פורסם 2004 ביוני 2121 שנים בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אין כזה דבר spdif אנלוגיspdif זו יציאה דיגיטלית(נראה לי ששייך לפורום אודיו)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר אוקיי טעיתי..יש לי יציאה אחת קואקסילית קוקסינלית (: ועוד "אפשרות" ליציאה אופטית.. הקטע הוא למה יש לי רק אפשרות? איך אני מחבר יציאה אופטית?כרגע במקום שאמור להיות יציאה אופטית יש לי חלל ריק
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אם הלוח לא הגיע אם בראקט שכוללת SPDIF אופטי וזה לא מובנה ויש אפשרות.. זה אומר שאתה יכול לקנות בראקט מהיבואן אם זהאם יש לך ברסיבר כניסה SPDIF קואקסילית אז פשוט תקנה כבל
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים SPDIF = Sony Philips Digital Interfaceרק שתדע שאין שום יתרון לחיבור אופטי על הקואקסיאלי, האיכות בשתי התצורות זהה לחלוטין והכבל הקואקסיאלי עולה 10 שקל לעומת איזה 80 של האופטי.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים יש כאלה שלדעתם הכבל ה-Coaxial יותר איכותי. כמובן שזה גם תלוי באיזה כבל תביא.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים לא יכול להיות שום הבדל, זה מעביר 0 ו1.או שהמידע עובר כמו שצריך (ואז שומעים כמו שצריך) או שהמידע לא עובר כמו שצריך (ואז יש קירטועים ושטויות) או שלא עובר בכלל (ואז לא שומעים בכלל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.