פורסם 2004 ביוני 2121 שנים שלום לכולם, חוץ מלמחשבי... :-[האח האדיוט שלי החליט שפרצו לנו למחשב וריסטרט את המחשבאחרי שהמחשב עולה הוא כותב שהקובץ הבא חסר או פגום:C:/WINDOWS/SYSTEM32/c_1255.nlsעכשיו, הוא כותב שההתקנה של XP PRO תוכל לתקן את הקובץהאם הפתרון היחיד הוא התקנה מחדש של הווינדוס?תודה לעונים...
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים תנסה להחליף את הקובץ:http://software.stanford.edu/pub/Windows/NT-Stuff/I386/C_1255.NLS
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר הורדתי את הקובץ שהוצא פה למעלה, העתקתי אותו לדיסקט, ושאני מנסה להעתיק אותו דרך קונסולת התיקון של התקנת הXP לתיקייה SYSTEM32 הוא אומר לי שהגישה חסומה מה אני יכול לעשות בנידון? אפשר לשחרר את החסימה הזו?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר אחרי שאני נכנס לקונסולת תיקון, אני לא יכול להיכנס כמעט לאף תיקייה, משום שהגישה חסומה, איך אפשר "לשחרר" את החסימה הזאת?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מה זה קונסולת התיקון ??? זה האפשרות כשאתה מעלה את הדיסק של XP ב BOOT ויש אפשרות לעשות REPAIR ??
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים יכול להיות שקבעת הרשאות NTFS מסוימות?בכל מקרה, למה לא לנסות להריץ את ה-repair של windows xp? תעשה boot מהדיסק, בחר שם בהתקנה ואח"כ ב-repair. אם כתוב שזה אמור לעבוד, אני מניח שזה יעזור.ולא הבנתי מה הבעיה עם האח... בסה"כ עשה restart. שנה בבקשה את כותרת ההודעה, כך שהיא תשקף את הבעיה כמו שצריך.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר יכול להיות שקבעת הרשאות NTFS מסוימות?לא שידוע ליבכל מקרה, למה לא לנסות להריץ את ה-repair של windows xp? תעשה boot מהדיסק, בחר שם בהתקנה ואח"כ ב-repair. אם כתוב שזה אמור לעבוד, אני מניח שזה יעזור.ולא הבנתי מה הבעיה עם האח... בסה"כ עשה restart.אין בעיה, הוא סתם נודניק שעשה ריסט והמחשב עושה בעיות בגלל זה
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים c_1255.nls זה קובץ השייך לתמיכת עברית במערכת. נסה להסיר את התמיכה בעברית ואז להתקינה מחדש, אולי זה יפתור ת'בעייה (אם הוא יגיד לך שהקבצים הנחוצים כבר קיימים במערכת ושאין חובה להתקינם מחדש, תתקין אותם בכל זאת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.