עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים.

הגיע הזמן להתחדש :)

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך.

אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

צפייה בנטפליקס וכו'

משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator

במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך - מטרת המחשב החדש לצמצם זמן זה.

במחשב הישן לוקח 90 שניות במחשב הנייד Lenovo IdeaPad Slim 3-14IRH8 83EL001CIV לוקח 30 שניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

צריך מסך 27 אינצ' ועדיף שתהיה כניסת USB לנוחות שימוש בדיסק און קי.  אני מחפש משהו דומה באיכותו ל del u2311h שיש ברשותי.

לגבי רמקולים, יש לי Inspire T6160 עם שלט שלא תמיד מגיב טוב, לא ברור אם זה המחשב או הרמקולים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 חליפיים במקרה הצורך.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

עדיף, לא קריטי

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

עדיף קטן, האם יש NUC שיכול לענות לדרישות? אני מתכוון להוסיף אליו דיסק שכולל את המידע הקיים.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

איזור נתניה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

אני משער שכיום usb type c זה כבר סטנדרט לציוד הקפי.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

מקלדת ועכבר סטנדרטים 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

הספק שיש לי הוכיח את עצמו שנים רבות, אולי ספק מאותה החברה\סגנון דומה: seasonic bronze active 520 pfc

נערך על-ידי erjerjerj

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים