עבור לתוכן

מפרט סופי שלי ...תנו דעה עליו...לאחר שיקולים רבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלכתי לחנות מחשבים אצלנו

הוא יכול להביא לי הכל חוץ מהזיכרון והמארז עם הספק..

זיכרון הוא יכול של micron או kingston

מארז הוא אמר לי לבוא מחר לראות אותו עם עיצובים וכל מיני חלונות + ספק של 600W ...( מחר מגיע אליו משלוח של המארזים )מיכוון שהוא לא מתעסק עם החברה שאני רציתי..אז מארז איך יודעים אם הוא טוב והספק כוח איך יודעים אם הוא טוב? איזה חברות נחשבות זבל ככה שאני ידע למה לא להתקרב

Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory זה הזיכרון .. זה טוב נראה לי?

איך אנ י אמור לדעת עם המארז שהוא יביא לי הוא טוב והמאווררים שלו הם טובים? אפשר לדעת רק לפי דגם נכון?

שאני יבקש ממנו תדגם של המארז והספק כוח

פורסם

היו לי כמה זכרונות של קינגסטון שנשרפו לא ממליץ

והזכרון הזה רוב הסיכויים CAS 3 ולא 2.5 ,עדיף 2.5

כן תשאל דגם

פורסם

מיקרון אחלה זכרונות

הספק שהוא מציע לך זבלה.. לך רק על משהו מחברה מוכרת

מי שמציע לך 600W במחיר סביר זה כבר לא טוב, ספקי 600W איכותיים יעלו לך המון כסף

תסתכל אם יש לו ספקי ENERMAX\THERMALTAKE\HEC\ANTEC

מארז אתה יכול לקחת גם משהו לא איכותי כל עוד יש לו מספיק מקומות למאוררים אפשר להסתפק בו (כמובן שמומלץ משהו יותר איכותי אבל אם אין אז אין...)

פורסם
  • מחבר

סבבה אז יש בעיה עם הספק..

אני ירשום תשמות שרשמתה על דף ויראה אם זה מה שהוא מביא

אם לא ,אני יבקש ספק עם שם מוכר כמו שרשמתה...שיתחיל מ 400 W

של החברות ENERMAX\THERMALTAKE\HEC\ANTEC

ומארזים צריך שיהיה עם מקום למאוררים? 1 מקדימה 1 מאחורה??........ או יותר מזה?...

חומר שעשוי המארז?...... אלומניום..?.....

פורסם

אלומיניום אלה מארזים דיי יקרים, מארז רגיל יספיק

מאורר אחד מקדימה ואחד מאחורה זאת סירקולציה דיי בסיסית אבל זה מה שרוב המארזים מציעים היום,

אני מבין שאין לך הרבה אופציות בחנות הזאת אז אל תצפה ליותר מידי.. תסתפק בזה (:

ספק 400W אמור לעלות בסביבות 350 שקל של חברה טובה (ללא מארז כמובן)

פורסם
  • מחבר

המארז שהוא הציע לי

MIDI ATX 6049 FRONT USB 400W

הספק של SPL ..וגם המארז.. (מארז יפה זה אפור ניקל כזה )

וכל השאר אותו דבר..במחיר של 5500 + ארדיסק 120GB SATA 8MB 7200 RPM

האם זה שווה ? או שלקחת ספק אחר לפי החברות המומלצות?...ש וטוס לוקס אמר לי לקחת? HEC ANTEC..

הכוונה להוריד תספק שהוא מביא לי ולקנות אחר ב 350 שקל..(ושהוא יוריד לי תמחיר מהמפרט על הספק שלו?..)

פורסם

SPL מגיעים עם ספקים זוועה, תחליף אם יש לך אפשרות לאחת מארבעת החברות שהזכרתי קודם

אין סיבה לקנות ספק מעבר ל 420W זה סתם בזבוז כסף..

המארז בסדר SPL לא כאלה רעים, רק תדאג שישמו לך את המקסימום מאוררים שאפשר במארז הזה (לזרימת אוויר מקסימלית)

בגלל ש SPL מגיעים בקופסא עם ספק, אני לא יודע אם החנות תזכה אותך אם תחזיר להם את הספק.. אולי, שווה לנסות

פורסם
  • מחבר

לפי מה שידוע לי..

אני יכול להחליף תספק מיכוון ששאלתי אותו איזה ספק בא עם המארז...אז הוא לקח אותי למדף עם ספקים והוציא משם ספק.....אז אני מבין מכך ..שהאמרז בא בלי ספק והוא שם של SPL מיככון שיש לו דיל איתם בטח... אם הוא יביא לי תספק שאני רוצה אני יקנה משם תמחשב אם לא אז אני ימצא מקום אחד שאני יקנה ממנו את כל החלקים שיהיה לי אחריות מלאה על כל המחשב כי אין לי כוח להתרוצץ כל פעם אם יש תקלה מחנות לחנות ואחד יגיד לי שהחלק הזה שקניתי לא טוב והוא לא מאצלהם ..:*)

פורסם

תעשה את השיקולים שלך לגבי מקום הקניה

אם הספק זה החלק היחידי שאין לו (והוא מוכר לך ספק זול במחיר ממש זול) אולי שווה לקנות קומפלט את המחשב אצלו ורק ספק במקום אחר

ואת הספק שלו להניח על המדף ללא שימוש יומיומי (לי יש סאנשיין קומה בצד שעוזר לי בבדיקות והרצת מאוררים אחרי שימון ועוד..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים