עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

הי

עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו.

גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו.

לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא…

כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)).

איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר

העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.

פורסם

במקרה הטוב והפחות הגיוני , הרשת היא AX ז”א wifi6 או יותר והמחשב שלך הוא 5 או פחות (AC זה 5 , N שה 4 למרות שאז לא קראו לזה כך )

במקרה זה אמורה לדעתי אפשרות ליצור בנתב גם רשת ישנה יותר שאינה AX , מכשירים חכמים רבים לא יודעים לעבוד עם AX , האמת הרוב המוחלט .

במקרה הפחות טוב אך יותר הגיוני , המחשב עם כרטיס ממש ישן , ABG , מקסימום N והנתב דורש שיהיה לך לפחות AC .

בכל מקרה, מי שאמור לענות לך את על השאלה הזאת הוא מוקד התמיכה הטכנית של החברה שכרגע התחלת לשלם להם כסף .

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

במקרה הטוב והפחות הגיוני , הרשת היא AX ז”א wifi6 או יותר והמחשב שלך הוא 5 או פחות (AC זה 5 , N שה 4 למרות שאז לא קראו לזה כך )

במקרה זה אמורה לדעתי אפשרות ליצור בנתב גם רשת ישנה יותר שאינה AX , מכשירים חכמים רבים לא יודעים לעבוד עם AX , האמת הרוב המוחלט .

במקרה הפחות טוב אך יותר הגיוני , המחשב עם כרטיס ממש ישן , ABG , מקסימום N והנתב דורש שיהיה לך לפחות AC .

בכל מקרה, מי שאמור לענות לך את על השאלה הזאת הוא מוקד התמיכה הטכנית של החברה שכרגע התחלת לשלם להם כסף .

איך אני יודע מה המחשב שלי 5 או 6? הראוטר הוא אכן wifi6.

בעקרון יש לי בבית מחשב יותר ישן שכן מתחבר לרשת’ ואני חושב שגם הראוטר הישן ht-138s של בזק עובד על wifi6

פורסם
ציטוט של eido300

אני חושב שגם הראוטר הישן ht-138s של בזק עובד על wifi6

לא הוא לא.

ציטוט של eido300

איך אני יודע מה המחשב שלי 5 או 6?

בודק את דגם כרטיס האלחוט במנהל ההתקנים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

לא הוא לא.

בודק את דגם כרטיס האלחוט במנהל ההתקנים

Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260

פורסם

זה כרטיס שתומך ב 5 אבל לא ב 6 .

תבדוק עם ספק השירות איך אפשר לפתור את זה .

יכול להיות שאפשר לשנות הגדרות בנתב או בכרטיס כדי שידעו לתקשר אחד עם השני.

כמובן לוודא עם ספק השירות שקיימת בנתב רשת שעובדת על AC , אבל אם המחשב השני יותר ישן אז אפשר להניח שקיימת

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

זה כרטיס שתומך ב 5 אבל לא ב 6 .

תבדוק עם ספק השירות איך אפשר לפתור את זה .

יכול להיות שאפשר לשנות הגדרות בנתב או בכרטיס כדי שידעו לתקשר אחד עם השני.

כמובן לוודא עם ספק השירות שקיימת בנתב רשת שעובדת על AC , אבל אם המחשב השני יותר ישן אז אפשר להניח שקיימת

תודה

לא יכול להיות שהמחשב שם את הנתב ברשימה שחורה או שהתקין אותו לא טוב ולכן הוא לא מזהה אותו?

כרטיס הרשת של המחשב הישן הוא Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection

נערך על-ידי eido300

פורסם
ציטוט של eido300

כרטיס הרשת של המחשב הישן הוא Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection

זה כרטיס רשת קווי . כרטיס רשת קווי לא מתחבר דרך פרוטוקול תקשורת אלחוטי הוא מתחבר דרך פרוטוקול תקשורת על חוטי .

לא אכפת לו אם האלחוט הוא 5, 7 או 9000 .

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

זה כרטיס רשת קווי . כרטיס רשת קווי לא מתחבר דרך פרוטוקול תקשורת אלחוטי הוא מתחבר דרך פרוטוקול תקשורת על חוטי .

לא אכפת לו אם האלחוט הוא 5, 7 או 9000 .

סליחה Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6235

פורסם

על הנייר , כל מה שעובד עם 6235 , צריך לעבוד עם 7260.

יכול להיות שצריך לאפס הגדרות של ה 7260 , אולי כדאי לעדכן דרייבר ולבקש אם יש אפשרות שיבצע התקנה נקיה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

על הנייר , כל מה שעובד עם 6235 , צריך לעבוד עם 7260.

יכול להיות שצריך לאפס הגדרות של ה 7260 , אולי כדאי לעדכן דרייבר ולבקש אם יש אפשרות שיבצע התקנה נקיה

לפי החיפוש האוטומטי של וידוס, זה הדרייבר הכי מעודכן שיש.

עשיתי גם איפוס רשת, שזה עד כמה שהבנתי אמור להסיר את הדרייברים ולהתקין אותם מחדש.

פורסם
  • מחבר

אין איזה מקום שהמחשב שומר את הדרייבר של הראוטר או משהו כזה? איזו רשימה שהראוטר מופיע שם שאם נמחק אותו ממנה אולי הם יעשו היכרות חדשה ואולי יראו שהם יכולים לדבר אחד עם השני?

פורסם
  • מחבר

חיברתי מתאם ישן נושן של tp-link והוא הצליח למצוא ולהתחבר לראוטר… אז כנראה הקצר במתאם?

לא יאומן, הסרתי ידנית את המתאם, התקנתי שוב (במנהל ההתקנים לחצתי על חפש שינוי חומרה או משהו כזה) ועדיין הוא לא מוכן בכלל לגלות את הרשת! גם כשהוספתי אותה ידנית!

נערך על-ידי eido300

פורסם
  • מחבר

ב"ה הורדתי חבילת דרייברים למחשב, עדכנתי את הדרייבר של המתאם, הוא זיהה שיש לי במחשב דרייבר של אינטל, שגם אחרי התקנות חוזרות ונשנות עמד במריו ולא זיהה את הראוטר ועוד דריבר של מיקרוסופט שפטר את הבעיה ב"ה.

תודה רבה לכולם

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים