עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GB

לכתבה

פורסם
למה בארץ מבקשים 5 אלף עליו????
ראיתי כתבה שטוענת "בגלל עלויות יבוא גדולות".
בדקתי, על כרטיסי מסך בטווח מחיר הזה יש רק מע"מ ללא מכס ז"א כ2300 שח כולל הכל.
משלוח כמה עולה? גם אם מכולה עולה 4 אלף דולר כלל פינוי הובלה ושינוע, אפשר להכניס לתוך מכולה אחת 4000 אריזות (בדקתי) ז"א עלות משלוח של דולר לכל יחידה!

שזה שיפסיקו לעבוד עלינו עלויות שינוע מיסוי הם כ300 ש"ח כולל הכל הכל!

גנבים בארץ.
פורסם
לדעתי צריך להפסיק לצפות מהרכיבים הללו להיות "כרטיסי מסך" , אלא מחשבי A.I .
4000 - 6000 שקל ל"כרטיס מסך" זה פשוט לא יאומן , זה מחיר של מחשב מעולה עם פחות גיימינג.

אולי בעצם צריך ללכת על ביצועי 1080P ו"מקס/אולטרא סטינגס", ולקבל משחק שנראה מצוין בFPS גבוה ובמחיר שפוי יותר של כרטיס מסך
פורסם
לא ברור מה קרה פתאום שכולם מתלוננים על המחיר, כרטיסי מסך ב4000-6000 ש"ח הם פחות או יותר השגרה מ2020.. איפה הייתם 5 שנים?
תמיד כשיוצא דור חדש של כרטיסי מסך המחיר קרוב לגבול העליון.
אם אני זוכר נכון RTX 3080 עלה בסביבות ה4000-6000 ש"ח ב2020/2021, לאחר חישוב אינפלציה מדובר ב4700-7000 בערך היום.
אז כבר עכשיו 5080 אפשר לקנות בסביבות ה7000ש"ח, ו5070TI בסביבות ה4700ש"ח, כל מי שמחזיק היום ב3080 יקבל שדרוג מאוד משמעותי בעבור אותה עלות במעבר ל5070TI/5080
פורסם

"אם AMD רוצה נתח שוק אמיתי ומשתמשים פוטנציאליים היא חייבת לדאוג לעשות את המינימום בשביל לשכנע את כולם (וגם אותנו) ש-RX 9070 XT הוא הבחירה הנכונה על פני RTX 5070 Ti לגיימר הממוצע. יש לנו תחושה שכשהגיימר הממוצע יראה מוצר של AMD ב-4,200 שקלים ומוצר מתחרה (וגם לרוב טוב יותר) של NVIDIA ב-4,700 שקלים – הוא יבחר בזה של NVIDIA. המצב הזה חייב להשתנות בשביל ש-AMD תתחיל לחזור למשחק."

זה מסכם הכל, יש להם מוצר טוב, אבל הוא מתומחר הרבה מעבר לMSRP ע"י היצרנים בסכום

מה שפוגע ביכולת שלו לקחת נתח שוק משמעותי מNVIDIA,

אפילו אמאזון עצמה הפכה לscalpers ומוכרת כרטיס MSRP במחיר כפול.

אני רכשתי 9070 XT ב-MSRP + 60 דולר..

נערך על-ידי shimonta

פורסם
עד לא מזמן אפשר היה לקנות RX 7900 XT בפחות מ - 3500 ש"ח וזה היה כרטיס של 700-750$ בחו"ל.
אין סיבה שה - 9700 XT החדש יעלה יותר, 3200-3300 זה מחיר הרבה יותר הגיוני לדגמים הזולים יותר עם הקירור הבסיסי.
פורסם
זאת בדיוק הנקודה, זה לא חוכמה להשוות את המחיר של כרטיס שיצא לפני שנתיים לכרטיס שיצא אתמול.. כמה עלה ה7900XT כשיצא?
בשנים האחרונות מאוד קשה למצוא כרטיס טוב בMSRP במיוחד לאחר ההשקה.

זה כמובן פחות משתלם לשדרג עכשיו בגלל שהמחירים מנופחים, עדיף לחכות במידה ואפשר, אבל מצד שני חשוב גם להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהבין שלמרות הכל אנשים שמשדרגים מלפני 2 דורות מקבלים שדרוג מאוד משמעותי באותה עלות פחות או יותר

פורסם
יחיד ההבדל הקטן, RTX 3080 נחשב לכרטיס HIGH END בזמן שה9070XT הוא MID END.
כאשר MID עולה במחיר של HIGH - זה רע.
פורסם
הטענת אחרת - בארץ מבקשים 4000 שח על כרטיס שעולה בחול 2500 שח.
פורסם

גם בחו"ל מתלוננים שלא ניתן להשיג במחיר MSRP.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
רק רוצה לאמר, לפי KSP: ה5070ti הכי זול הוא 5040 שקל, בזמן שה9070xt הכי זול הוא 3755.
הפרש של 300$+, 1300 שקל, זה לא הפרש מבוטל כלל וכלל.

לא יודעים מאיפה הביאו את המחירים שלהם, אבל חודש לאחר מכן, הם ממש לא נושקים לאחד והשני כל כך.
אם הייתי נוסע לאילת, הייתי 100% הולך על ה9070xt, כמישהו שיש לו 1080GTX.
אני חושב שלא מספיק אנשים שמים הדגש, למשל, שAMD חזקים יותר בתמיכה שלהם בlinux מאשר nvidia, משהו שאנשים שמבקרים את האתר הזה עלולים לשים עליו יותר חשיבות מאשר האדם הממוצע.
פורסם

בלי קשר לזה שכרטיסים יוצאים כל הזמן שוב ושוב. אם אתה מגיע לרף מסויים ואתה מרוצה מהרף הזה אז אתה לא תצטרך לשדרג להרבה זמן. לדוגמא, אם יש לך כרטיס שמספיק חזק להריץ משחקים ב4K ב60+ FPS ובאופן עקבי אז יקח כמה שנים טובות עד שתצטרך לשדרג שוב. גם שיצאו משחקים חזקים תמיד תוכל להתפשר על 2K או 1080P. ה3060 שלי עושה את העבודה ב1080, אני משדרג רק כי בא לי 4K.

פורסם
יש מספר חנויות שמוכרות את 5070TI ב - 4500-4600 ש"ח שזה עדיין הרבה אבל לא 5000.

משום מה KSP יקרים יותר יחסית עם כרטיסי NVIDIA.
יש להם גם את ה - RX 9070 ב - 3190 ש"ח שזה מתחיל להתקרב למחיר הגיוני.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים