עבור לתוכן

מסך 17 אינץ במחיר זול

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות?

תודה רבה

פורסם

מה יש לו כרגע? במחיר הזה אפילו מסך שטוח הוא לא יוכל לקבל.. מקסימום איזה MAG\סמסונג מדגם ישן..

פורסם
  • מחבר

יש לו 15 אינץ' שתומך רק עד 800X600

פורסם

התקציב ממש נמוך אבל אם אין ברירה יש לו:

מאג 786PF שאמור לעלות בסביבות ה750-800 שקל, יש אותו לשכן שלי זה מסך באמת סבבה

וסמסונג 753DFX שאמור לעלות בין 800 ל900 שקל, ולדעתי הוא טוב יותר

פורסם

בתקציב הזה לא לפזול אפילו לכיוונים אחרים, הסמסונג 753DFX ורק הוא! הרבה יותר טוב מהמאגים הזבלים שמוכרים.

פורסם

אני לא מבין טוב במסכים, אבל לי יש BENQ G774 ולדעתי הוא סבבה. 1024*768@85HZ

פורסם
  • מחבר

מה קצב הרענון המקסימלי של ה753DFX ב1280X1024? כי ראיתי כמה מסכי מאג וIIYAMA שעושים 65Hz, וחיפשתי קצת יותר טוב מזה. ואיכות התמונה טובה?

יש לו 9800P ומחשב מצויין, אז חבל לא לקנות מסך מתאים... ד"א ראיתי בזאפ שאפשר להשיג אותו גם בפחות מ800, אז המחיר נראה די בסדר

פורסם

http://www.samsung.com.au/samsung.asp?cat=51&obj=109

כל הפרטים על המסך.

יחסית למחירו, זה מסך מעולה. ל-9800 פרו הייתי מגרד עוד איזה 200-300 שקל למסך ברמה יותר גבוהה- או אלג'י F700P או מאג 796FD2.

פורסם
  • מחבר

בגלל התעודה היפה שלו, אבא שלו הסכים להגדיל טיפה את התקציב כדי שיהיה מסך טוב.

אז עד בערך 1100, מה הכי כדאי? F700P או 796FD2? או משהו אחר?

תודה, מצטער שאני משגע אתכם...

פורסם

שתיהם מעולים. האמת שאלה מסכים שיש בהרבה חנויות (במיוחד המאג), אפשר פשוט לנסוע לחנות מחשבים גדולה קרוב לבית איזה יום, ואם יש את שתיהם אז אפשר להשוות בעיניים שלך.

למאג יש שפורפרת יותר איכותית, אבל עם 2 פסים בקצוות המסך שהם סימן ההיכר שלו.

פורסם

אני רק יכול להגיד לך מניסיון של 5שנים עם המסך , הפסים האלו הם בלתי נראים לעין אחרי שאתה מתרגל... , יענו , רק על רקע לבן לגמרי , אתה יכול לראות אותם , וגם אז הם לא ממש מפריעים...

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע, יש לי בעצמי דגם ישן 786FD והם באמת לא מפריעים

טוב תודה לכולם, חבר שלי יבחר בין המאג לLG...

פורסם

גם לי יש 796FD ישן ישן , ומעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים