Hello there פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 מחפש ספק כח עם שתי תכונות הכרחיות: 1. שקט מאד. 2. בעל אמינות, ולאורך זמן. בהנחה ש: 1. שני הספקים הבאים זהים במחיר 2. שהמארז שלי גדול ושקט מאד. 3. שאני 95% מהזמן רק גולש, ורק בשאר הזמן עריכה בנונית. 4. אני מחזיק מחשב בממוצע 9 שנים ולפיכך קונה בכוונה מחשב Overkill... 5. הרכישה היא מפלונטר. מבין השניים הבאים, איזה ספק עדיף לי? Antec 750W Neo Eco Modular - 80Plus Gold, 120mm 7 שנות אחריות לעומת: FSP - Hydro G PRO 650W ספק זה הוא עם תכונות מעט מתקדמות יותר בנושא השקט, אבל אני לא מכיר את החברה יותר מדי, ויש לו אחריות רק לשלש שנים. אשמח לדעתכם המקצועית. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
יוני שמין פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 איזה כרטיס מסך כי לאנבידיה יש חיבור יעודי בכרטיסי המסך שלהם 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
יוני שמין פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 fsp זה חברה טובה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hello there פורסם אוגוסט 6 מחבר Share פורסם אוגוסט 6 ציטוט של יוני שמין איזה כרטיס מסך כי לאנבידיה יש חיבור יעודי בכרטיסי המסך שלהם - DUAL-RTX4060-O8G- - ASUS - NVIDIA GeForce RTX4060 8GB OC - DUAL ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 (נערך) לשניהם יש אפשרות של קירור פסיבי בעומס חלש. שם לב שהאנטק הוא 750W. ולכן הוא עדיף מבחינתי. נערך אוגוסט 6 על-ידי Jabberwock 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 מה הבעיה לקרוא סקירה טכנית של שניהם ולהחליט ? לא צריך דעות ולא ניחושים או העדפות. 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hello there פורסם אוגוסט 6 מחבר Share פורסם אוגוסט 6 ציטוט של A-10 מה הבעיה לקרוא סקירה טכנית של שניהם ולהחליט ? לא צריך דעות ולא ניחושים או העדפות. אני תיכף אדקלם את הסקירות בעל פה מרוב שקראתי. סקירה טכנית לא מתחשבת ב ADHD שלי, שדורש את השקט, ואת האמינות לאורך שניםםםם. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה פופולרית A-10 פורסם אוגוסט 6 תגובה פופולרית Share פורסם אוגוסט 6 אם אמינות היא הדיל ברייקר, קח את אנטק. לא בהכרח בגלל שהוא אמין יותר, אלא שאם יתפגר, תוכל לקבל אחד אחר בזמן ארוך יותר. נכון שיש בסיס התחלתי לאיכות המוצר, אבל זה לא שאתה בוחר בין אנטק לבין מוצר מדבקה עלום שם. מצד שני, כמו כל מוצר אלקטרוני / חשמלי, שום דבר לא מבטיח שאחד יחיה "לנצח" והשני יתפגר לאחר שנה. לכן, בהינתן ששניהם עומדים בדרישות השקט, ולמען השקט הנפשי, לך על זה שיש לו אחריות = זמן החלפה ארוכה יותר. 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 זמן החלפה ארוכה יותר? התכוונת אחריות ארוכה יותר. מבחינת אמינות - זה תלוי בחלקים עצמם. יש חברות שנחשבות למוצרי מדבקה ולא המתכננות בפועל של המוצר. לשני ספקי הכוח יש "אמינות" טובה, עם חלקים איכותיים. 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 ציטוט של Jabberwock זמן החלפה ארוכה יותר? התכוונת אחריות ארוכה יותר. כן, מן הסתם ... ציטוט של Jabberwock לשני ספקי הכוח יש "אמינות" טובה, עם חלקים איכותיים. ועדיין, לאנטק יש 7 שנות אחריות ול - FSP רק שלוש. זה כמובן לא אומר כלום. כי כאמור, אחד יכול לעבוד 10 שנים והשני שנה ולהפך ... אז עדיף ללכת על זה עם 7 שנות אחריות. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hello there פורסם אוגוסט 7 מחבר Share פורסם אוגוסט 7 תודה רבה לחברים שסייעו. החלטתי על אנטק, בעיקר כי הם מוכנים להתחייב לאחריות גדולה יותר. תודה שוב! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 7 Share פורסם אוגוסט 7 בבקשה. בכיף. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
יוני שמין פורסם אוגוסט 7 Share פורסם אוגוסט 7 ציטוט של Hello there - DUAL-RTX4060-O8G- - ASUS - NVIDIA GeForce RTX4060 8GB OC - DUAL לא רק הוא כל כרטיסי ה4000 של אנבידיה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 7 Share פורסם אוגוסט 7 ציטוט של יוני שמין לא רק הוא כל כרטיסי ה4000 של אנבידיה אאל"ט, יש יצרניות / דגמים של 4XXX עם חיבור "ישן" / רגיל. במיעוט, אבל יש. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.