עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה.

יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי.

הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה).

הכל הותקן (מלבד הסיבים :) ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן.

כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה-Yes לדעתי לפעמים לא מקבלים את מלוא הקצב, ובחדרים מסויים בבית ה-Wifi לפעמים עובדת ולפעמים לא.

בנוסף, אני רוצה להכניס עכשיו מחשבים חדשים ו-NAS-ים חדשים, והייתי רוצה מאוד לשדרג את הרשת הביתית ל-10Gb, דבר שאני מניח שיחייב גם החלפה של כבלי הרשת שמותקנים אצלי בבית.

מחפש מישהו שאפשר לסמוך עליו שיישר את הכל. אחד שגם ידע להמליץ ולקנות חומרות, שידע לקנפג אותם, לעבוד מול הספקים (אולי לעבור מסלקום למישהו אחר, אולי להעלות קצבים מגי'גה לחמישה), להתקין MESH שבכל הדירה תהיה קליטה, ושהכל יעבוד חלק.

יש למישהו המלצות מניסיונו על מישהו פרטי או על חברה שיכולים לעשות את זה?

פורסם

חפש אותו -

image.png.eb9cb4f16fdbc26ebc05df8c54be84dd.png

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

חחחח זוכר אותו מפעם. לא נראה לי שזה עוזר לי כרגע.

נערך על-ידי אבי נהיר

פורסם

נו, תמשיך לחפש ...   :)

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים