עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום

מבקש המלצה למחשב נייח לילד בן תשע שישמש בעיקר למשחקים. כרגע הוא משחק בעיקר במיינקראפט.

התקציב הוא עד 4000 אפשר עם חריגה קטנה. לגבי מערכת הפעלה ואופיס אני מניח שלא צריך מכיוון שהוא מקבל חינם ממשרד החינוך תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

אשמח גם להתייעצות בנוגע למסך מחשב. אני מרגיש יותר בנוח לקנות כזה כיד 2 אז התקציב אמור לכלול גם מסך יחסית גדול ואיכותי שאני מניח שאוכל לקנות בהנחה משמעותית ביד 2 אשמח לשמוע אם ההנחה הזאת מציאותית וכמה להשקיע בזה.

תודה רבה

פורסם
ציטוט של Asher82

אני מרגיש יותר בנוח לקנות כזה כיד 2 אז התקציב אמור לכלול גם מסך יחסית גדול ואיכותי שאני מניח שאוכל לקנות בהנחה משמעותית ביד 2 אשמח לשמוע אם ההנחה הזאת מציאותית וכמה להשקיע בזה.

מרגיש יותר בנוח לקנות יד 2 - הכוונה שלרכוש מסך משומש זה פחות מורכב מאשר מחשב משומש או שהכוונה שמסך אתה מעדיף משומש מאשר חדש ?

בכל מקרה מאיפה אתה שואב את ההנחה הזאת ?

מצאת מסך כלשהו ביד 2 שאתה רוצה לשלוח קישור לגביו ?

גדול זה לא בהכרח יותר טוב.

מסך 27” עלול להיות גדול מידי אם יושבים קרוב ורצוי שיהיה ברזולוציה של יותר מ FHD שזה אומר QHD וזה אומר שאם יגיע הרגע של משחקי מחשב יותר רציניים ממיינקראפט אז ידרש מחשב עם כרטיס מסך יותר חזק.

24” שהוא גודל יותר מתאים לילד ולמשחקים אפשר למצוא חדש ופשוט שעושה את העבודה ב 400 ש”ח .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים