פורסם לפני 5 שעות 5 שעות אני כבר שלושה ימים על זהזה לא נותן לי לעדכן את ה-BIOS, מישהו יכול לעזור?עשיתי הכול לפי ההוראות, ניסיתי לעקוב אחרי כמה מדריכים,ניסיתי להכניס כמה USB שונים (SanDisk 32/16GB)לשלושה חיבורים שונים (USB 3, USB 2, ויציאת ה-BIOS). אפילו ניסיתי גרסאות ישנות יותרואיפסתי את הגדרות ה-BIOS דרך הפינים, אבל זה תמיד אותו דבר:אני נכנס ל-M-Flash, רואה את הקובץ, לוחץ עליוואין שום הודעת אישור. ניסיתי גם להשתמש בכפתור ה-BIOS Flashback — שום דבר לא עבד.פניתי לתמיכה של MSI ולא קיבלתי עזרה אמיתית עד עכשיו, ניסיתי כמה פורומיםועדיין אין פתרוןהנה כמה פרטים:אני נתקל בבעיה עםלוח האם MSI Z790-A PRO MAX WIFI. גרסת ה-BIOS הנוכחית שלי היא E7E07IMS.M40.הבעיה:M-Flash מסרב לאשר כל קובץ BIOS, כולל הגרסה הרשמית החדשה ביותר וגם גרסאות ישנות יותר.גם ה-BIOS Flashback עם USB שהוכן כמו שצריך לא עובד —ה-LED או שלא מהבהב בכלל או שלא מסיים את העדכון אף פעם.ניסיתי USB בנפח 32GB (עם FAT32), ואישרתי שהקבצים נכונים בדיוק לדגם Z790-A PRO MAX WIFI.טענתי הגדרות ברירת מחדל (Optimized Defaults).אעריך מאוד כל עזרה.
פורסם לפני 4 שעות 4 שעות היימה בדבר VERSION של הביוס ?כלומר, 1.0, 1.1 וכו' ... נערך לפני 4 שעות 4 שעות על-ידי A-10
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות מחבר ציטוט של A-10היימה בדבר VERSION של הביוס ?כלומר, 1.0, 1.1 וכו' ...E7E07IMS.M40.ציטוט של yoavkeבהנחה שאתה מנסה להתקין את הכי חדש ( m9 ) תנסה משהו באמצע הדרךנגיד :7E07vM5ניסיתי מספר גרסאות ישנות יותר
פורסם לפני 58 דקות 58 דקות לא רואים את הקובץ ב-Disk on Key.פשוט תחלץ את הקובץ לתיקייה הראשית בהארד דיסק שלך (WD GREEN) ותנסה
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.