברה ששינתה את השםhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=65409.0
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים TUL = Power Color, חברה טובה, הכרטיסים שלה דיי זולים ומגיעים עם באנדל נחמד.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר TUL = Power Color, חברה טובה, הכרטיסים שלה דיי זולים ומגיעים עם באנדל נחמד.כמה עולה בערך כרטיס שלהם R9800P?כי בחנות אמרו לי 1600 שקל
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר אפשר לשאול על איזה חנות אתה מדבר?כי המחיר טוב.חנות ליד הבית בטוח אתה לא מכיר אנטל/ר מחשביםזות חנות יקרה!
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר אני קונה מחשב! בחנות עושים הזמנה בשעה 4 עוד שעתים! אז הם אמרו לי מהיר... עכשיו אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך!אתם יוכל להגיד לי מה האבדלים בידיוק בין הכרטיס מסך הזה לכרטיס של ספיר?יש לכרטיס הזה אותו מהירות שעון? אפשר לעשות לו אותו OC..?האבדלים הם רק בזיכרון ובמאורר? אין אבדל בבצועים איכות תמונה..?אמרו שזה חברה קבר מה זה קבר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.