פורסם יוני 17יוני 17 מחפש מסך מחשב 27" או 32" - בעיקר לעבודה משרדית מהביתחשוב שיהיה בעל רזולוציה 4K טבעיתכמובן שעדיף שלא לנצל את כל התקציב, אבל אם בתקציב הזה אפשר לקבל עוד פונקציונליות כגון,לפי סדר העדיפויות:עריכת תמונות (adobe)32"קעור? (הוסף בעריכה)אשמח לקבל רעיונות ואפשרויות... נערך יוני 24יוני 24 על-ידי lioryb שינוי בתקציב
פורסם יוני 17יוני 17 מחבר ציטוט של Jabberwockזה יכול לעשות את העבודה:MSI PRO MP273Uתודה!הוא גם יתאים לי לעריכת תמונות ב-photoshop וב-lightroom?יש עוד אופציות?מה בעצם הנתונים שאני צריך להסתכל עליהם כשאני משווה בין מסכים?
פורסם יוני 17יוני 17 כן, למה לא.לשימושים שלך אין אופציות אחרות ששוות את המחיר.הנתונים העיקריים: בהירות, תמיכה ב-10bit, יכולת הצגת ספקטרום צבעים DCI-P3 רחב יחסית, כיול טוב מהמפעל... נערך יוני 17יוני 17 על-ידי Jabberwock
פורסם יוני 17יוני 17 מחבר ציטוט של Jabberwockכן, למה לא.לשימושים שלך אין אופציות אחרות ששוות את המחיר.הנתונים העיקריים: בהירות, תמיכה ב-10bit, יכולת הצגת ספקטרום צבעים DCI-P3 רחב יחסית, כיול טוב מהמפעל...תודה!לגבי 32", אני מניח שזה יהיה מוגזם מצידי לצפות שייכנס בתקציב...
פורסם יוני 24יוני 24 מחבר עדכנתי את התקציב.כמו כן, אני מעדיף משהו שקיים במלאי בחנויות, ולא משהו שאני צריך לחכות שבוע ויותר לאספקה הביתה
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.