עבור לתוכן

צפייה בסרטים ב-Video Out של מחשב נייד..

Featured Replies

פורסם

שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video.

החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים!

כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט).

אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת?

תודה.

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך עליו?

בATI בהגדרות חפיפה אתה צריך להעביר למצב תאטרון

בNVIDIA להפוך את הטלוויזיה לPRIMARY

אם יש לך משהו אחר... נסה לחפש משהו בסגנון או הזכרה של OVERLY

פורסם

מכיר את המחשבים האלה מהצבא

כרטיס מסך של ati

תיכנס למאפיינים של הדרייבים. יש שם איפשהו חלון עם תמונות של מסך. יש שם מתחתיו ארבעה כפתורים קטנים. תלחץ על זה שנראה כמו עיגול.

אני מצטער על ההסבר העילג הזה.. אבל אם הבנת על מה אני מדבר, יהיה בסיידר =] ;)

פורסם
  • מחבר

יש לו כרטיס של ATI מסוג MOBILE 7500 אבל לא מותקן אצלו catalyst במחשב, אלא הדרייברים של ה-windows.. חיפשתי דרייברים באתר של ATI וכתוב שלמחשבים ניידים מומלץ לעבוד עם הדרייברים שסופקו עם המחשב..

איזה דרייברים אני צריך להוריד בשביל לראות את האפשרויות שדיברתם עליהם? להוריד catalyst רגיל לכרטיסי RADEON?

פורסם

תגדיר כך שה-TV יהיה Primary - יפתור את הבעייה :)

פורסם
  • מחבר

תגדיר כך שה-TV יהיה Primary - יפתור את הבעייה :)

ובשביל לעשות את זה אין צורך ב-catalyst? מספיק הדרייברים שהגיעו עם המחשב (של ה-WIN)?

פורסם

אני לא מכיר את הדרריברים של ווינדוס אבל אני כמעט בטוח ואני מבטיח לך שהכרטיס יעבוד הרבה יותר טוב עם דרייברים של קטליסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים