פורסם אוגוסט 27אוגוסט 27 כדאי לבדוק מולם אם יכולים להזמין לך.בלוח אם יש כבר צלעות קירור ל-SSD אז אין צורך לקנות מובנה.
פורסם אוגוסט 27אוגוסט 27 מחבר שאלתי עכשיו והם לא עוזרים.. עדכנתי את הכוננים לבלי צלעות . תודה . בקיצור אני מזמין . יאללה בעז"הhttps://tms.co.il/builds/540447זה התוצאה . תודה לכולם
פורסם אוגוסט 27אוגוסט 27 מחבר למסך יש לכם המלצה ? מחפש גדול, איכותי, נראה לי שטוח כי זה עבודות בשרטוט וטבלאות הרבה .. ובמחיר משתלם ..
פורסם אוגוסט 27אוגוסט 27 מחבר מסך מחשב Dell P2314H 23'' LED IPSנרכש ב-2014 ב-855₪ . ב"ה מסך מעולה כמו חדש אין שום תלונה . אבל רוצה לשדרג..הצאטGPT המליץ לי ככה:ה-LG נראה שלא זמין כ"כ בארץ היום . שווה לדעתך להוציא סכומים כאלו על מסך ?כאמור, אני לא גרפיקאי או עורך וידאו / גיימינג . - שירטוטים וטבלאות - ז"א אולי לא כזה חשוב דיוקי צבע וכד' , אני לא כזה מבין בזה גם . נערך אוגוסט 27אוגוסט 27 על-ידי emmp
פורסם אוגוסט 27אוגוסט 27 מחבר אם אני מבין נכון מה שמומלץפאנל IPSגודל מסך 32"רזולוציה 4Kואז אין אופציות זולות מה שאומר שצריך להתפשר במשהו או למצוא איזה מציאה נערך אוגוסט 27אוגוסט 27 על-ידי emmp
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.