עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

עד איזור 5000 ש"ח, מעדיף פחות. יש אפשרות לחריגה של 500 ש"ח.

נקודות שחשובות לי:

א. בהירות גבוה (הבנתי שמדובר בNITS לפחות 300).

ב. מסך מגע - לא חובה, אבל יכול להיות נחמד עבורי.

ג. כל השנים קניתי רק דל, אבל לא מצאתי מחשב שלהם שמתאים לדרישות שלי ונמצא בתקציב.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

הרבה טאבים בגוגל כרום, תוכנות אופיס השונות, הכנת מצגות, פתיחה מספר PDF במקביל, הכנת מצגות, מעט סרטים. ללא משחקים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

מעדיף שקט, אבל לא קריטי.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

אחרי שנים של העדפה של מחשבים לא גדולים, קיבלתי מהעבודה מחשב 17 אינג' והתאהבתי. מעוניין ב17 אינג', מתלבט אם להתפשר על 16 אינג' בגלל המשקל. כרגע נוטה ל17 למרות המשקל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

חייב מערכת הפעלה, לא זקוק לאופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

מיידית.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

לא.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מתלבט כמה להשקיע, מחשבים ניידים מחזיקים אצלי מעמד לפחות 6 שנים אז כן מעוניין לקנות לפחות 16 RAM כדי שיהיה רלוונטי גם בשנים הבאות.

מתבלט אם ללכת על המחשבים האלה:

א. Asus Vivobook 17 X1704VA

הוא עולה 3773 ש"ח עם הרחבת אחריות ל3 שנים. על פניו נראה שיספיק לצרכים שלי, לא? שוקל 2.1 ק"ג. אין לו מסך מגע והNITS שלו רק 250.

ב. HP ENVY 17-DA0003NJ

פה המחיר הוא 5349 ש"ח, נראה כמו OVERKILL מבחינת הצרכים שלי עם כרטיס מסך ומעבד הרבה מעבר למה שאני צריך שגם יאכלו לי זמן סוללה. בנוסף הוא כבד יותר (2.5 ק"ג), אבל יש לו מסך מגע וNITS 300, אחריות ל-3 שנים ונראה לי קצת יותר אמין מהמחשב הראשון.

אשמח לשמוע את התובנות שלכם ואם יש מחשבים נוספים שרלוונטים אשמח שתצרפו אותם :)

נערך על-ידי HaziluMe

• HaziluMe changed the title to ייעוץ בנוגע לקניית מחשב נייד בגודל 17 אינג' לשימוש יחסית משרדי (לא גיימר).
פורסם
ציטוט של HaziluMe

עם כרטיס מסך ומעבד

הכרטיס מסך מובנה בתוך המעבד,

הוא לא נפרד.

כך שלא "יאוכל" לך סוללה.

אם כי, יש מצב שחיי סוללה יהיו קצרים יחסית.

מנגד, היא בין הגדולות בקטגוריה,

בניידים אחרים זה לא עובר 60 AH.

המחיר כמובן גבוה, אבל ה - HP עונה לכל הדרישות שלך.

יש את הנייד הזה\ של לנובו -

https://ksp.co.il/web/item/292530

לעומת HP הוא בסיסי מכל הבחינות, אם כי יכול עדיין להתאים לך.

המבחר ב - 17.3 כיום בארץ הוא לא משהו.

בגזרת ה - 16 אינצ' המצב צריך להיות טוב יותר, אם כי אני לא בטוח

בקשר למסך מגע.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים