פורסם דצמבר 13דצמבר 13 אני כרגע משלם 1 גיגה 125 שקל לסלקום שווה לעבור לגילת טלקום ב 99 שקל ל 2.5 גיגה ? אני דיי חושש למען האמת מישהו מכיר אותם ?
פורסם דצמבר 17דצמבר 17 מכיר, התחברתי אליהם בעבר. זאת ספקית קטנה וחדשה.כשהייתה לי תקלת תשתית הם התנו את הזמנת הטכנאי שאם התקלה היא לא קשורה לתשתית הם מחייבים אותי ב-499 ₪ גם אם הטכנאי הגיע ולא עשה כלום. עזבתי אותם בגלל זה.בסלקום אם אתה משתמש בציוד שלך יש להם תוכנית של 89 ₪ ל-1 ג'יגה אבל בסלקום לא הייתי ממליץ על מהירות של 1 ג'יגה. האינטרנט שלהם מאוד רגיש לצווארי בקבוק, כלומר אם המתאם סיב הוא עד 1 ג'יגה והציוד שלך תומך עד 2.5 ג'יגה אתה תקבל מהירות בסביבות 600-700 מגה. לשרת שלהם של סלקום תקבל 910 מגה. משהו כזה.עוד דבר בקשר לגילת טלקום - קח בחשבון שמכניסים אותם ל-CGNAT. אפשר לבקש אייפי קבוע ב-15 ₪ אבל כשמו כן הוא, קבוע.אני כרגע בסלקום משלם 149 ₪ למהירות 5000/1000 מגה עם ציוד פרטי. נערך דצמבר 17דצמבר 17 על-ידי Jabberwock
פורסם אתמול בשעה 02:32 PM1 יום מחבר ציטוט של Jabberwockאני כרגע בסלקום משלם 149 ₪ למהירות 5000/1000 מגה עם ציוד פרטי.מוזר יש לסלקום חבילה 5000/500 ב 189 שקל איך הגעת ל 1000 UL וסכום של 149 שקל ?חבילה של 5 גיגה ומעלה זה מלא כסף היום הראוטר / הסוויץ / כרטיסי הרשת עד אתקע כנראה על 2.5חוץ מזה אני בבעיה אני גר בדירה שכורה ויש שם כבל בקיר CAT6E UTP CCA אלומיניום עם טיפה נחושת בדקתי את התשתית ב 2.5 דרך IPERF3 זה עובד טוב אבל ב 5/10 גיגה אני בספק אם זה יעבוד טוב הכבל הכי ארוך זה 30 מטר לא מאמין שיותר אבל עדיין זה אלומיניום , אני דיי בהלם שב 1 / 2.5 גיגה האלומיניום CCA עם מריחה של נחושת ממש קצת עובד יציב נערך אתמול בשעה 03:32 PM1 יום על-ידי iveco
פורסם אתמול בשעה 02:33 PM1 יום מחבר חוץ מזה ב 5/10 גיגה צריך גם מעבד טוב המעבדים שלי דיי ישנים חוץ מאחד 12400
פורסם לפני 4 שעות 4 שעות אני עם ציוד פרטי, והייתי מחובר אליהם במחיר בסיס של 89 ש"ח ואחר כך שדרגתי וזה רשום כתוספת שדרוג ב-60 ש"ח, אז לפי החישוב זה יוצא 149 ש"ח.לסלקום יש חבילה 5000/1000 אם אתה מחובר לתשתית IBC.אם זה בזק אתה מוגבל ל-500 מגה העלאה באותה מהירות.ציטוט של ivecoחוץ מזה ב 5/10 גיגה צריך גם מעבד טוב המעבדים שלי דיי ישנים חוץ מאחד 12400זה נכון.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר אני לא יודע מה לעשות מצד אחד המהירות שלי כרגע מאוד נמוכה 1 גיגה מבחינת תקציב אני יכול לעלות ל 2.5 השידרוג ל 5 / 10 דורש משאבי חומרה נורא יקרים , עשיתי טעות קניתי ראוטר מסין VSOL 2.5 גיגה שעל הנייר מתאים לתשתית בישראל אבל אף OLT לא יעבוד איתו ואף ספק לא תומך בו אכלתי אותה ,,, התשתית שלי 2.5 גם הראוטר של הספק 2.5 למרות שלסלקום אין 2.5 יש רק 1/5 , חשבתי אולי לעבור לגילת טלקום יש להם חבילה 2.5 ב 99 שקל אבל ברשת התגובות עליהם לא WOW והכי הכי גרוע גיליתי שיש לי בדירה השכורה כבלים בקיר CAT6E CCA UTP עם הדגש CCA !!!! , כרטיסי רשת 10 גיגה עוד אפשר להשיג מתאים סיב אפשר להשיג 10 גיגה , הבעיה זה להשיג ראוטר וסוויצ הם יקרים בצורה חולנית , אין משהו לעשות ? רק גילת טלקום ? , בבדיקת תשתית IPERF3 התשתית יצאה תקינה אבל בל נשכח שהבדיקה אורכת 10 שניות אולי צריך לעשות 600 שניות
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מה אתה רוצה מהכבל אני לא מבין? על פניו זה כבל טוב. ו-CAT6E זה מצוין. אין עם זה שום בעיה. למה אתה חושב שיש בעיה?מה השימושים שלך באינטרנט? אתה רוצה לשדרג בגלל מה?בסלקום גם עשו לי את הקטע שרציתי לשדרג ל-2.5G ובא הטכנאי והממיר האופטי לא התאקטב.שאל את המנהל שלו וענה לו שהם תומכים רק ב-1 ג'יגה או 5 ג'יגה.וככל הנראה 2.5G יעבוד רק על סיב של בזק.אתה רוצה אפשר לעבור לחברת פרטנר ל-2.5G.גילת טלקום זאת חברה קטנה, התעבורה לחו"ל לא תהיה מדהימה.האופציות הריאליות הן: בזק, פרטנר וסלקום (לפי דעתי).אני בסלקום מקבל עד 3 ג'יגה לגרמניה בבדיקת מהירות.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.