עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

לאחר ניסיון גרוע עם XPS הבנתי שחומרה עדיפה בהרבה על נראות. אני מחפש מחשב סוס עבודה שבנוי לחום, משטחים לא אידיאליים וגם להמון תנועה בין מקומות ומדינות וכו׳, כך שעליו להחזיק בתנאים קשים.

אציין שאני משתמש במחשב לצורך לימודים אקדמאיים הומניים, והצורך הגדול ביותר - הורדה, צפייה ושידור דרך Plex של תכני 4K רבים וכבדים ופתיחה של המון טאבים בדפדפן. אין צורך בגיימניג, גרפיקה או תכנות, כן צורך במחשב עם רכיבים שניתן לשדרג, GPU נפרד וכו׳- הבנתי שזו בעיה קשה שהייתה לי ב-XPS. הגעתי לשני הדגמים הללו לאחר שבחרתי ראשית חברה ותקציב. תוהה אם ה-Omen שווה את הפער עבורי.

אשמח לעצות 🙏🏻

נערך על-ידי dolev16

• dolev16 changed the title to HP Victus vs HP Omen
פורסם

יש לי Victus. יש בו שני כרטיסים גרפיים: אחד, של אינטל, שהוא מובנה, והשני 3060 של אנווידיה. בדקתי במעבדות טובות, כי רציתי לשדרג את הכרטיס של אמווידיה לאחד חדש יותר ועם יותר זיכרון - אי אפשר. מסתבר שזו גרסה שמיוחדת שמחשב הזה והיא מולחמת ללוח. עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק את החיבור של המחשב לחשמל. אצלי הטעינה מתבצעת דרך כבל שבקצהו יש חיבור עגול - לא יואסבי. לאחר כשנתיים שימוש בהן המחשב כמעט כל הזמן מחובר לחשמל, משהו בחוט השתבש והיו הפרעות בטעינה שממש הפריעו. מאחר והיו 3 שנים אחריות הם החליפו את הכבל בלי בעיות, מה שפתר את הבעיה לעוד שנתיים, אבל עכשיו כבר אין אחריות ממש לא נוח להסתדר עם זה. עבור מטען (חיבור חשמל) חדש רצו ממני 600-700 ש"ח, כמובן שזה לא שווה את זה. אני הייתי מעדיף חיבור USB, שלפחות קל מאד למצוא ולא יעלה כ"כ הרבה להחליף.
עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק היטב את זמן הפעולה על סוללה. הנסיון שלי הוא שזמן הפעולה על סוללה הוא קצר מאד, אולי פחות משעה. אני ממש לא יכול לעבוד על המחשב הזה כשהוא לא מחוב לחשמל, ובגלל הבעיות שיש לי עם הכבל, קורה לא פעם שהוא כבה באמצע העבודה. מעצבן. קח בחשבון שכנראה זה יהיה המצב אם תקנה ויקטוס.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של kuku100

יש לי Victus. יש בו שני כרטיסים גרפיים: אחד, של אינטל, שהוא מובנה, והשני 3060 של אנווידיה. בדקתי במעבדות טובות, כי רציתי לשדרג את הכרטיס של אמווידיה לאחד חדש יותר ועם יותר זיכרון - אי אפשר. מסתבר שזו גרסה שמיוחדת שמחשב הזה והיא מולחמת ללוח. עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק את החיבור של המחשב לחשמל. אצלי הטעינה מתבצעת דרך כבל שבקצהו יש חיבור עגול - לא יואסבי. לאחר כשנתיים שימוש בהן המחשב כמעט כל הזמן מחובר לחשמל, משהו בחוט השתבש והיו הפרעות בטעינה שממש הפריעו. מאחר והיו 3 שנים אחריות הם החליפו את הכבל בלי בעיות, מה שפתר את הבעיה לעוד שנתיים, אבל עכשיו כבר אין אחריות ממש לא נוח להסתדר עם זה. עבור מטען (חיבור חשמל) חדש רצו ממני 600-700 ש"ח, כמובן שזה לא שווה את זה. אני הייתי מעדיף חיבור USB, שלפחות קל מאד למצוא ולא יעלה כ"כ הרבה להחליף.
עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק היטב את זמן הפעולה על סוללה. הנסיון שלי הוא שזמן הפעולה על סוללה הוא קצר מאד, אולי פחות משעה. אני ממש לא יכול לעבוד על המחשב הזה כשהוא לא מחוב לחשמל, ובגלל הבעיות שיש לי עם הכבל, קורה לא פעם שהוא כבה באמצע העבודה. מעצבן. קח בחשבון שכנראה זה יהיה המצב אם תקנה ויקטוס.

מעניין תודה. זה רלוונטי לכלל הדגמים שלו? כי ראיתי ביקורות והשוואות בארה״ב שממליצות על הדגם בסך הכל למעט כמה חסרונות ונראה שהפער לא עצום מאומן (הדגם הפשוט של אומן כמובן) היית הולך על אומן ושם עוד 1500-2000? באמת שהצרכים שלי מאוד ספציפיים.

פורסם

היי

מה הקשר בין השימושים שציינת למחשב נייד שבחרת ?

אין חיה כזאת כרטיס גרפי שאפשר להחליף.

גם בסגמנט הזה זמן סוללה הוא קצר.

בדגמים החדשים יש טעינת USB - C אבל היא מספיקה

לשימושים לא כבדים.

בקיצור, חזרה ללוח השרטוט !

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

היי

לשימושים לא כבדים.

ציטוט של A-10

היי

לשימושים לא כבדים.

תודה, אבל התייעצתי כבר עם צאט גיפיטי והסתכלתי על ביקורות ביוטיוב ובאתרי המחשבים המובילים. אין לי אלטרנטיבה כיוון שלא מוכן לחזור לדל לאחר חוויה קשה מאוד, לחברות הבאמת מעולות אין פה שוק והעלויות הזויות (טושיבה, סמסונג, LG והאמריקאיות שמורכבות לפי דרישה) אפל אני לא סובל, לחברות סיניות או טאיוואניות טהורות לא מוכן להתקרב אידיאולוגית ובטיחותית. זה מותיר לי בארץ את HP, בתוך HP הכי טובות הן הסדרות העסקיות- לא בתקציבי, נשארנו עם 2 הסדרות שציינתי והיתר חלשות מהן שלא רלוונטיות.

שוב, המחשב לא מיועד רק לסטודנט, אני אדם שזז המון, גם עולמית, המחשב הקודם סבל מזה מאוד, לא אדם ששומר על הלפטופ מידי אז הוא גם רוב הזמן על משטחים לא מתאימים וכו׳- צריך עמידות גבוהה יותר מהרגיל, בקיצור. לא צבאית מלאה כמובן. בנוסף צורך גם המון המון תוכן כבד וטאבים מרובים כפי שציינתי, גם עם זה - הXPS שלי לא התמודד.

ממה שאני מבין אלו הסדרות עבורי בהתאם לדרישה הספציפית, כאשר חובה ללכת על מעבד 7, כרטיס מסך מתקדם, זיכרון 16 כאשר ניתן להרחיבו ו-1TB.

הפער בין אותו מפרט ב-2 הסדרות נראה כ-1500-2000 ש״ח, אני תוהה אם שווה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.