עבור לתוכן

IS7-E, קונה ביום שישי, עדין כדאי?

Featured Replies

פורסם

לפני יותר מחודש החלטתי שאני הולך על הIS7-E +512 MB DDR500 ADATA

כל זה לצורך שדרוג עתידי של כרטיס המסך, מGF4 MX ל-X600 או מה שלא יצא בחודשים הבאים.

אני רוצה לדעת האם יצא משהו יותר טוב בזמן שלא עקבתי או יש איזה שהיא סיבה לא לקנות את הIS7-E ביום שישי הזה?

ד"א- המעבד הוא P4 2GH 100FBS אם זה משנה לכם.

ד"א 2 -אני קונה בKSP, ראיתי בפעם הראשונה לפני שבועים, אחלה מקום יש להם בת"א!

תודה.

פורסם

גם יחסית למחיר, וגם יחסית ללוחות אחרים, הוא מספר ביצועים מעולים.

לגבי הX600: (אני יודע שזה לא שייך :-X)

בהתחלה הוא הולך לצאת רק בגרסאת הPCI-E, ואחרי קצת זמן (שזה עוד דיי הרבה זמן מהיום), תצא הגרסא של הAGP.

פורסם

אני אישית לא מת על הלוח הזה .....

קרו לי כבר הרבה מיקרים שנתקלתי בבעיות בלוח הזה .......

הייתי נוטה לכיוון של P4P800 של אסוס או ה AI7 של אביט ....

פורסם

תפרט קצת יותר על סיבות למה היית לוח את האסוס ואיזה בעיות היו לך עם הIS7-E כי יש לי גישה ללא מעט מחשבים עם הלוח הזה ובאף אחד מהם לא נמצאה בעיה עד כה

פורסם

אני מעל שנה עבדתי בחנות מחשבים בירושלים והיו בסביבות ה 40 החזרות של הלוח הזה לא רק מאנשיםשקנו איפה שעבדתי .....

אני מעדיף את האסוס בגלל שיש לי יותר ניסיון איתו ואני מכיר אותו הרבה יותר טוב ויודע שהוא לא בעייתי

אבל מצד שני יכול להיות שנפלתי על משלוח גרוע של הספק...

מה הניסיון של אם הלוח<?

פורסם

כמעט כל מחשב מבוסס אינטל שהרכבתי בחצי שנה האחרונה הוא עם IS7-E ולא שמעתי תלונות אפילו מבן אדם אחד (אם היה צורך להחזיר היו פונים אלי)

התלונה היחידה ששמעתי זה מחבר שלי שחושב שקריאת הטמפ לא מדוייקת, מעבר לזה נאדה

ודרך אגב אם עבדת שם מעל שנה, וקיבלתם רק 40 החזרות, זה לא מצב רע בכלל בהתחשב שזאת מעבדת מחשבים שמוכרת לא מעט מחשבים בשבוע

פורסם

הקטע זה שקיבלנו 40 החזרות של אותו לוח!

אותו דגם אותו הכל .....

היחס ללוחות אחרים זה המון .... ואל תשכח הלוח הזה לא נמכר (אצלנו בכל אופן) כמו לוח של אסוס או אינטל

בקיצר ביחס למכירות של אותו לוח היו המון החזרות שלו...

בגלל זה אני נוטה לא להמליץ לאנשים לקנות אותו.....

פורסם

אוקי אוקי אז תגיד יחסית למכירות... אני לא יודע איפה עבדת, אולי במעבדה שמוכרת 100 לוחות כאלה בחודש,

אז מתוך 1200 להחזיר 40 זה לא קריטי

(אני מאמין שKSP מוכרים בסדר גודל כזה, אולי אפילו יותר, הם תמיד ממליצים על הדגם הזה..)

סתם מעניין אותי לדעת, אתה במקרה זוכר על איזה סיבה היו רוב ההחזרות?

פורסם

ואללה אני לא זוכר את הרוב.....

אבל היו לי כמה שניתלקתי בהם שהיו להם נגדים (הדברים העגולים ששולטים על הוולטאז' למעבד) שרופי או מפוצצים

ואני יודע בודאות שלא ניסו לעשות להם OC

וזה כן היה קריטי כי אני זוכר שעשינו אסיפת צוות (משהו נדיר מאד) בגלל הלוח הזה.....

פורסם

נגדים שרופים? OH MY...

אולי אתה מתכוון לקבלים?

פורסם
  • מחבר

תודה!

הבנתי שהלוח עדין נחשב לטוב פחות או יותר (לא השתנה דבר)

ואני מוכן לקחת את הסיכון שתהיה בעיה בלוח- אחרי הכל יש אחריות והסיכוי הוא אחד למאה, אז שיהיה.

The Maestro

יש חלק מסיום בלוח שכדאי לי לבדוק כשאני קונה לראות מבחוץ אם הוא תקין.

או שאי אפשר לדעת?

תודה.

פורסם

השדרוג הזה בכלל לא יעזור לך, למה שלא תחליף גם את המעבד? רק לוח וזיכרון לא יתנו לך אוברקלוק אם יש לך מעבד עם באס איטי. מצד שני, הייתי מבין אם היית לוקח את הלוח הזה עם זיכרון PC3200 ומנסה להגיע אתו לבאס של 150. PC4000 זה בזבוז כסף במצב שלך, אלא אם כן מתוכנן גם שדרוג של המעבד בעתיד ה*מאוד* קרוב (ה478 יסיים את דרכו בקרוב, ויחד איתו DDR1)

פורסם

מה רע במעבד שלו לאוברקלוקינג? עם טמפ טובה במארז וIS7-E הוא יכול להגיע איתו לא"ק מכובד בהחלט

ובאמת זכרון DDR500 לא הכרחי, DDR400 יספק אותך בהחלט... אבל אם יש תקציב אז למה לא, תהנה מה אני יגיד לך..

פורסם

DDR 500 לא הכרחי בכלל ואפילו בזבזני , אתה קונה היום שתי סטיקים של ADATA 512MB PC3200 ב920שקל!!!

ברצוני לציין , לחבר שלי יש מעבד 1.6 Northwood שהיה מותקן על לוח ישן של גיגהבייט , בלוח של גיגהבייט הצלחתי לעשות לו אוברקלוק ל2.0GHZ(צ'יפסט של SIS)

קניתי לו IS7-E , ונחשו כמה? הגעתי לבאס של 183X16=2928MHZ!!!

מעבד פשוט חבל"ז!

אז אל תספרו לי שטויות , אני מאמין שאם ה2GHZ שלך(פותח התארד) הוא נורט'ווד אתה יכול להגיע איתו לאיזה 2.8 בלי בעיה בכלל!

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי.. רק שלא רציתי לזרוק מספרים

אני חושב שהוא יכול להגיע גם ל3200 איתו (להגיע לבאס 533) עם קירור מספיק טוב ולוח IS7-E שנחשב לא רע בכלל לOC

אבל שוב אל תסתמך על המספרים אם אתה עושה OC תבוא בראש פתוח שאי אפשר לדעת לאן תגיע פשוט תיהיה זהיר ותמשיך תמשיך עד שתעצר (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים