פורסם 2024 ביולי 301 שנה שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בסכום כולל של 2000-2200 ש"ח והייתי שמח להמלצות ממבינים לגבי מה כדאי לשדרג אני חשבתי על cpu חדש וכרטיס מסך חדש ( מעוניין בחדשים לא יד שניה ) בנוסף אני לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוקינג וכו הנתונים של המחשב הקיים: cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 3200MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) ספק כוח - Cougar STX 750W מארז full tower המסך שאני משתמש בו הוא - 32 אינץ - 4K שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו.. תודה רבה לעוזרים נערך 2024 ביולי 301 שנה על-ידי elad_nisim
פורסם 2024 ביולי 301 שנה על מנת שהלוח שלך יתמוך במעבדים חדשים , אתה צריך לעדכן את הביוס. אם אתה לא יודע מה אתה עושה, מומלץ לפנות לטכנאי . מצורף סל קניות מ TMS. לטעמי אפשר להסתפק במעבד 5600. זה הפרש של 5% בביצועים בין הרגיל ל X. הרכבה עולה אצלם עוד 150 ש"ח אני חושב. יכול להיות שאתה צריך גוף קירור יותר אייכותי למעבד, לא יודע מה יש כרגע , זה עוד 100 ש"ח בערך . אם אתה לוקח את ה 5600 , כולל גוף קירור ומחיר ההרכבה זה מגיע ל 2300.
פורסם 2024 ביולי 311 שנה מחבר נראה טוב תודה כיוון שאני לא מבין בזה האם שמחליפים מעבד צריך לפרמט את המחשב ?
פורסם 2024 ביולי 311 שנה עקרונית לא. מעשית , יכול להיות שמערכת ההפעלה תאבד אקטיבציה וצריך לדבר עם מיקרוסופט , יכול להיות שיהיו קצת בעיות עם דרייברים . המערכת אמורה לעלות ולעבוד, ואם יש קצת בעיות זה כדאי ליצור פרופיל משתמש חדש ולבדוק אם הוא פותר חלק מהבעיות לפני שמפרמטים .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.