עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

חיברתי את ה SANDISK 3.0 קרוזר גלייד 256GB בטעות ל USB2 במארז יצא קריאה 34 מגה קריאה ו 17 מגה כתיבה ובקבצים הקטנים יצא 1-4 מגה בייט , אז חיברתי בלוח האם עצמו USB3 יציאה כחולה יצא לי גם נמוך כתיבה 50 מגה בייט לשניה וקריאה 50-150 מגה לשניה בקצבים הגדולים ו 2-7 מגה בקבצים הקטנים זה תקין ?

image.png.248915e7edf0a5e5ac399db249d4df44.png

פורסם
  • מחבר

איפה ה 5 גיגה ביט לשניה ? זה נתון מופרך

image.png.fae73b257105bc188df2dd690c303334.png

פורסם
  • מחבר

קרה לי משהו מוזר בבדיקה לקחתי את ה DOK של סאן דיסק למחשב חדש ( מארז ישן *) חיברתי את ה DOK ל USB3 של המארז ולקראת סוף הבדיקה הוא התנתק היה ניתוק צליל והבדיקה הפסיקה אחרי זה העברתי את ה DOK ל USB3 של הלוח וזה סיים את הבדיקה , יש עוד בעיה ש ה DOK מתחמם בבדיקה וזה DOK חדש הוצאתי אותו עכשיו מהאריזה קראתי גם ב AMAZON שאנשים מתלוננים על חום

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

יש לאייבורי דיסק און קי של סאן דיסק 64 GB אבל USB TYPE C זה עדיף נכון ? בטח שם המהירות גבוהה יותר , הבעיה שאני לא אוהב את הסאן דיסק .

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=95016

SanDisk Ultra Slider USB Type-C 3.2

פורסם
  • מחבר

בקשר ל USB דרייבר , תמיד ממליצים ברשת להתקין את הדרייבר של הציפסט מהאתר של גיגהבייט ולא אינטל בגלל ההתאמות שגיגהבייט עושה בדרייבר ללוח אם שלה זה נכון ?

פורסם

הכל תקין כולל ההתחממות.

אתה סתם טוחן מים.

זכותך לאהוב או לא לאהוב כל מוצר.

אבל טכנית - הכונן תקין.

פורסם
ציטוט של iveco

הבעיה שאני לא אוהב את הסאן דיסק

ממליץ על הדגם הזה:

SanDisk Extreme PRO USB 3.2

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

ממליץ על הדגם הזה:

SanDisk Extreme PRO USB 3.2

בקבצים הגדולים המהירות בסדר טובה אבל בקבצים הקטנים 4K הוא מוריד 8 מגה בייט לשניה גרוע כמו אצלי 6-7 מגה

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים