פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה יחסית עם 4 מגה פיקסלוצמצמתי ל 2 מצלמותה A80 של קנוןוה ניקון 4300המחיר שלהם בערך אותו הדבר כמה שקלים יותר או פחות... אותם נתונים בסיסייםמה כדאי לי?? איזה מצלמה?ולמה?[והאם לניקון 4300 כשמסריטים וידאו הוא ללא קול?]מה כדאי מבין השתיים?תודה
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים לדעתי עדיף לך ללכת על ה canon הצבעים שלהן נחשבים טובים יותר, כמו כן שמעתי שאפשר לקנות עדשות שמתלבשות על העדשה הקיימת ואז המצלמה הזאת בכלל נעשת משהו משהו.אישית עם יש לך כסך להשקיע אני ממליץ לך אולי אפילו ללכת על ה s410 של canon שהיא יותר קומפקטית והיא עובדת על סוללה נטענת שזה יותר טוב מהסוללות הרגילות/נטענות.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים A80 ללא שום ספק, המחיר שלה ירד לאחרונה והיא מעולה תריץ חיפוש לערך "A80" בפורום, ותמצא מלא מידע אודות המצלמה ועל מה שצריך ומומלץ לקנות לה. Meshorer, כן, לסדרת ה-A (לא רק...) יש עדשות שאפשר להרכיב, עדשות מכפילות, זוית רחבה וכד'...
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר הכרטיס זיכרון הזה מתאים ל A80 נכון?!http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=264&cID=61
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.