פורסם לפני 16 שעות 16 שעות אולי חלק מאנשים זה לא יפתיע אבל לי זה בא בתור הפתעה מוחלטת וממש לא נעימה.בקיצור אם אתם לוקח של בזק ברשת סיבים אופטיים אז כל הפורטים אצלכם סגורים לתקשורת נכנסת.באופן מוזר אם אתם משתמשים בנתב של בזק אז עוד יש לכם אופציות - אתם יכולים לפנות לשירות לקוחות ויפתחו לכם פורט ספציפי לבקשתכם. כמובן תשכחו מ upnp וכו, אבל אם פורט אחד או שניים זה כל מה שאתם צריכים אז זה לא נעים אבל סביר.המצב הופך להרבה יותר גרוע אם אתם כמוני - לא רוצים נתב של בזק משתמשים בשלכם (במקרה שלי asus ax-11000 ) ואפילו השקעתם קניתם מבזק ב 300 שח את ה GPON .פשוט כל הפורטים סגורים . נקודה. ואין דרך לפתוח אותם , תמיכה לא יכולה לעשות שום דבר. הדרך יחידה שאפשר ״לעקוף״ את זה זה לשלם עוד 15 שח לחודש עבור מה שהם קוראים IP קבוע, למרות שזה לא באמת משנה כלום כל ההבדל טכני שIP. הזה מוקצה מפול אחר של IP ששם הם לא חוסמים, חוץ מזה אתה עדיין מקבל אותו דרך חיגן PPPOE והוא כמובן קבוע , משהוא שרוב אנשים היום בעולם של שירותים חינמים כמו dyndns , noip וכו׳ לרוב לא באמת צריכים.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה אז אני אסביר קצת. יש תשתית ויש ספק.התשתית היא בזק. אבל הספקית השתנתה, לכאורה.מעכשיו היא נקראת B1000 ולא מה שהיה בעבר בזק בינלאומי.לספקיות החדשות אין מספיק כתובות IPv4 כי לא ניתן לרכוש אותם יותר בכמויות, יש מספר כתובות מצומצם והוא נגמר.בגלל זה הספקיות משתפות כתובות IPv4 בין מנויים וזה נקרא שאתה מאחורי CGNAT. ובגלל שאתה מאחוריו נגרם מצב שלא ניתן לפתוח פורטים.מי שלא שם אותך מאחורי CGNAT הן הספקיות הבאות: סלקום, פרטנר.והוט שמים אבל אם אתה רוצה לצאת ניתן ללא עלות. *התמיכה לא ממש טובה ויכול לקרות מצב שעם ציוד פרטי המנוי לא יכול להסתנכרן עם המספר הסידורי. לא יודע כמה זה נפוץ אבל לי זה קרה אחרי בקשת שדרוג מהירות ושום דבר שניסו הנציגים לא פתר את הבעיה. האפשרות היחידה הייתה לעבור להוטבוקס שלהם.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.