פורסם 2004 ביוני 2521 שנים עובד, אבל בראשון מה כולל ? ובבגרות לא רושמים כך, אתה יודע, נכון? אלה התשובות שלי: 29) משפט מורכב: עקרי: למבקרים...ברור=חסר נושא פ.מושא:מדוע...לקולנוע=מורכבת: עיקרי:מדוע...וומשקאות=כולל (לוואי) פ.לוואי:שנקנו...לקונוע=פשוט ת.סיבה. --------------------- 30) משפט מחובר: איבר א:שרידי...ביסוריות=פשוט איבר ב:עדיין...בהם=מורכב: עיקרי: עדיין...צדדים=פשוט פ.לוואי: המחקר..בהם=פשוט ת.אופן --------------------------- 31) דניאל זכה בפרס, ומאמנו קיבל מחמאות המאמן של דניאל זכה בפרס, ולכן הוא קיבל מחמאות. -------------------------------- 34) משפט מורכב: עיקרי: יצרנים ממליצים=פשוט פ.מושא:הפעל...השימוש=מורכב עיקרי:הפעל..המכשיר=פשוט פ.זמן:לאחר...השימוש=פשוטה על פי דעת היצרנים, צריך להפעיל את הכשיר רק לאחר הקריאה בעיון של הוראות השימוש (משהו כזה :P
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מה שכולל זה מוצרי מזון ומשקאות... (לוואי כולל)...וכן, איך שכתבתי זה בדיוק איך שכותבים בבגרות! איך אתה כתבת?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הנה הפתרונות:http://yoram.walla.co.il/bagrut/1088164715.docנראה לי אני מקבל 85-88 בערך..
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אחי אתה לא לבד!!!!!!!! ;D/ :'(גם שלי משהו כזה (איזה באסה) הכי גבוה שאני יכול לקבל זה בערך 75
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים זהו!!!!!!!! זה נגמר!!! עשינו את זה וסיינו עם המקצוע ומזד**ן הזה!!!!!!סוף סוף חופש!!!!!!!!!!!! (לרובנו לפחות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.