עבור לתוכן

רשת+פיירוול, למה הפיירוול חוסם את הגישה?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס.

הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר.

מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

פורסם

לי יש את Norton Personal Firewall ואין שום בעיה. יש Wizard של שלב אחד שמגדיר הכל לבד.

אבל גם ב-Firewall שלך זה אמור לעבוד.

הדבר היחיד שאני לא יכול לעשות כשה-Firewall פועל זה להפעיל את Gamespy Arcade ב-Client.

מכיוון שאני לא חושב אפילו על לבטל את ה-Firewall אפילו לרגע, ה-Client פשוט לא מתחבר ל-Gamespy ;D :nono: :AR15: :bash:

פורסם

Zone Alarm Pro הוא ה Firewall האישי הכי טוב שיש, אלתוותר עליו :nono:

תבדוק שוב את ההגדרות ב Security Settings -> Advanced ב Local Settings,

מה מסומן לך שם?

פורסם
  • מחבר

בדקתי תאמין לי שבדקתי טוב, עשיתי הכל כמו שצריך ואח"כ קראתי גם את ה-help וכתוב שם לעשות בדיוק מה שעשיתי כך שאני לא מבין מה הבעיה פה אבל זה חוסם גישה ממחשב למחשב :-/

פורסם

תבדוק שה-Firewall של ה-XP לא מופעל בשני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

ה-Firewall של ה-XP לא מופעל, התקנתי Norton Internet Security ועשיתי רשת ביתית עם האשף וזה לא עזר, הדבר היחיד שזה עזר זה שסוף סוף אפשר לשתף קבצים ותיקיות בלי שהפיירוול יחסום, ניסיתי גם את הפיירוול של Sygate ושוב לא הצלחתי :-/

פורסם

בשביל שהשיתוף אינטרנט יפעל תבדוק שגם ה-Gateway מוגדר ב-Client.

אצלי גם ה-DNS מוגדר בשני המחשבים אבל אני לא יודע אם צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

מה צריך לרשום ב GateWay?

פורסם

צריך לרשום את היציאה של כרטיס הרשת הפנימית לדוגמא עם כרטיס אחד הולך ל ADSL והוא 10.0.0.138 והשני הוא 192.168.0.1

אתה רושם את השני אצל אח שלך בתור DGATE

כנראה שגם הפורטים אצלך חסומים RPC תבדוק את זה ללא פתיחה שלהם אין לך קשר פנימי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים