פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מה אתם אומרים על הלוח הזה:GIGABYE K8NS S-754 ATXאיך הוא?הביצועים שלו?עם מעבדAMD Athlon 64 +3000עריכה:---------------------איך הלוח הרגיל? (בלי הפרו)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר למנהלים!אני ממש מצטער שאני מקפיץ את הת'רד הזה, אבל זה נורא חשוב כי אני קונה מחר מחשב ואני חייב לדעת את מה ששאלתי בת'רד הזה.אז תוותרו לי במיקרה חריג זה. בבקשה!!!לאנשי הפורום שעזרו לי מאוד בבניית מיפרט מחשב!תעזרו לי גם בשאלה (נושא) הזאת...כמו שאמרתי שזה ממש דחוף!תודה לעוזרים ולמנהלים. Ratzabi
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים איך הוא אממ נראה טוב על הנייר איך באמת לא יכול לדעת כי לא מצאתי ביקורתמה שכן מצאתי זה ביקורת על איך הוא באוברקלוקלדעתי עדיף EPoX EP-8KDA3J ב70 שח יותר מבוסס nforce 3 250GB לעומת הגיגהבייט שמבוסס nforce 3 250
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים איך הוא אממ נראה טוב על הנייר איך באמת לא יכול לדעת כי לא מצאתי ביקורתמה שכן מצאתי זה ביקורת על איך הוא באוברקלוקלדעתי עדיף EPoX EP-8KDA3J ב70 שח יותר מבוסס nforce 3 250GB לעומת הגיגהבייט שמבוסס nforce 3 250אז למה הEPOX הזה שהמלצת http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htmעדיף מהEPOX הזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htmרק בגלל ה7.1 סאונד??
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים שמת לב ששמת אותו לינק פעמיים?8KDA3+/8KDA3J לשניהם 7.1 מה הקשרל 8KDA3+ יש יותר פיצרים
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר מה ה-GB נותן? זה הבדל משמעותי?כי כולם אומרים לי שלא כדאי לי ללכת על EPOX כי הם לא חברה הכי טובה, למרות שאני לא הולך עליו לא רק בגלל זה אלא בגלל שאין אותו בחנויות.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים הGB נותן GIGABIT LAN ו HARDWARE FIREWALמי שאמר לך שEPOX חברה לא טובה לא ידע מה הוא מדברEPOX חברה מצויינת מה שנכון היא לא ידועה כל כך הרבה בישראלאז יש מצב שמי שאמר לך ראה איפוקס וחשב חברה חדשה אז לא כדאי כי אולי לא משואתה לא חייב להיות נעול על חנות אחת בשביל זה יש משלוח,יש אותו בפנדה
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר כן אני יודע שהיא שיש אותה בכמה חנויות אבל אין אותה בחנות שאני רוצה לקנות את המחשב שלי ואבא שלי רוצה לקנות את כל המחשב מחנות אחת, בגלל האחריות וכל זה (עינייני מבוגרים).אבל אני אבקש ממנו שיזמין לי אותה.יש לי עוד שאלה אבל כנראה שהיא לא כל-כך חשובה אם אני לא אקנה את הלוח של ג'יגה-בית, השאלה היא:מה ההבדל בין הלוח של ג'יגה-בית הרגיל לבין הפרו (Pro)? (תענו לי עליה בבקשה כי אני עדיין לא יודע אם איזה לוח אני אקנה).עריכה:----------------------------3 שאלות בקשר למה שאמרת (ron)1)ה-GIGABIT LAN זה של הכרטיס רשת?2)מה זה ה-FIREWAL?3)האם הדברים האלה משמעותיים?
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים גם ה PRO מבוסס NFORCE 3 250 ללא ה GB ,יותר פיצרים מהרגילIDE RAID/FIREWIRE/GIGABIT LAN/4X SATAאז מה אם אין בחנות שאתה רוצה לקנות ממנה כמו שכבר אמרתי בשביל זה יש משלוחאתה יכול לקנות את הכול מחנות אחת חנות שיש בה תאיפוקס..נכון לא בכל חנות אותם דברים אבל יש דברים שאפשר להתפשר עליהםעריכה:1.כן2.זה קצת מסובך להסביר תערוך חיפוש בגוגלמשמועתיים? GIGABIT LAN לא משמעותי אבל הFIREWALL כן
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר גם ה PRO מבוסס NFORCE 3 250 ללא ה GB ,יותר פיצרים מהרגילIDE RAID/FIREWIRE/GIGABIT LAN/4X SATAאז מה אם אין בחנות שאתה רוצה לקנות ממנה כמו שכבר אמרתי בשביל זה יש משלוחאתה יכול לקנות את הכול מחנות אחת חנות שיש בה תאיפוקס..נכון לא בכל חנות אותם דברים אבל יש דברים שאפשר להתפשר עליהםעל הלוח הזה (Gigabyte) אי אפשר להתפשר?החנות שממנה אני קונה היא יותר קרובה לבית שלי (בירושלים) וגם מציע לי מחירים יותר זולים.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים עד כמה זולים?אני מניח שאפשר להתפשר עליו אם אתה נעול על החנות הזאת לדעתי ה70 שח יותר לאיפוקס זה השקעה טובה יותר הפירוול החומרתי מצויין
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר המוכר אמר שאם אני באמת רוצה את הלוח של איפוקס אז הוא ינסה להשיג לי את הלוח, אבל כמו שאמרתי לך הוא המליץ לי שלא.(עזוב את מה שהוא המליץ).אז כנראה שאני אגיד לו להשיג לי את הלוח של איפוקס. את האמת אתה שכנעת אותי יותר ממנו.תודה על העזרה.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אחי, בדיוק שמתי לב להודעה שלך..אני גם מירושלים, רציתי לדעת על איזה חנות אתה מדבר. יש להם את ה-K8NS PRO?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר אני מדבר על החנות FastLinkבתלפיות יד-חרוצים 19 מול קניון ה"אחים ישראל"עריכה:-------------------המוכר הציע לי את הרגיל, אבל אני מתאר לעצמי שאם הם מיבאים את הרגיל אז גם הם מיבאים את הפרו.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים לא יודע כמה ההנחה הזו נכונה... גם בכמה חנויות באינטרנט יש רק את הגרסא הרגילה.איך הם מבחינת מבחר? ומחירים?אם יש להם הכל במקום במחיר טוב זה עדיף מלחכות שבוע למשלוח של פנדס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.