עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

מעוניינים לשדרג את המחשב הנ”ל (מצ”ב JPG), לפי הדרישות הבאות, כאשר ברור לי שנצטרך לרכוש מחשב חדש…. :

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה קלה אם זה ממש שווה את זה).

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? AUTOCAD, עבודה במקביל על מספר פרוייקטים. כרום עם המון tab-ים פתוחים (אזור ה-200+), Creative Cloud של Adobe

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גרים בת”א, אך זה לא קריטי, כל עוד יש משלוח.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? מעוניין לתפוס את מבצעי Black Friday

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)או ביצוע אוברקלוקינג? לא.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) סטנדרטי - מצלמה, רמקולים, מסך, מדפסת

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקרו לעבודה של אדריכלית ולכן אני מעוניין להשקעה לטווח ארוך.

תודה רבה מראש למגיבים/ות!

1.PNG

נערך על-ידי Doron 3.14

פורסם

זאת פלטפורמה AMD שבדיוק נועדה לשדרוגים.

לוח האם GA-AB350M-Gaming 3 צריך עדכון ביוס ואתה מסודר להכניס מעבד מסדרת רייזן 5000. וכמו גם יש לך 2 סלוטים של זיכרון פנויים.

האם אתה יודע איך לעדכן ביוס?

פורסם
  • מחבר

היי, עדכון ה-bios ברמת התוכנה?

אני יודע לעדכן…

פורסם

כאן אתה יכול לקרות בטבלה, איזה מעבד נתמך מאיזה גרסת ביוס:

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-cpu

אגב, אם אני זוכר נכון, ללוח האם הזה יש 2 צ’יפים של ביוס. אחד ראשי ואחד גיבוי. לפעמים הביוס שואל האם לעדכן את 2 הצ’יפים.

יכולה להיגרם בעיה אם הגיבוי פועל אחרי הפסקת חשמל והוא לא מעודכן לתמוך במעבד…

שים לב לאזהרות כאן:

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios

אתה צריך לראות מה הגרסה הנוכחית שלך, ולראות לאיזה גרסה קודם ניתן לעדכן. לא ישר לקפוץ לגרסה הכי חדשה.

למשל:

image.png

ואני ממליץ לעדכן את הביוס רק מתוך הביוס עצמו ולא דרך התוכנה שלהם (הייתה תוכנה בעבר שנקראת Q-Flash Utility, אבל הם כבר הסירו אותה. כנראה שהיא גרמה לבעיות).

פורסם

100 שקל אתה מוכר את ה 1060 ?

פורסם

מעדכנים ביוס לגירסה האחרונה לא לפי ה CPU לפחות ככה כל המעבדות בישראל עושות .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים