עבור לתוכן

אינטל נועלת את אפשרות האוברקלוק בצפיסט החדשים

Featured Replies

פורסם

טום אומר שאין אפשרות לבצע שינוי בגלל מערכת הגנה שתפסיק פועלה של רכיבים חיוניים במצב של אוברקלוק.

זה ממש באסה אם לא נוכל לעשות אוברקלוק למעבדים.

לינק:

http://www.tomshardware.com/hardnews/20040619_110346.html

פורסם

אינטל לא מבינים שאוברקלוק נמכר יותר טוב............

נראה לי הם מייצרים את החומרה שלהם רק בשביל חברות כמו המכרז של המדינה כי מי שבאמת מתעסק עם מחשבים ומבין יקח AMD (היום לפחות)

פורסם

שוב חוזרים על אותם טעויות שעשו בעבר...

אני מאמין שהצ'יפסטים מהסדרות האחרונות שלהם נמכרו הרבה יותר טוב מהסדרות הישנות שהאוברקלוק לא היה אופציה

חבל באמת חבל.. מה השלב הבא הם גם יחסמו את האפשרויות א"ק במעבדים? או שהם עושים את זה בסתר ע"י הפצת מעבדים לוהטים שעדיף לעשות אנדרקלוקינג מאשר אובר?

פורסם

הם פשוט שמעו שבהרבה מדינות קרות בעולם יש צורך בהפעלת מחממים בכל חדר כי חימום מרכזי לא תמיד יעיל אז הם החליטו להוציא מכשיר 2in1. אתה מקבל תמורת אותו מחיר גם מעבד שהוא המילה האחרונה בתכנולוגית המעבדים וגם תנור חימום מעוצב. שמעתי שזה להיט במדינות האלה הם אפילו מעדיפים להשאיר את המארז פתוח ומחליפים את המעברר הסטנדרטי של אינטל במאורר יחודי שמפזר טוב יותר את החום בכל החדר. ;D

פורסם

כן שמעתי שיש היטסינק שנמכר ברוסיה שהמאורר מוציא את האוויר מהסינק במקום להכניס אל עבר הסינק... אחלה רעיון ;)

פורסם

אינטל לא מבינים שאוברקלוק נמכר יותר טוב............

נראה לי הם מייצרים את החומרה שלהם רק בשביל חברות כמו המכרז של המדינה כי מי שבאמת מתעסק עם מחשבים ומבין יקח AMD (היום לפחות)

אתה כנראה לא מבין שכשאתה עושה OC למעבד שלך אתה מאריך את "חיי המוצר" שלך. כלומר אתה יכול להשתמש במחשב שקנית יותר זמן בלי צורך לשדרג. כלומר אינטל מרוויחה פחות כסף ממך....

אם הם חושבים שזה יעזור להם להרוויח סכום כסף משמעותי - שיבושם להם. אני חושב שהם טועים.

החלק היחסי של האוברקלוקרים במכירות של אינטל הוא קטן מאוד ואילו ההשפעה של החלק הזה על דעת הקהל היא גדולה.... נראה לי טיפשי לעשות את זה.

שיעשו מה שהם רוצים. לא חברה של אבא שלי

פורסם
  • מחבר

אבל כשעושים oc זה לא רק בשביל לקבל ביצועים זה גם בשביל הכיף.

יש מלא שעושים oc למעבד שלהם כדי לראות למה הוא מסוגל ומיד מחזירים אותו למצב רגיל ,מפחד וכאלה דברים.

פורסם

יש מלא שעושים oc למעבד שלהם כדי לראות למה הוא מסוגל ומיד מחזירים אותו למצב רגיל ,מפחד וכאלה דברים.

לא מלא, ואם כן היה מלא אנשים כאלה מצבנו היה בקנטים...

מי שעושה OC לראות לאן הוא יכול להגיע בדרך כלל מעדיף להשאר למעלה עם הביצועים האלה

מי שמחזיר למצב רגיל זה בדרך כלל המתחילים שלא מודעים למה שהם עושים, הם עושים קצת אוברקלוקינג לא ברמה רצינית וישר מחזירים

לקהל יעד השני לא תיהיה בעיה לקנות מערכת ללא אפשרות OC כי הם גם ככה ביומיום לא נהנים מהאופציה הזאת

קהל היעד הראשון באמת מעדיף AMD, אבל כל מה שנאמר למעלה (במיוחד מה שMoRtZkInG אמר) מסכם לדעתי את המצב היום.

פורסם

נראה לי שהם דווקא ירוויחו הרי כמה אחוז מהאנשים היום כבר קונים מחשב למטרת OC ? לא נראה לי שזה אחוז גדול מידי

מצד שני למשל בשוק הביתי הנמוך שקונים את המחשב מהחנות השכונתית , המוכר יעדיף למכור להם לוח בלי אפשרות OC כדי למנוע בעיות בעתיד

פורסם

כשוחשבים על זה רק יוריד קצת במכירות..

כי לאנשים שלא יודעים מה זה OC זה לא יעזור וימשיכו לדחוף להם אינטל

ולאלה שכן עושים הם יקנו עכשיו רק AMD או שיעשו איזה מוד..

אז הם הפסידו את קהילת הOCרים שגם ככה הם מפסידים עליהם כסף

בקיצור סתם בלגאן וזה רק שמועות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים