עבור לתוכן

בעיה בהרצת -SCRIPT- צריך עזרה !

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314"

ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה.

בבקשה עזרה דחוף.

תודה מראש!

פורסם

כשיוזר עושה לוג-אין לטרמינל סרבר, זה כאילו הוא עושה לוג-אין לשרת עצמו.

אתה עובד בתצורת דומיין, אני מבין?

אתה צריך להגדיר GPO נפרד לשרת, שיבטל את ההגדרה שמריצה את הסקריפט בכל לוגאין, רק על השרת. כלומר, כשיוזר עושה לוגאין מקומית לשרת, הסקריפט לא ירוץ. זה גם אמור למנוע את ההפעלה שלו כשיוזר מתחבר לטרמינל סרבר.

לגבי יוזר וסיסמא - זה הרי לוגאין כמו כל לוגאין רגיל. הוא חייב יוזר וסיסמא בשביל להתחבר...

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהוא צריך להשתמש בסיסמה שוב.....אין שום בעיה עם זה.

אבל הבעיה היא שהסקריפט לא רץ כאשר האדם נכנס לטרימנל ואני לא מבין למה.....

אני לא הבנתי גם את ההגדרה שאמרת לעשות עוד GPO לשרת עצמו אבל איפה אני צריך להגדיר ב-GPO שלא ייקח SCRIPT הרי אני הגדרתי לכל יוזר SCRIPT שונה, ועשיתי זאת ב-PROPERTIES של כל יוזר ב-AD.

פורסם

אמרת שהסקרפיט רץ כשאתה עושה לוגאון לטרמינל סרבר.... תחליט :)

המפף, יש איפשהו הגדרה שאומרת לו לא להריץ לוגאין סקריפט על שרת זה או אחר.... לא בטוח איפה

פורסם
  • מחבר

ה-LOGON SCRIPT רץ פעמיים, גם שיוזר עושה LOGON לרשת עצמה וגם כאשר הוא נכנס ל-TERMINAL SERVER.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שפה אף אחד לא מתכוון לעזור לי....

פורסם

אמרתי לך בדיוק מה הבעיה ומה צריך לעשות בשביל לפתור אותה.

לגבי איך עושים את זה, אני לא זוכר, ומכיוון שאין לי דומיין לנהל כרגע אז אני גם לא יכול לבדוק בשביל.

תיכנס ל-Technet ותחפור קצת...

בהצלחה. ;D

פורסם

באמת כבר ענו לך על השאלה.

לגבי שמירת סיסמה, אם אני לא טועה, אפשר להגדיר בקובץ ה-RDP שיתחבר כל פעם עם יוזר וסיסמה מוגדרים מראש, אבל לא הייתי משאיר כזאת פרצה לשרת שלי, במיוחד לא על מחשבי 98.

www.microsoft.com/technet זה resource שכל אחד צריך להכיר ולדעת להשתמש בו, במיוחד מנהלי רשת.

ואסור להקפיץ דיונים! קרא בבקשה את חוקי הפורום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים