עבור לתוכן

מה נסגר עם השירות של פנדה?

Featured Replies

פורסם

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל.

היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים.

מישהו עוד סבל מהשירות של פנדה? הם מקיימים הבטחות? יש מצב שידפקו אותי?

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"מה נסגר עם השירות של פנדה? "

איזה שירות ? יש שירות ? ואללה לא שמתי לב..

פורסם

השרות נסגר.. זה מה שקרה חחח

פורסם

תגיד תודה שהם מודיעים לך שיש שינויים במשלוח...

לי הם לא התאמצו להודיע בכלל :P

פורסם

יש לך מזל בכלל שהם טרחו להתקשר אליך, בהזמנה שלי הייתי צריך להזכיר להם שהיא קיימת אחרי 21 ימי עסקים, וכל פעם שאמרו שיבררו ויתקשרו אלי בחזרה (בכל ה5 פעמים) לא התקשרו והייתי צריך להתקשר בעצמי.

ד"א

כאשר אמרתי שאני רוצה לבטל את ההזמנה עקב העובדה שעברו 21 ימי עסקים אמרו לי שהם כותבים בתאר "כ21" ומבירור עם עורך דין מסתבר שאין כזה דבר.

בקיצור, חברה שקרנים שלא שמים על הלקוחות שלהם.

פורסם

וואלה, אני שמח שראיתי ת'הודעה הזו.

לא שווה להתעסק עם הדברים האלה.. אני אזמין מזיגזג (www.zigzag2000.co.il כן?) וזהו.

פורסם

נראה לי שדי הבנת מה אתה אמור לעשות עכשיו....

אני ירמוז מילה:

זיגזג

פורסם

אני וחבר שלי הזמנו משם מארזים וחודש עבר ולא קיבלנו אותם

בסוף סתם התקשרנו אמרנו שאנחנו מבטלים די כמה אפשר לחכות לחתיכת פח!

פורסם

שלום.

הבחור ביצע את ההזמנה ב 19 לחודש (לפני כ 3 ימים בלבד) וקיבל את המוצרים בזמן אספקה מצויין. על מנת שהבחור לא יחכה זמן רב לגירסת ה BOX של המעבד, הצענו ללקוח לספק מעבד TRAY עם גוף קירור הולם. גוף הקירור שהבחור מקבל (DIAMOND 2100) בהחלט שווה ערך ויותר לגוף הג'נרי שמסופק עם המעבד ע"י AMD. הגוף הנ"ל כולל חיישן טמפרטורה ועולה יותר, אך ניתן ללקוח ללא תוספת תשלום.

בהחלט יש מצבים לשיפור שירות ופנדה עושה את המיטב - אך במצב בו לקוח מקבלים מוצרים איכותיים בזמן אספקה מצוין אננו רואים בעייה.

פורסם

שמע אני לא מבין מה הבעיה שלך הם לא הציעו לך כרטיס של חברה כמו PALIT אלה של לידטק חברה מצויינת

הציעו לך מאוורר במקום זה שמגיע בBOX שהוא לידיעתך חתיכת זבל ירוק אני לא מבין מה הבעיה?

בסך הכול הם היו בסדר גמור הודיעו לך על כול שינוי שהם ביצעו לא תקבל מחשב שלא תידע מה יש בו אם כן תוכל לקחת את ההצעה ולהגיד לא קיבלתי את זה ואת זה.

שלא תחשבו שאני חסיד שלהם הם עשו לי בעיות(חצי שנה המדפסת בת השבוע שקניתי מהם הסתובבה בחנות שלהם וברחבי הארץ) ולכן עזבתי אותם אני אישית לא קנית משם יותר אבל זה תרד שבא רק להשמיץ את החנות שבמקרה הזה נתנה שירות ראוי יכלתה לא להסכים לשינויים ולבטל אבל הסכמת אני לא מבין מה הבעיה שלך הם לא ירכיבו לך במקום מעבד AMD BERTON איזה DURON דפוק.

פורסם

אני חייב להגיד שהקטע שכולם פה ישר קופצים וממליצים על זיגזג נראה טיפה מחשיד.

הבנתי שלפנדס היו בעיות משפטיות עם האתר הזה? ושחלק מהאנשים פה עובדים בזיגזג?

שמעתי בכמה מקומות שהשירות של פנדס מצויין עד הרגע ששילמת - ושבזיגזג השירות מצויין. אני מזמין מזיגזג בשביל הספק. שתי החנויות לא קרובות לבית שלי בגרוש אז זה לא משנה. אני רק מקווה שלא עובדים עליי פה.

פורסם

מחשיד? קצת הגזמת. לי אין ניסיון עם פנדה אז אני לא אדבר עליהם, אבל אני יכול להגיד לך שמתוך 4 פעמים נפרדות שקניתי מזיגזג כל פעם הייתי מרוצה. הם הרוויחו את השם הטוב שיש להם דרך שרות טוב ואדיבות, לא דרך גלישה באתר הזה.

פורסם

הבנתי שלפנדס היו בעיות משפטיות עם האתר הזה? ושחלק מהאנשים פה עובדים בזיגזג?

"חלק מהאנשים"? כולה Pavel.....

והבעיות המשפטיות לא קשורות.

פורסם

עובדים בזיגזג ? חחח כמה עובדים אתה חושב שיש להם? 50?

רק לשניים מהם יש חשבון פה אחד מגיב פעם ב100 שנה לתראדים שקשורים לזיגזג השני מגיב פעם ב20 שנה לדברים הקשורים למודינג וכו...

פורסם

זה הכל בגלל הטכנאי שעובד שמה PAVEL הוא הבן אדם עם הכי הרבה סבלנות שראיתי בחיים שלי! (יותר מהמורה לנהיגה שלי... חחחחח )

וגם אני קצת חשדתי עד שקניתי מהם ולא היו לי שום בעיות וכל מה שהייתי צריך הם עזרו לי בכיף.

לעומת זאת החנות שקניתי ממנה את הכרטיס מסך שלי לא מוכנה לעזור לי איתו אחרי שהוא התחיל לעשות לי ארטיפקטים.

אז מאותו יום שקניתי מזיגזג אני מעדיף להוסיף עוד 100 שח ולקנות בראש שקט לגמרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים