פורסם 2004 ביוני 2121 שנים שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video.החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים!כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט).אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת?תודה.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים איזה כרטיס מסך יש לך עליו?בATI בהגדרות חפיפה אתה צריך להעביר למצב תאטרוןבNVIDIA להפוך את הטלוויזיה לPRIMARYאם יש לך משהו אחר... נסה לחפש משהו בסגנון או הזכרה של OVERLY
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מכיר את המחשבים האלה מהצבא כרטיס מסך של ati תיכנס למאפיינים של הדרייבים. יש שם איפשהו חלון עם תמונות של מסך. יש שם מתחתיו ארבעה כפתורים קטנים. תלחץ על זה שנראה כמו עיגול. אני מצטער על ההסבר העילג הזה.. אבל אם הבנת על מה אני מדבר, יהיה בסיידר =]
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר יש לו כרטיס של ATI מסוג MOBILE 7500 אבל לא מותקן אצלו catalyst במחשב, אלא הדרייברים של ה-windows.. חיפשתי דרייברים באתר של ATI וכתוב שלמחשבים ניידים מומלץ לעבוד עם הדרייברים שסופקו עם המחשב..איזה דרייברים אני צריך להוריד בשביל לראות את האפשרויות שדיברתם עליהם? להוריד catalyst רגיל לכרטיסי RADEON?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר תגדיר כך שה-TV יהיה Primary - יפתור את הבעייה ובשביל לעשות את זה אין צורך ב-catalyst? מספיק הדרייברים שהגיעו עם המחשב (של ה-WIN)?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אני לא מכיר את הדרריברים של ווינדוס אבל אני כמעט בטוח ואני מבטיח לך שהכרטיס יעבוד הרבה יותר טוב עם דרייברים של קטליסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.