עבור לתוכן

צריך עזרה עם חברות של זכרונות ולוחות אם

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח)

בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ......

לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!!

*אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא:

1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר

וככה ממשיך עד 5

פורסם
  • מחבר

נו ברצינות ..... אף אחד לא יכול לעזור לי?

פורסם

Corsair אולי מובילה עכשיו את שוק הזכרונות והם נחשבים הכי טובים אבל קשה מאוד להסתכל לכיוונם מאחר שהם יקרים מאוד..

בעקרון מה שאולי הכי משתלם עכשיו זה לקנות זכרונות של OCZ או A-DATA שהמחירים שלהם דיי מצחיקים יחסית לביצועים (טוב לא מצחיקים אבל קורצים בהמחלט) ..

ויש את Mushkin שהיא גם אחת החברות הטובות אבל חוץ מהדגם האקזוטי ה222 ספיישל אנשים בזמן האחרון לא ממליצים עליהם במפרטים למיניהם לעומת זכרונות של OCZ או A-DATA.

כשאתה אומר תקציב עד 900 ש"ח אתה חייב לומר גם כמה מגהבייט זכרון אתה רוצה - 512,1024? אני משער שבתקציב הזה יכנס לך 512mb של חברה איכותית כמו שאתה רוצה.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לראות את הסקירה פה בפורום על זכרונות http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

תראה בזכרונות A-DATA מפיקים שם את יחס הביצועים\מחיר הכי טוב וגם דיי מככבים בטבלאות - בעיקר ביכולות OC.

תקרא קצת לבד ותנסה להגיד להבנה מה שווה לך ומה אתה מחפש..

בקשר ללוחות אם, אם תסתכל קצת בעמוד של הפורום יש לא מעט שאלות כאלה והתשובה שחוזרת על עצמה היא שהלוח הכי טוב כרגע לAMD6ביט הוא הלוח EPoX EP-8KDA3+

שמבוסס על צ'יפסט של NF3 250GB שהוא הכי חזק כיום (ויש לו יכולת OC גם כן במידה ותרצה בבוא הזמן), הלוח מפוצץ בפיצ'רים ומגיע בחבילה מלאה בכול טוב :) תעשה קצת חיפוש פה על הNF3250GB של EPOX ותמצא עוד כמה מילים טובות.

פורסם

אבל הבנאדם רוצה לא רוצה לעשות OC- למה בכלל להזכיר קורסאייר?

לא חסרות חברות value .

פורסם

אבל הבנאדם רוצה לא רוצה לעשות OC- למה בכלל להזכיר קורסאייר?

לא חסרות חברות value .

Corsair הם ממש לא בהרכח לOC. הם מתפקדים מעולה ללא OC לדוגמא הXMS עם התיזמונים 2-2-2.. (שאני רוצה לקנות.. :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים