פורסם מרץ 28מרץ 28 אהלן,רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח).אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם.כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה)אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!
פורסם מרץ 28מרץ 28 אם כבר יש לך סטרימר mi box s אז אני לא רואה טעם להחליף אותו ב-apple tv (אלא אם אתה עמוק באקוסיסטם של אפל [טלפון + לפטופ] ורוצה את הנוחות שזה מאפשר, אבל זאת לא תהיה נוחות זולה..), והוא כנראה יהיה נוח ומהיר יותר משימוש במערכת ההפעלה המובנית של הטלויזיה.לגבי הסאונד בר, זה תקציב לא גבוה לסאונד, ובלי להכיר יותר מדיי את התחום הזה, כנראה שבתקציבים האלה פשוט כככל שהדגם יהיה יקר יותר - הוא גם יהיה טוב יותר..
פורסם מרץ 30מרץ 30 אם יש מקום בבית ואין דייר/ת שמתנגד/ת, הכי טוב זה מגבר + רמקולים יד2.אחרת, כל סאונד בר ישפר את הקול לעומת הרמקול של הטלוויזיה. השאלה אם רוצים אחד עם סאבוופר נפרד.אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר.זה לא דומה למערכת עם רמקולים נפרדים.
פורסם אפריל 1אפריל 1 מחבר ציטוט של Gimelאם יש מקום בבית ואין דייר/ת שמתנגד/ת, הכי טוב זה מגבר + רמקולים יד2.אחרת, כל סאונד בר ישפר את הקול לעומת הרמקול של הטלוויזיה. השאלה אם רוצים אחד עם סאבוופר נפרד.אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר.זה לא דומה למערכת עם רמקולים נפרדים.הכי טוב גם טלוויזיה 115' החדשה של TCL, הבעיה שאין תקציב 🤣.בכל מקרה, אני רק רוצה לשפר קצת את הסאונד שהטלוויזיה מוציאה, הייתי אצל חברים עם סאונד בר וההרגשה לעומת הרמקולים של הטלוויזיה היא חוויה שונה לגמרי. לדעתי זה יספיק לי. בנוסף, אם סאונד בר לא היה עושה את העבודה ומשפר את החוויה הרגילה אז לא היה למוצר היתכנות."אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר." למה לא אם אפשר לשאול?ראיתי לדוגמה הדגם הזה: Samsung HW-Q700D שמצויין שיש לו 2 רמקולים שמופנים כלפי מעלה והצליל מוחזר מהתקרה, נשמע לי אחלה. נערך אפריל 1אפריל 1 על-ידי iMeash
פורסם אפריל 1אפריל 1 כל סאונד בר ייתן קול יותר טוב מהרמקולים של הטלוויזיה, שהם משהו סימלי מאד.אפילו רמקול JBL GO משמיע צליל יותר טוב מרמקול של טלוויזיות חדשות...לפעמים אנשי נפטרים מהמערכת בבית כי אין מקום או שנמאס לאישה.משהו כזה:https://market.yad2.co.il/collections/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99/products/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8בדרך כלל הרמקולים במחיר הזה לא ברמה גבוהה אבל אולי זה עדיין יותר טוב מסאונד בר.בסוף צליל זה פיזיקה ורמקול גדול נותן צליל שונה מ-4 רמקולים קטנים.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה אהלן,אני מבין אותך לגמרי, כשמדברים על סאונדברים בתקציב של כ-1,000 ש״ח באמת צריך לשקול מה הכי משתלם. למשל, במשחקים כמו משחקי יריות או סימולציות, סאונד טוב יכול לשפר את החוויה בצורה משמעותית, בדיוק כמו בכל משחק שאסור לפספס את הפרטים הקטנים, אפילו ב‑ Brainrot Clicker כל צליל ואפקט קטן תורם להנאה ולמעקב אחרי ההתקדמות. אם אתה משתמש בסטרימר כמו Mi Box S או Apple TV 4K זה יכול להבטיח פלט אודיו יציב יותר, וגם אם מערכת הטלוויזיה של סמסונג לא הכי מתקדמת, עם סטרימר חיצוני אתה מקבל שליטה טובה יותר על פורמטי האודיו. כדאי לבדוק גם את סוג החיבור, כמו HDMI ARC, כדי שלא תאבד איכות או שתיווצר השהייה בין תמונה לקול. בסופו של דבר, חשוב להתאים את הסאונדבר לצרכים שלך ולתקציב, בלי להתבלבל מכל המושגים המתקדמים. נערך לפני 1 שעה 1 שעה על-ידי GarryDonaldson lack of space
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.