עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב.
יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה.
בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות.
רזולוציה: 1920X1080
קצב רענון: 165Hz
אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך.
למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?

תודה רבה :(

פורסם

צלם תמונה ותעלה לכאן

פורסם
  • מחבר

קצת קשה לראות את הצילום מסך, אבל אם עושים זום אז צריכים לראות מלא ריבועים קטנים.

20241204_185409.jpg

נערך על-ידי Rotmans

פורסם
ציטוט של Rotmans

קצת קשה לראות את הצילום מסך, אבל אם עושים זום אז צריכים לראות מלא ריבועים קטנים.

20241204_185409.jpg

אם את מבצעת צילום מסך במחשב עצמו האם הדבר נשאר גם שם? או רק בצילום פיזי?

אפשר לנסות לאפס את המסך בהגדרות שלו, ובמחשב להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ולהריץ DDU במצב בטוח ואחרי הרצה והסרת שאריות להתקין דרייבר

כל זה יעשה כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט, כלומר להוריד מראש דרייבר + DDU

כעיקרון צריך לנסות לחבר את המסך למחשב אחר או התקן אחר ולראות אם הבעיה חוזרת. אם כן - תממשי אחריות.

נערך על-ידי המפציץ A החמקן

פורסם

שלב ראשון הייתי מחליף בין המסכים (ברמת הכבל - פשוט מחבר את הכבל שעכשיו מחובר למסך #1 למסך #2 ואת הכבל שעכשיו מחובר למסך #2 למסך #1) ובודק אם התקלה “עוברת” למסך השני או לא. אם היא עוברת זה משהו במחשב (או בכבל), אם היא נשארת זה משהו במסך..

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

שלב ראשון הייתי מחליף בין המסכים (ברמת הכבל - פשוט מחבר את הכבל שעכשיו מחובר למסך #1 למסך #2 ואת הכבל שעכשיו מחובר למסך #2 למסך #1) ובודק אם התקלה “עוברת” למסך השני או לא. אם היא עוברת זה משהו במחשב (או בכבל), אם היא נשארת זה משהו במסך..

ציטוט של Rotmans

אפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים