פורסם 2004 ביוני 2021 שנים שלום שלום...ויום שמח!אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!!חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים!התקנתי אותו עם חבר שמבין...חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6התקנתי פאר קריי!ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!)ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו)ניסיתי לשנות דברים...בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה)וזה עדיין לא עובד...אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון...חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס...הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4מהירות ליבה: 380מהירות זיכרון:337 וחציהאם להוריד יעזור לי במשהוא?או שזה סתם יהרוס?תודה על העזרה!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים לדעתי זה לא יעזור בכלל ואם תוריד זה בעצם יעשה תכרטיס איטי יותר אז מה הטעםמה המפרט המלא שלך?נראה לי שזה קורה בגלל ספק כוח חלש
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים איזה מסך זה?יכול להיות שבהגדרות של המשחק עברת את יכולות המסך שלך מבחינת רזולוציה & קצביי רענון?תפרט על המחשב שלך, ככה אי אפשר לעזור לך..ומה הקשר OverClock? אין קשר בכלל לבעייה.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אין שום סיבה להוריד מהירות וזה גם לא ייתן לך הרבה. הכרטיס עצמו בסדר גמור מה שגורם לך בעייה פה זה יכול להיות מכמה סיבות1) ספק כח חלש 2 ) טמפ' גבוהה במארז / CPU 3 ) דרייוורים יש עוד סיבות שיכולות להיות אבל אלה הכי שכיחות.תן קצת מידע על המפרט שלך כמו - איזה ספק כח יש לך ? לוח אם / מעבד / מארז וכו' ..
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אוקיי,הנה הנה זה בא הנה הנה זה באP4 2.4 GHzasus p4s533-mx תומך עד כפול 4 (agp)RADEON 9800PRo 128mbMeMoRy 512 DDR ~256*2~audio card on boardMAG INNOVISION 17incספק אני חושב שיש לי:atx 400watעשיתי קצת סדר עם החוטים מתי שהתקנתי את הכרטיס...אבל זה לא ניראה לי פגע במשהו!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אחי,(תגיד "כן") ??? !!!אין לי מושג!!! ???מחקתי את אוורסט...מחקתי את סנדרה...לא ידוע לי מאיפה להוריד...אז אלה כול הפרטים שיש לי...
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מה קשה להסתכל על המסך ולראות את הדגם?ולא קשה לפתוח תמארז לראות מה רשום על הספק כוח
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר על המסך רשום mag innovisionבהגדרות רשוםplug and play monitorלפתוח את המארז אין לי כח למה אני צריך ללכת לסלון ויש אזקה....מחר אולי אני יפתח ויכתוב...
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים צריך להיות רשום למעלה במסך את הדגםזה שהוינדוס מזהה כ PLUG N PLAY זה אומר שהוינדוס לא מזהה את המסך אז הוא משתמש בדרייבר ג"נרי למסךבקשר לאזעקה ממש קראת אותי מצחוק אפשר לחשוב אתה אסיר בתוך ביתךאם אתה יודע את הקוד של האזעקה בטוח תצליח לכבות אותה לפני שהיא תפעל (ורוב הסיכויים שאתה יודע)ובכלל אני די בטוח שאם אולר אפשר לפתוח תברגים של הדלת במארז
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אחי!!!!אתה גאון....786PFזה מה שרשום....ובקשר לאזעקה... אין לי מושג מה הקוד למה זה חדש וחזרתי הביתה מאוחר ולא אמרו לי את הקוד....אז עם אני רוצה משהו אז אני צריך להעיר את ההורים או את אח שלי!ויש לי שאלה...מישהוא יודע איך או איפה אני בודק מה המעלות של הכרטיס?!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים המסך הזה מגיע לקצבי ריענון סבירים לא כאלה גדולים מאודכמו שכבר אמרו אולי זה קורה עקב קצב רענון גבוהה מדי במשחקתסתכל פה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69666.0יש שם הסבר טוב על איך לעשות שיהיה קצב רענון קבוע
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אוף!!!!זה מתחיל לשגע אותי!!!!עשיתי את זה... על 85 (מה שאני משתמש בווינדוס)וזה יצא לי בכול זאת!אני מתחיל להישתגע!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.