פורסם לפני 1 שעה 1 שעה אני כבר שלושה ימים על זהזה לא נותן לי לעדכן את ה-BIOS, מישהו יכול לעזור?עשיתי הכול לפי ההוראות, ניסיתי לעקוב אחרי כמה מדריכים,ניסיתי להכניס כמה USB שונים (SanDisk 32/16GB)לשלושה חיבורים שונים (USB 3, USB 2, ויציאת ה-BIOS). אפילו ניסיתי גרסאות ישנות יותרואיפסתי את הגדרות ה-BIOS דרך הפינים, אבל זה תמיד אותו דבר:אני נכנס ל-M-Flash, רואה את הקובץ, לוחץ עליוואין שום הודעת אישור. ניסיתי גם להשתמש בכפתור ה-BIOS Flashback — שום דבר לא עבד.פניתי לתמיכה של MSI ולא קיבלתי עזרה אמיתית עד עכשיו, ניסיתי כמה פורומיםועדיין אין פתרוןהנה כמה פרטים:אני נתקל בבעיה עםלוח האם MSI Z790-A PRO MAX WIFI. גרסת ה-BIOS הנוכחית שלי היא E7E07IMS.M40.הבעיה:M-Flash מסרב לאשר כל קובץ BIOS, כולל הגרסה הרשמית החדשה ביותר וגם גרסאות ישנות יותר.גם ה-BIOS Flashback עם USB שהוכן כמו שצריך לא עובד —ה-LED או שלא מהבהב בכלל או שלא מסיים את העדכון אף פעם.ניסיתי USB בנפח 32GB (עם FAT32), ואישרתי שהקבצים נכונים בדיוק לדגם Z790-A PRO MAX WIFI.טענתי הגדרות ברירת מחדל (Optimized Defaults).אעריך מאוד כל עזרה.
פורסם לפני 13 דקות 13 דקות היימה בדבר VERSION של הביוס ?כלומר, 1.0, 1.1 וכו' ... נערך לפני 12 דקות 12 דקות על-ידי A-10
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.