עבור לתוכן

איך הS410/S500 של CANON?

Featured Replies

פורסם

היי!

חבר שלי קונה כנראה את הS410 או הS500 של קאנון.

קודם כל, האם ההבדל נעוץ רק ברזולוציה (4 צגה-פיקסל מול 5 מגה-פיקסל), או שיש רק הבדלים אחרים.

איך המצלמות הללו בכלליות? הבנתי שהן מאוד טובות, במיוחד לאור הגודל שלהן...

פורסם

למה שלא תעשה השוואה ב-DPreview ?

פורסם

after 4 digital cameras and after using the Canon A70 very intensivly i am using now the Canon S400. i havnt had alot of experiance around 3 weeks but i can say i am very surprised with the quality of this camera and more by how effiecent the camera choses the photographic setting. pictures are actually seems to me even a little better than the A70 i had and really like.

i dont think you can find smaller camera than this with such a good quality ' maybe the canon sd 110.

there isnt much difference between the s400 and s410

between the s410 and s500 ' there is some difference more than more 1 megapixle , its also a little slower times for the s500 and a little more purple affect.

its the price difference is high ' its beter going for the s410

for the minus ' its the special battery that you must charge and its also expansive

you can buy simple heap alkeline when you are out of battery or traveling which is not good.

you can see the rgualr AA charger i built for the S400 battery on this forum.

good luck

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה!

אני אמליץ לו אז על הS410.

רגע, שמתי לב לבעיה!

אין מחוגה של "סצנות" מוגדרות מראש!

אז מה עושים אם רוצים לצלם בחושך או אירוע ספורט?

חבר שלי לא מתכוון לכוון כל דבר ידנית!

פורסם

if he wants that he should be a profesyonal.

the night mode in the dial is not for night shot its for night portrait and use special flash that you have in the s410 , it helps in nothing for getting a better night shoot - for that you need a tripod.

these dial mode are actually not for beginners most times because you really need experiance to know when really to use them.

פורסם

הי, בנוגע לשאלתך ה Canon PowerShot S500 הינה מצלמה מצויינת התמונות שלה גדולות חדות וברורות עם צבעים מצויינים.

כמו כן היא יכולה להקליט וידאו ברזולציה של עד 640x480 והוידאו בעל איכות מעולה.

אוסיף ואומר שהמצלמה עובדת על סוללה נטענת שמחזיקה ימים ללא צורך בהטענה.

אתה יכול להיכנס לתר'ד פה על מצלמות דיגיטליות שנקרא " הדיגיטלית שלי" ולחפש שם יש כמה דוגמאות לתמונות שצלמתי עם המצלמה הזאת.

בקיצור לאחר ניסיון שהיה לי עם ה PhotoSmart 735 של HP ועם Kodak DX6490 המצלמה הזאת (PoerShot S500) היא עולם שונה לגמרה.

לסיכום עם יש לחבר שלך את הכסף הוא מוזמן לקנות אותה, רק שידאג לקנות מצלמה חדשה ולא מחודשת כמו שיש אולי כמה אתרים בארץ או לפחות אחד

שמציע את המצלמה כיביכול במחיר די זול אבל מדובר במחודשת ולא בחדשה.

אגב שלי עלתה לי בארה"ב 500$ ועוד איזה 80 וכמה דולר עלה לי ביטוח מורחב ומקיף ל 4 שנים וכן 109 דולר כרטיס זיכרון SanDisk Compact Flash 512MB

בקיצור הכל ביחד עליה לי בקירוב ה 700 דולר כולל המיסים והכל.

אבל תאמת שווה כל גרוש הוצעתי באופן חד פעמי קצת הרבה אבל לפחות קניתי הפעם באמת מצלמה טובה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

היי כולם!

סוף סוף קבלתי את המצלמ ההחדשה שלי הCANON S410!

היא ממש נוחה, יש חסרונות מעצבנים, אבל יש לה יתרונות רבים!

בכל מקרה, תמונות אני אולי אעלה בהמשך, אך יש לי שאלה:

הריבוע הירוק שמופיע לי אחרי חצי לחיצה שמראה היכן המצלמ העושה את הפוקוס, לא מופיע איפה שאני רוצה! נגיד אני רוצה לשצלם משהוא שעומד במרכז ויש מאחוריו איזה עציץ - הפוקוס יעשה על העציץ... לפעמים זה יוצא כמו שאני רוצה אבל לא תמיד! יש דרך לשלוט/לשנות את?

בנוסף רציתי לשאול אם למישהו יש טיפים לשימוש במצלמה הזו / מצלמות של קאנון בכלל / צלמות דיגיטליות בכלל...

פורסם

תתחדש. אבל למה פתחת דיון חדש?

איחדתי אותו עם הקודם.

הפוקוס נעשה אוטומטית בד"כ על האובייקט שבמרכז התמונה.

איפה שמופיע הריבוע הירוק שם יהיה מרכז המיקוד.

אי אפשר לשלוט בהיכן שיופיע הריבוע, אתה יכול לשנות את מיקום המצלמה קלות ולנסות ל"פקס" (חצי לחיצה) שוב.

עם ובלי קשר - RTFM ! (תקרא את החוברת של המצלמה).

פורסם

קוראים לזה "נקודות פיקוס" , יש מצלמות שזה 5, ויש שזה 9.

אני כמעט בטוח שאפשר לבטל את זה, וכפי ש-e.t. אמר => TRFM ;)

פורסם
  • מחבר

קראתי אותו (בערך), אבל קראתי את החלק של הAF, אבל לא היה כתוב שאפשר לשנות את המיקום, ולכן שאלתי אתכם...

פורסם

בערך לא מספיק :P

חפש בתפריט:

AiAF - 9-point automatic AF point selection On or Off

מתוך הביקורת של סטיב... ::) (היה כל כך קשה לחפש או לקרוא שוב? )

פורסם
  • מחבר

קראתי שאפשר לכבות את הAIAF...

אבל פשוט רצתי לשאול אם אפשר להזיז את הפוקוס...

תודה בכל-זאת...

פורסם

אני יודע שאצלי אני יכול עם הג'ויסטיק להזיז את נקודת הפוקוס כאשר אני מחזיק כפתור מסויים. ???

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאצלי אני יכול עם הג'ויסטיק להזיז את נקודת הפוקוס כאשר  אני מחזיק כפתור מסויים. ???

איזה מצלמה יש לך?

פורסם

יש לו Canon S50.

זה מאותה סדרה (PowerShot).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים