פורסם 2024 בנובמבר 101 שנה בתקציב עד 3500 ש"ח - למחשב עם 2 מסכיםנדמה לי שזה סוג של אופטימיזציה, לא? אשמח לכל הערה!!!
פורסם 2024 בנובמבר 101 שנה מחבר בנוסף - יודעים לומר אם צריך לרכוש עם זה כרטיס מסך/מאיץ גרפי או שלוח האם כולל כבר רכיב מובנה?
פורסם 2024 בנובמבר 111 שנה המעבד הוא הגזמה והוא תפסת מרובה לא תפסת.i5-14400 יותר מתאים לצרכים שלך וצריך פחות כוח עזר.הקירור מגוחך , מעבדים מדור 14 צורכים הרבה חשמל זה אומר פולטים הרבה חום. גם מעבדים מדור 13. גם אין הרבה הבדל בביצועים בין 2 הדורות .הקירור המינימאלי שמתחיל לעשות את העבודה למעבדי i5 מהדורות האלו הוא Antec A400I RGB.גם זה רלוונטי ל 14400 ולא ל 14600K . מעבד שמתחמם מאט את עצמו ועובד יותר לאט ואפילו קורס.אני חושב שמומלץ לקחת קירור יותר מאסיבי אבל אין לי המלצה זמינה לגבי מי מהמוצרים שקיימים באיבורי .צריכת החשמל הגבוהה דורשת לוח אם חזק שיכול לספק אותה , אני חושב שהלוח הזה מספיק טוב למעבד i5-14400 אני די בטוח שהוא חלש מידי עבור 14600K .המעבדים הללו מגיעים עם כרטיס מסך אינטרגלי ואין צורך בכרטיס מסך נוסף לעבודה משרדיתזכרון מומלץ לקחת זוג ולא סטיק בודד מאחר וזה משפר את הביצועים . בראיה קדימה , 32 גיגה זה גם נפח זכרון יותר “נכון “ . כיום 16 הופך להיות המינימום נערך 2024 בנובמבר 111 שנה על-ידי yoavke
פורסם 2024 בנובמבר 111 שנה בקיצור, הנה לך מפרט שיואבקה עצמו הרכיב ( רק ללא כרטיס מסך ) -https://tms.co.il/builds/467445
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.