עבור לתוכן

כרטיס 3d מקצועי לעבודה ברמה גבוה

Featured Replies

פורסם

שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום !

אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי  לא ברמה מספיק גבוה.

אני  יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים  ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי  לרכוש כדי לקבל  את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא  עד 3,000 ש"ח

שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח.

חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות.

תודה  מראש לכל מי שיוכל לעזור   

פורסם

אני לא מומחה גדול בכל מה שקשור לעבודנ כזאת... אבל אתה צריך כרטיס מסך FIREGL או QUADRO

יש פה בפורום דיון שמישהו הצליח להפוך 9700פרו לכרטיס מקוצעי FIREGL ... אולי גם אתה תצליח ותקבל עוד קצת מהירות וכוח..

אם לא תיצטרך לקנות כרטיס אחר אני חושב ש-9800פרו יספיק בהחלט לזה :P

פורסם

הראדאונים ו הfx-ים למניהם הם כרטיסים שמיועדים בעיקר למשחקים,ככל שהכרטיס יותר טוב (X800\FX5950) כך גם הם יוכלו להריץ אפליקציות תלת מימד מקצועיות יותר טוב.

יש הבדל עצום בין הכרטיסים האלו לכרטיסים הרבה יותר יקרים (Quadro4 XGL למשל) שמיועדים במיוחד לאפליקציות תלת מימד מקצועיות (במקרה של Quadro4 XGL אפילו מודגש שהוא מיועד לעבוד עם Maya)

Professional certifications : DCC

Alias|Wavefront Maya®

Alias|Wavefront StudioTools®

Discreet®3ds max

Newtek Lightwave 3D

SOFTIMAGE® 3D

SOFTIMAGE XSI

NVIDIA Quadro4 980 XGL עולה בסביבות ה 3000 שקל ככה שזה ממש לא נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים